Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky vyprdnete se na sladke uplne a na pecivo taky.To je největší hruza.Ke snidani jogurt a musli, klidne cokoladove, na svacu kus ovoce, na obed klidne všechno, ale mensi porce, ne 4 knedle, ale dva. A pokud se ceska klasika vynecha uplne a nahradi luštěninami, obilovinami, ryzi, k masu cerstva zelenina místo klasicke prilohy, pujde to dolu raketovou rychlosti.Ono i cocka a fazole se daji udelat jinak, nez na kyselo a jaka je to dobrota ![]()
@Attila8 no zkusit to muzem
mam za sebou 3 mesice zdrave stravy+pohybu a na vaze jen o 2kg min
uz jsem na mrtvicu ![]()
Ahoj holky, moje motivace se odvíjí od toho, že už se mi párkrát stalo, že jsem někam přišla a byla nejsilnější. Stačí okouknout vagón v metru a ejhle
. To prostě nechci. Sice už mám něco dole, ale říkám, že z velikosti hrocha, jsem na velikosti prasátka
. Jídlo celkem zvládám, ale ten pohyb mi sakra nejde. A vo tom to je.
Jó, to se dobře poslouchá, ale realita je jiná. 6 z 25 je ukrutně málo. Ale zase si nechci klást nedosažitelné cíle. Modelka už ze mně nebude. Reálně pokud se mi podaří dostat dolů ještě alespoň 10 nebo 15 kilo, budu spokojená.
@Attila8 píše:
@Eemii když to sladké tak láká
No jo, tak ale bud chces zhubnout a něco proto udelat a nebo si jen stezovat
..po 14.dnech zmeneneho jidelnicku a prvním vahovem ubytku te to namotivuje tak, ze si ani nevzpomenes, to mi ver.
Proste to nejde dohromady sladky a prezirani se. Chces zhubnout, chces otěhotnět, tak neco delej.Ono to jde a jde to vsem, ale chce to chtit a disciplinu. Pokud jis vic jak chlap a pul cokosky k tomu, no jo ![]()
@KaPa1 píše:
Jó, to se dobře poslouchá, ale realita je jiná. 6 z 25 je ukrutně málo. Ale zase si nechci klást nedosažitelné cíle. Modelka už ze mně nebude. Reálně pokud se mi podaří dostat dolů ještě alespoň 10 nebo 15 kilo, budu spokojená.
Hele, tak jdi nato jinak. Stanov si zítra, že chceš zhubnout 3kg a když to zvládneš, tak další 3kg. Nehubni 25 ale jen po 3kg a uvidíš, že to půjde snadněji. ![]()
@Attila8 Jasně, od prvního
Mě k tomu, ještě přibylo předsevzetí přestat kouřit…i když… ![]()
@Attila8 píše:
@Bobby tak je ale asi něco špatně ne? Když to nejde dolů, slyšela jsem že pokud člověk začne měl by dát dolů za měsíc 3-4 kg. No ale každopádně jsem zvědavá jak to půjde mě. Já dnes manžela vytáhla na večerní procházku jen tak nám půl hodiny ale lepšího než sedět u TV
No asi to vypada na to spatne jidlo… Tak nejak podvedome se snazim jist malo a min vyzivna jidla, takze i kdyz jim tak telo hladovi
navic ted beru hormony a s tema jsem vzdy pribirala ![]()
@Blekota no jasné. Já to mám rozdělené po týdnech. Kilo týdně. Jenomže těch prvních deset jde úplně parádně, pak už je třeba přidat pohyb. A to je můj kámen úrazu. Ale teď v práci to snad bude snadnější. Chci vyzkoušet jógu. A i prázdniny teď vcelku jdou, tak už to snad dam.
@Attila8 na žlučník jsem také spoléhala. Vadilo mi sladké. Od té doby co je pryč, můžu opět všechno. Ale teď mám fůry zeleniny z farmy, tak to jde samo. Miluji rajčata.
@Attila8 No,mám to v plánu ![]()
Akorát, k tomu fakt musím vyřešit i jídlo, jinak - pokud budu kompenzovat cigára žrádlem - se neunesu
![]()
Ale nekladu si velké cíle, se svou minulostí ( PPP) ani nemůžu, takže tak 15kg by stačilo
![]()
Ahoj holky, jdu do toho s dovolením s vámi, „hubnu“ asi týden, více o sobě raději až v uzavřené skupině, jestli mě teda vezmete mezi sebe ![]()
No já také nejsem žádný příklad klasických hubnoucích postupů. Dopoledne dám cokoliv, na co mám chuť, samozřejmě se to snažím držet v rozumných mezích, ale když je chuť, neomezují se. Pak oběd, klasika. A odpoledne už jen zelenina. Když je krize, tak kousek sýra. Podotýkám, že obedvam obvykle kolem druhé.