Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pekny vecer!!!Chci se zeptat, zda nekdo shubnul bez masa??Nebudu vypisovat, proc nejim maso, ryby, proste tak to je a pokud umite poradit, budu vdecna. ![]()
Myslim, ze to v pohode jde, zdroju bilkovin budes mit i tak dost, tofu, lusteniny, mozzarela, vejce…
@toooja píše:
Pekny vecer!!!Chci se zeptat, zda nekdo shubnul bez masa??Nebudu vypisovat, proc nejim maso, ryby, proste tak to je a pokud umite poradit, budu vdecna.
Pokud budeš mít dostatek bílkovin z jiných zdrojů, tak by hubnutí neměl být žádný problém (při dodržení dalších pravidel, jak třeba výdej větší než příjem)
@dendule4 píše: Áááááááááááááááááá![]()
![]()
omlouvám se, ale to se nedalo
nemáš ráda vegetariány, nebo tě tak rozčílila jedna pravopisná chyba?
@alenka84 píše:
nemáš ráda vegetariány, nebo tě tak rozčílila jedna pravopisná chyba?
Me se nelibi ani jedno
ale pravopisne chyby delam taky a nejim treba spenat ![]()
![]()
nerozciluj se, prdne ti zilka a budes tahat nohu ![]()
Já jsem měla vegetariánsk období poměrně dlouhé a jednu dobu jsem měla víc redukční jídelníček. Jen musí být člověk víc kreativní, dobrý je jestli můžeš i mléčné výrobky na doplnění bílkovin - tvarohy, cottage, kefír atd. samozřejmě vejce, luštěniny, atd.
@dendule4
ale dalo se, jen se nechtělo
. Olga není rodilá mluvčí.
Já jsem hned omluvila jako
Prostě jsem hrozná a v tomhle si nemůžu pomoct. Zřejmě nějaká forma úchylky
![]()
@Bibi239 píše:
nerozciluj se, prdne ti zilka a budes tahat nohu
@lamicina píše:
Já jsem měla vegetariánsk období poměrně dlouhé a jednu dobu jsem měla víc redukční jídelníček. Jen musí být člověk víc kreativní, dobrý je jestli můžeš i mléčné výrobky na doplnění bílkovin - tvarohy, cottage, kefír atd. samozřejmě vejce, luštěniny, atd.@dendule4
ale dalo se, jen se nechtělo. Olga není rodilá mluvčí.
moc dekuji, lamicina ![]()
@dendule4 píše:
Já jsem hned omluvila jakoProstě jsem hrozná a v tomhle si nemůžu pomoct. Zřejmě nějaká forma úchylky
![]()
tak to nemůžeš dělat celej den nic jinýho, než opravovat nějaký hrubky, protože v každý diskuzi jich je nepočítaně ![]()
![]()
Já moc nevím, proč by se bez masa nedalo Shubnout??? Zkus tu otázku specifikovat. Jako že při nedostatku bílkovin je nahrazuješ třeba sacharidama, protože jich prostě sníš víc na zahnání hladu a hůř se hubne, či co?