Hubneme od TEĎ!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
13.8.15 14:24
@toooja píše:
Hm,5 by mozna zvladla a, ale bylo by mi zle.Ale problem opravdu mam. I ta 1 tatranka na hubnuti neprida. Nekupovat…mam 2 deti, navsteva donese neco, a pecu. I jen livanec doma…uz je pro zle. Kdyby to slo, tak nepecu,nekupuji.Ale detem asi tezko reknu:mate zde kus kureciho prsicka, jezte misto buchty. Radsi bych jela nekam na tabor, kde nebudu mit pristup k zadnemu nezdravemu jidlu, zadne pokuseni. :zed:

A co jím koupit místo sladkostí sladké ovoce? A naučit je na ovoce? Kamarádka to takhle naučila svou dceru. Když měla chuť na sladké, dávala hroznové víno, pomeranč, broskve… a po tatrance teď ani netouží, prý jí extra nechutnají. Raději jablíčka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
13.8.15 14:26

@toooja jinak dáváš dětem každý den sladké? Koláče, lívance, tatranky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
13.8.15 14:54

Upeceno mam dost casto, ne ze kazdy den, ale casto. Ovoce jime bezne normalne, a ano, deti si zvoli spis mrkev, nez tatranku.coz s radsoti ted jsem zjistila:dosla na navstevu sosuedovic devce, ja zrovna chystala sobe a detem svacinku-mrkev ze zahradky, broskve a vlaske orisky. Vidis, jak umim zdrave svacit?!Presto neodolam pak ke kafi neco nezdraveho :think: Nu a nabizela jsem tu svacinu vsem i sosuedce. a ona uvidela v misce sladkou tycinku lion ci co, ktera tam lezela od navstevy kamosky, a sahla po ni, ze mrkev ona neji, ale chutna ji toto.Md deti papali mrkev :mrgreen: Potesilo mne to. Takze problem se sladkym u deti neni.ale u mne.Jina vec, kdyz nekoupim treba oplatky, zlate, ci jine…susenky, neupecu, tak manzel nespokojeny, ze nic neni ani k caji.On neji moc sladke, jen staci par susenek, nu a kdyz doma jsou, tak nejsou!!!Diki mne! :jazyk: Staci 1 susenku, to by byla rozumna odpoved, vid??/a ja se neudrzim.Zeru,cely balik a zacinam „zitra“.Je to problem. Koupila chrom, a niAni kousek mi nepomaha zvladnout chut na sladke. Cetla jsem, ze tyden az dva trva odnaucit se od skadkeho.Ja mam uz zkusenosti a vydrzela jsem, az Vanoce mi vse pak pokazili.Od te doby se nemuzu zastavit.Vahu udrzuji a hubnlut nehubnu. Jasne, proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková