Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@majki.r tak asi to pro někoho může být opravdu velký problém ![]()
Pokud jde o výraznou asymetrii nebo prsa velká, že bolí záda, pak může jít o indikaci na pojišťovnu a řešila bych to především s tím lékařem, který mi to předepíše - jaké jsou možnosti, kde si to můžu nechat udělat atd. (to záleží na smlouvách pojišťovny atd.). Ale předpokládám, že tohle zakladatelka neřeší, když se zajímá primárně o cenu, a ne o indikaci pro pojišťovnu…
@Krasavicaa a co jako ze levne?
chapala bych, kdybyste napsaly–ze zkusenosti, popr od kamosek zkusenosti „byla jsem na konzultacich tam a tam, tam to stalo tolik a pristup byl..tam tolik a…“.. Proste normalni odpoved a ne zase kecy typu Kde mas mozek, hlupacko
.
Ja byla u primare Pulse v Medicomu. Cena 70.000,–. Maji ale snad nejake letni slevy-toho bych se bala, operace v tech vedrech=vetsi riziko infekce a neplechy. Muzes tam i na splatky myslim.
No ale pokud nemas na rozhazovani ale prsa chces z duvodu, do ktereho nikomu nic neni a jsi rozhodnuta–mimo Prahu jsou operace levnejsi-Kolin, Pardubice…
@ka2ka
![]()
Máš mé sympatie. Pochopím zmenšení prsou a i tu operaci asymetrie
bych chápala, pakliže je výrazná, ale různé zvětšování je podle mě zbytečné.
@Ijaa díky, mě to opravdu zarazilo, nikdy jsem nad tím takhle nepřemýšlela i když je fakt, že i s kvalitní podprsenkou je to prostě přes tričko hodně vidět
no už se mi i dostalo rady, abych si tu kozu upravila, že jí mám nějak blbě danou ![]()
Kazda klinika to ma jinak ceny jsou ruzne…urcite bych nesla tam kde to maji nejlevnejsi… ja jdu zas jak porodim na zmenseni
@Ijaa píše:
@ka2ka![]()
![]()
Máš mé sympatie. Pochopím zmenšení prsou a i tu operaci asymetriebych chápala, pakliže je výrazná, ale různé zvětšování je podle mě zbytečné.
proč zbytečné? Víš jaký z toho může mít člověk mindráky, když má fakt jen ty bradavky, prsa nula?
@tera91 píše:
Kazda klinika to ma jinak ceny jsou ruzne…urcite bych nesla tam kde to maji nejlevnejsi… ja jdu zas jak porodim na zmenseni
Holky, neblbněte se zmenšením ![]()
Ja bych si rada nechala upravit po dětech, aby byla zas jako za mlada:-) jak to je finančně? Kdyz se neplatí implantaty melo by to byt trochu levnější ne?
@Pampelinka a jakou cenu si představuješ? zase aby jsi nebyla zklamaná výsledkem, na tomhle je blbost šetřit ![]()
Počítej s cenou 40- 50 tisíc.
Modelace stojí cca 28 tisíc a navíc anestéza, pobyt, prádlo
@aleba No dejme tomu, že prsa velikosti nula bych byla schopna pochopit také, i když znám jednu takovou slečnu. Byla moc hezká, ale prsa opravdu žádná. Ale chlapů měla vždycky dost a o plastice nikdy neuvažovala. Já sama mám vel. A a dále od sebe, takže do výstřihu nemám co dát. Nijak mě to netrápí, manžel mé jedničky miluje.
A jinak každého věc, jak sám sebe vnímá, jak chce vypadat. Někomu asymetrie nevadí, nekdo s tím má problém, v době, kdy je téměř vše možné, jen na to mít…
Nesuďte a nepodsouvejte nikomu " Já bych do toho nikdy nešla, nač zmenšovat, zvětšovat…"
Byla jsem na zvětšení a nelituji, šla bych znovu. Neměla jsem ani lentilky, jen prázdná vykojená asymetrická prsa
Já mám D-E, takže to fakt nepotřebuji
Jen jsem reagovala na to levně
Aby pak nelitovala