Kila navíc po dětech

3092
29.7.15 12:35

Kila navíc po dětech

Ahoj maminky :mavam: mám problém a nevím jak na něj… mám 9 měsíců po porodu své dcerky ale bohužel mi zůstala kila navíc :,( chtěla bych alespoň 10 kilo zhubnout ale nejde mi to… 3 měsíce jsem cvičila Jillien, snížila jsem porce, jím 5× denně menší porce… udělala jsem si i melounový detox, ale prostě nic… vždy jsem byla hubená… moje přibližná váha byla cca 55 kilo na 165 cm… už jsem ze sebe znechucená, cítím, že jsem z toho ve stresu :( prosím, co vám pomohlo zhubnout po porodu? Jde to vůbec? mám ještě šanci zase být hubená? Kdybych se v tomhle těůe cítila dobře tak to neřeším ale v těch kilech navíc se necítím dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
29.7.15 12:57

Hoj, mám to samé… Jsem po porodu tedy delší dobu než ty, ale nedaří se mi… Ani deko :-.( Nechala jsem si zkontrolovat i žlázy, cholesterol a cukru - toho mám v krvi dokonce až moc málo -.. Tady to asi bude chtít pravidelný dril a detox organismu. Ale samotné se mi do toho nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
29.7.15 13:06

Chtělo by se to celkově zamyslet nad životosprávou…
ono tělo, které je podvyživováno a permanentně ve stresu, může držet každé deko „na horší časy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.7.15 13:11

Ahojky, mě pomohlo to, že večer jím naposled cca do 19h. Jím cokolov, více zeleniny, méně pečiva. A hlavně cvičím. Koupila jsem si legíny hot schopers. A s nimi,,nepravidelně,, cvičím. No a mám jak před porodem. Už mi chybí jen doladit břicho, ale na to je nejlepší úprava jídelníčku, což jsem v tomhle lajdák. Ale jsem se sebou spokojená. Stres Ti také moc nepomůže spíš naopak. Takže zkus to jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.7.15 13:26

@petulkas s kazdym ditkem mam +5kg..od kvetna,,hubnu,,pod dohledem a jsem uz 1,5m zasekla na vaze 70kg a nemuzu s tim hnout…
Chtela bych se dostat na 60kg, ale uz nevim jak..pohybu mam denne dost, cvicim 2× tydne, jim zdrave a stejne to nejde dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
29.7.15 13:29

Ahojky ja mela to samy, mam 168 cm a 8 po porodu jsem mela 73 kg. A rekla jsem si dost. Kamaradka mi dala dietu co mela v tehu na cukrovku. Hlidala jsem si obsah sacharidu, bilkovin a tuku v jidle. Za 14 dni jsem zhubla jen pul kila ale hrozne jsem splaskla o 1 velikost. Byly to neuveritelny kvanta jidla. Prvni mesic byl masakr, nez jsem si zvykla. Pohyb jsem nejak neresila. Denne cca 5 km prochazka a litani kolem maleho. Po 4 mesicich jsem se vratila k normalni strave. A maly prestal spat v noci, takze kila jdou dolu skoro samy. Nyni je to 7 mesicu od zacatku hubnuti a mam 63 kg. Zustalo mi brisko ke kteremu jsem mela sklony vzdy, takze jsem si stahla aplikaci HardFox ata je super. Je to rychlovka a citim kazdy sval na brisku. Jinak mame patrovy barak, takze zadecek a stehna posiluju uz jen tim ze fakt casto musim behat s malym nahoru dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
29.7.15 13:34

A zadne extra zmensovani porci. Ja jedla k obedu treba 10dk kuskusu,80g kureciho a 230g salatu s activii. K veceri 5 kukuricnych platku s pulkou zerve,10dk sunky a 200g salatu. Neni tak dulezite kolik toho snis ale co jis a jak to jis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
29.7.15 14:03

Ahoj, ja jsem se v tom taky desne placala. Sice jsem cvicila, ale furt jsem resila, ze se vlastne nic nedeje. Prvni co, tak je potreba prestat to resit, coz je zacarovany kruh a asi to nejtezsi. Dalsi je, ze na mne proste jist petkrat denne nefunguje. I kdybych jedla snad jen zeleninu, tak se mi vaha nehne (vyzkouseno). Ted jsem se pred par tydny rozhodla, ze zmenim styl. Mela jsem trochu zdravotni problemy a chtela jsem je vyresit a nikoliv potlacit. De factk jsem zacala s mutaci protikvasinkove diety. I kdyz med si trosku obcas dam a pecivo take. Ale ne kazdy den a ne moc a pokud si muzu vybrat (u babicek to zrovna dvakrat nejde), tak si dam radsi treba slunecnicovy chleb. Ted jsem si dovolila vic medu, protoze jsem nachlazena. Kompenzuju to tim, ze za posledni tyden jsem mela jeden rohlik a cca tri platky slunecnicoveho chleba. Ted mam za dva tydny minus tri kila a je mi lehceji. Spis jsem si to srovnala tak nejak v sobe. Dost mi pomohlo, ze skutecnou vahu mi nikdo neveri, ani manzel. Tipuji mi cca o deset kilo min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.7.15 14:32

@Eliskaxox a máš ještě tu dietu? šlo by to nějak poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.7.15 14:34

Když to je právě to, jak bych neměla být demotivovaná, když cvičím každý den a nic se neděje? docela mě to zklamalo, ono Jill není zrovna jednoduchý cvičení, je to makačka, a pak výsledky žádný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
29.7.15 14:40

@petulkas hele asi nemam ale je to dieta pro diabetiky. Coz me vyhovovalo jsem zavislad na sladkym. Ja to vecer zkusim na pc najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.7.15 19:11

@Eliskaxox to by jsi byla hodná děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
29.7.15 20:51

@petulkas http://www.tehotenskacukrovka.cz/dieta
tak tu nasi tabulku jsem nenasla ale nasla jsem stranku kde je dole ke stazeni jidelnicek. Oni maji uvedeno 250g sacharidu,100g tuku a 100g bilkovin za den. My jelikoz jsme to brali jako redukcni tak jsme meli jen 200g sacharidu,60g tuku ale 150g bilkovin kvuli cviceni. V ty tabulce je uvedeno priblizne mnozstvi na jidlo tak to jen snizit a rozpocitat. Budete si muset nekde stahnout tabulku potravin a kolik obsahuji sacharidu bilkovin a tuku. Ja si pro ulehceni udelala horu salatu a spocitala kolik mel cely salat a pak si z nej udelala treba 4 porce a vedela jsem kolik mam dodelat ostatniho. Me teda delalo problem dosahnout pocet tuku ale to je spis plus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
29.7.15 20:53

@petulkas Je to trosku slozitejsi stoji to chvilku casu to pocitat ale stoji to za to. Tak po tydnu uz je to automatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.7.15 21:29

@Eliskaxox no ono jak se znám tak se nedopočítám… :mrgreen: děkuji, kouknu na to :)
a nějaké cvičení, co by pomohlo, krom té Jill?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková