Hubnutí - padání vlasů

Anicka.Nik
24.7.15 17:27

Hubnutí - padání vlasů

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jestli máte stejný problém.
Minulé prázdniny jsem dřela na brigádě a z mých 75kg jsem shodila asi 65kg (neúmyslně) během dvou měsíců, i když jsem jedla všechno, co mi přišlo pod ruku. Začaly mi ale příšerně vypadávat vlasy. Tenkrát jsem to ale přisuzovala dlouhodobějšímu vysazení antikoncepce, že ty hormony nejsou nějak ustálené. Letošní prázdniny jsem v klidu, snažím se pravidelně jíst a dodržovat pitný režim, ale zjistila jsem, že jakmile se dostanu pod 70kg, tak ty vlasy jdou prostě automaticky dolů :| Beru už asi 4 měsíce přípravek Hair Care, který by měl mít všechny potřebné minerály pro dobrý růst vlasů, ale stejně to padá jako blázen. Nestalo se Vám to taky někdy, popř. nemá někdo nápad co s tím? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
24.7.15 17:31

Nestalo, ale v prvni rade bych se zamerila na slozeni stravy, zda je spravne. pokud tam je vse v poradku, pak asi porada s lekarem a nejake testy, co telu chybi a proc

• Citovat
  • Upravit
50165
24.7.15 17:49

Nech si udělat testy na štítnou žlázu a vitamin D, to také způsobuje padání vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 18:53

Pokud hubneš a vypadávají ti vlasy, je to ovlivněno nedostatkem sacharidů. Měla jsem to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka.Nik
24.7.15 20:53

Tak s těma sacharidama mě to nenapadlo, ale je to dost možný, když se nad tím teď zamyslím. Zkusím na tom zapracovat, snad se to zlepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
74217
25.7.15 07:39

Nestalo. Tento měsíc jsem zhubla už 7kg, držím vitarianskou stravu krom normalniho oběda jim jen ovoce, zelenínu a semínka, ořechy, váha jde krasne dolu.
Vlasy drží.
Možná mas fakt něco se štítnou žlázou bez na vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.10.17 00:00

Mam stejny problem. Zhubla jsem 11kg a po 5 mesicich taham chomace vlasu…a to jsem jedla zdrave tuny ryb, zeleniny, ovoce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková