Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@bmimino píše:
Proč s rizikem smrti?
Tak operace se vždycky může nepovést… umřít se dá při každé, pravda stejně jako při x dalších činnostech.
@Maty1989 píše:Jinak plno informací se dá najít na internetu - ať sociální dávky, tak plastiky, ale v dnešní době je přece jednodušší se na všechno zeptat na drbárně, než si něco najít sama.
Viz Už přišel rodičák? Je otevřený ten a ten obchod?…
tak to máš pravdu ![]()
@Pampelinka
Ono taky záleží o jakou plastiku se jedná.. Zvětšení, zmenšení, modelace. Zvětšení pomocí implantátů, nebo vlastní tkáně (tuku)..
Jinak já bych taky na plastiku nešla, pokud by se jednalo jen o kosmetickou věc, prostě by mi to za to nestálo (a teď nemyslím peníze), ale když někdo chce jít, je to čistě jeho věc, ať jde, to, že já to nechápu je moje věc.
Není to jen o vzhledu, představte si, že jste celkem atraktivní a sebevědomá žena.
Dokud jsou prsa v podprsence,( kterou jste za minimálně 2000,– pracně sehnaly v obchodě vzdáleném 150 km) tak je to fajn. Jakmile se máte kdekoli svléknout (u lékaře, na plovárně, v ložnici) je to pro vás nesmírně ponižující. Na veřejnou plovárnu nechodíte, protože plavky na tenhle arzenál prostě neseženete, nebo jen v oddělení pro seniory. Ano, i to se mi letos stalo v prodejně LITEX ![]()
@bmimino @j.a.n.i1 pokud se k tomu odhodlám, chci si zaplatit to nejlepší. Těm co operují na pojišťovnu bych prsa nesvěřila ![]()
@Anonymní píše:
Není to jen o vzhledu, představte si, že jste celkem atraktivní a sebevědomá žena.
Dokud jsou prsa v podprsence,( kterou jste za minimálně 2000,– pracně sehnaly v obchodě vzdáleném 150 km) tak je to fajn. Jakmile se máte kdekoli svléknout (u lékaře, na plovárně, v ložnici) je to pro vás nesmírně ponižující. Na veřejnou plovárnu nechodíte, protože plavky na tenhle arzenál prostě neseženete, nebo jen v oddělení pro seniory. Ano, i to se mi letos stalo v prodejně LITEX@bmimino @j.a.n.i1 pokud se k tomu odhodlám, chci si zaplatit to nejlepší. Těm co operují na pojišťovnu bych prsa nesvěřila
„Na pojišťovnu“ naopak IMHO operují lepší doktoři, protože to bývá v nemocnici, na plastice, kde jsou doktoři zkušení i na jiné věci, operují lidi s různými vadami apod., mají praxi a jsou flexibilní - není to jen nějaká klinika, kam si chodí doktor po směně v nemocnici nebo soukromé ordinaci nasekat nějaký „kozy“ jak Baťa cvičky.
Ale posluž sobě… PS: Nevím, jestli jsi zakladatelka, která chtěla šetřit, nebo nějaká jiná - jak se za ty svoje nárazníky stydíte, tak se v tom blbě vyzná ![]()
@Anonymní píše:
Dokud jsou prsa v podprsence,( kterou jste za minimálně 2000,– pracně sehnaly v obchodě vzdáleném 150 km) tak je to fajn. Jakmile se máte kdekoli svléknout (u lékaře, na plovárně, v ložnici) je to pro vás nesmírně ponižující. Na veřejnou plovárnu nechodíte, protože plavky na tenhle arzenál prostě neseženete, nebo jen v oddělení pro seniory. Ano, i to se mi letos stalo v prodejně LITEX@bmimino @j.a.n.i1 pokud se k tomu odhodlám, chci si zaplatit to nejlepší. Těm co operují na pojišťovnu bych prsa nesvěřila
Pokud tě rozhodí svléknutí u lékaře nebo plovárna, pak nejsi sebevědomá žena
A o ložnici se nebavím už vůbec, chlap, kterýmu by to po letech vztahu a x dětech vadilo, je pitomec.
Jo a jen pro úplnost. Mám prsa géčka, po 2 dětech, takže jak asi vypadají… Jo a taky mám přes metrák. No a k doktorům nechodím, koupání miluju, zrovna včera super koupání u jezera, i když lidí jako v mraveništi
no a ložnice, normálka.
Svoje visící prsa fakt neřeším. A jestli se někomu nelíbím, je to jeho problém, at se na mě nekouká. Rozumný a inteligentní člověk neposuzuje druhé podle toho, kde mu končí prsa ![]()
@Anonymní píše:
No tak na pojišťovnu operuje třeba i Měšťák…a jak už tu zaznělo, lékaři pracující na pojišťovnu musí řešit i nestandardní a komplikované situace (není to jen estetika), takže dle mého mají nasbíráno více zkušeností a případné komplikace by je asi zaskočily méně…
Jinak nedokážu posoudit, to co mám na své hrudi mě nijak neponižuje.
Nedovedu si ale moc představit, co bych tam musela mít, abych se u lékaře cítila nesmírně ponížená…(domnívám se, že tam není od toho, aby měl estetický zážitek z pohledu na má prsa…
)
@krtek7489 píše:
Jo a jen pro úplnost. Mám prsa géčka, po 2 dětech, takže jak asi vypadají… Jo a taky mám přes metrák. No a k doktorům nechodím, koupání miluju, zrovna včera super koupání u jezera, i když lidí jako v mraveništino a ložnice, normálka.
Svoje visící prsa fakt neřeším. A jestli se někomu nelíbím, je to jeho problém, at se na mě nekouká. Rozumný a inteligentní člověk neposuzuje druhé podle toho, kde mu končí prsa
@krtek7489 Tak ale ona velká prsa ale u mnoha lidí nejsou jen kosmetický problém, ale i zdravotní, když k tomu máš přes metrák, tak to bude OK, ale pokud podobné balony bude mít někdo jinak drobnější, tak je to záhul pro páteř a už to může být problém.
Dovolím si dnes oživit toto téma s novými informacemi, jaká je současná situace. Rehabilitační lékař mi dal doporučení na zmenšení prsou na pojišťovnu - redukční mammaplastiku. S tím jsem šla do Vinohradské nemocnice v Praze na oddělení plastické chirurgie. Takže co je dále potřeba - kromě tohoto doporučení je nutné mít vyjádření neurologa, ortopeda a také lékaře mamologického centra, že doporučují tento zákrok jako nutný. V mammacentru hradím poplatek za konzultaci a zprávu 2000 Kč. Ke konzultaci v mammacentru je potřebné vyzvednout si poslední mamografický snímek z pracoviště, kde ho dělali. Nestačí výstupní zpráva z mamografu, že je vše v pořádku. Až s těmito všemi doporučeními se vrátím na plastiku do FNKV a oni zašlou žádost reviznímu lékaři zdravotní pojišťovny, který žádost buď schválí nebo zamítne. A pozor - čekací lhůta na operaci je nyní rok až dva roky. Operují výhradně život ohrožující záležitost, jako nádory apod.