Plastika prsou levně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
6.8.15 20:13
@MiraMoo píše:
Holky a ktera z vas „chytrych“ na plastice prsou byla?? :mrgreen: @Krasavicaa @Slečna Ferka atd..
@ka2ka asymetrii jsem taky mela a mne osobne to hodne vadilo. Stejne tak jsem si 100% jista, ze se to nelibilo zadnemu memu partnerovi-bohuzel

Já mám D-E, takže to fakt nepotřebuji :-) Jen jsem reagovala na to levně :-) Aby pak nelitovala :-)

• Citovat
  • Upravit
27685
6.8.15 20:14

@majki.r tak asi to pro někoho může být opravdu velký problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.8.15 20:15

Pokud jde o výraznou asymetrii nebo prsa velká, že bolí záda, pak může jít o indikaci na pojišťovnu a řešila bych to především s tím lékařem, který mi to předepíše - jaké jsou možnosti, kde si to můžu nechat udělat atd. (to záleží na smlouvách pojišťovny atd.). Ale předpokládám, že tohle zakladatelka neřeší, když se zajímá primárně o cenu, a ne o indikaci pro pojišťovnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
6.8.15 20:18

@Krasavicaa a co jako ze levne? :) chapala bych, kdybyste napsaly–ze zkusenosti, popr od kamosek zkusenosti „byla jsem na konzultacich tam a tam, tam to stalo tolik a pristup byl..tam tolik a…“.. Proste normalni odpoved a ne zase kecy typu Kde mas mozek, hlupacko :roll:.

Ja byla u primare Pulse v Medicomu. Cena 70.000,–. Maji ale snad nejake letni slevy-toho bych se bala, operace v tech vedrech=vetsi riziko infekce a neplechy. Muzes tam i na splatky myslim.

No ale pokud nemas na rozhazovani ale prsa chces z duvodu, do ktereho nikomu nic neni a jsi rozhodnuta–mimo Prahu jsou operace levnejsi-Kolin, Pardubice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
6.8.15 20:22

@Slečna Ferka primarne ji zajimaji spis prsa, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
6.8.15 20:25

@ka2ka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Máš mé sympatie. Pochopím zmenšení prsou a i tu operaci asymetrie :palec: bych chápala, pakliže je výrazná, ale různé zvětšování je podle mě zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
6.8.15 20:27

@Ijaa díky, mě to opravdu zarazilo, nikdy jsem nad tím takhle nepřemýšlela i když je fakt, že i s kvalitní podprsenkou je to prostě přes tričko hodně vidět :nevim: no už se mi i dostalo rady, abych si tu kozu upravila, že jí mám nějak blbě danou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.8.15 20:33

Kazda klinika to ma jinak ceny jsou ruzne…urcite bych nesla tam kde to maji nejlevnejsi… ja jdu zas jak porodim na zmenseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.8.15 20:42
@Ijaa píše:
@ka2ka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Máš mé sympatie. Pochopím zmenšení prsou a i tu operaci asymetrie :palec: bych chápala, pakliže je výrazná, ale různé zvětšování je podle mě zbytečné.

proč zbytečné? Víš jaký z toho může mít člověk mindráky, když má fakt jen ty bradavky, prsa nula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.8.15 20:42
@tera91 píše:
Kazda klinika to ma jinak ceny jsou ruzne…urcite bych nesla tam kde to maji nejlevnejsi… ja jdu zas jak porodim na zmenseni

Holky, neblbněte se zmenšením :roll:

• Citovat
  • Upravit
178
6.8.15 20:56

Ja bych si rada nechala upravit po dětech, aby byla zas jako za mlada:-) jak to je finančně? Kdyz se neplatí implantaty melo by to byt trochu levnější ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
6.8.15 20:58

@Pampelinka a jakou cenu si představuješ? zase aby jsi nebyla zklamaná výsledkem, na tomhle je blbost šetřit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.8.15 21:08

Počítej s cenou 40- 50 tisíc.

Modelace stojí cca 28 tisíc a navíc anestéza, pobyt, prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
6.8.15 21:09

@aleba No dejme tomu, že prsa velikosti nula bych byla schopna pochopit také, i když znám jednu takovou slečnu. Byla moc hezká, ale prsa opravdu žádná. Ale chlapů měla vždycky dost a o plastice nikdy neuvažovala. Já sama mám vel. A a dále od sebe, takže do výstřihu nemám co dát. Nijak mě to netrápí, manžel mé jedničky miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.8.15 21:11

A jinak každého věc, jak sám sebe vnímá, jak chce vypadat. Někomu asymetrie nevadí, nekdo s tím má problém, v době, kdy je téměř vše možné, jen na to mít…

Nesuďte a nepodsouvejte nikomu " Já bych do toho nikdy nešla, nač zmenšovat, zvětšovat…"

Byla jsem na zvětšení a nelituji, šla bych znovu. Neměla jsem ani lentilky, jen prázdná vykojená asymetrická prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková