Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s diagnostickou váhou z Lidlu? Docela mě v letáku zaujala, ale tahle značka mi nic neříká, tak nevím, jestli ji mám koupit a nebo se raději podívat po nějaké osvědčené značce…
Tak Silvercrest je znacka, pod kterou prodava Lidl. Jejich diagnostickou vahu teda nemam, jen obyčejnou digitalni, a ta slouží skvele uz několik let.
Váhu jsem si dnes koupila a jsem s ní spokojená…jen mě trochu zaráží, že by se neměla používat během těhotenství - je to opravdu nevhodné nebo to jen zkresluje hodnoty?
@alex0007 píše:
Váhu jsem si dnes koupila a jsem s ní spokojená…jen mě trochu zaráží, že by se neměla používat během těhotenství - je to opravdu nevhodné nebo to jen zkresluje hodnoty?
Je to kvůli plodové vodě, údaje jsou zkreslené.
Ahoj chtěla bych se zeptat těch, kteří váhu koupil, zda stále funguje dobře. Vážila celé těhotenství a teď zhruba po půl roce už nefunguje. I po výměně baterie se prostě nespustí. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji
Teda já ji mám a je úplně na nic. Zvážím se 3× a ostanu váhu +-15kg, navíc je na čísla blbě vidět.
@jakanas píše:
Teda já ji mám a je úplně na nic. Zvážím se 3× a ostanu váhu +-15kg, navíc je na čísla blbě vidět.
Tyhle váhy jsou všechny na hov..
Ta digi co jsme měli předtím byla dobrá… dokud na ni synovi nespadla 5kg činka
Nene nekupovat
mám doma osobní váhy z Lidlu Silvercrest a váží špatně, u stěny nebo nábytku když je položená tak vážím o 1kg mín, když jí dám doprostřed místnosti tak vážim o kg víc a nebo dokonce o 3kg víc ![]()
Přesně jak se píše v diskuzích. Co přendání na jiné místo, to odchylka v průměru o 1kg. A když se zvážím po jídle a 2 pivech, jsem o 0,5kg lehčí. Pro někoho super stav, ale asi to bude v rozporu s realitou ![]()