Je tam duch, nebo blázním? Prosím, poraďte

Jally
8.4.22 17:17

Je tam duch, nebo blázním? Prosím, poraďte

Zdravím :kytka:
Chtěla bych se zeptat, zda tam něco vidíte? Test citlivost 25, dělán odpoledne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36157
8.4.22 17:21

Asi něco jo. Udělej si 10 z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
8.4.22 17:49

Taky bych řekla že vidím. Ráno udělej nový a myslím že už tam budou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
8.4.22 18:01

Vidim to tam. Ja bych ti doporucila Mamatest, ten mi ukazal ducha, kdyz ostatni jeste byly uplne bily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.4.22 18:12

Jak dlouho mas vynechanou ms? Me to prijde takove divny..spis ryska, pozitivni teat to urcite neni…tezko rict ted..ja takivych podezrelych testu mela..musis jeste vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
8.4.22 19:17

Ono testovat odpoledne a ještě testem s citlivostí 25 je vždycky, aspoň ze začátku, ošemetný. Zkus ráno, test citlivost 10, to bude určitě jistější. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
9.4.22 06:00

Zas je divné, že jsi byla na hcg z krve a bylo menší než 1 a den na to by ti odpoledne ukázal test citlivosti 25 ducha. Nezbývá než testovat znovu a hlavně ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jally
9.4.22 08:12

@JancaS84 @neria55 @Aladinka Děkuji moc :srdce: dnes koupím desítkové mamatesty a zítra ráno to zkusím. :palec:

@Shazzou Vyzkouším, prý jsou fakt dobré, děkuji. :*

@Melodie91 Na MS teprve čekám, děkuji za odpověď. :andel:

@karkarka To mi taky přijde divné, proto jsem se divila, že by tam případně něco bylo, zkusila jsem to, protože (s největší pravděpodobností vsugerované :lol: ) příznaky mám odpoledne a desítkové testy jaksi došly :think: :) děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
4704
9.4.22 08:14

@Jally dej pak vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
9.4.22 08:20
@Jally píše:
Zdravím :kytka:
Chtěla bych se zeptat, zda tam něco vidíte? Test citlivost 25, dělán odpoledne

Ano, vidím. Ranní bude ještě lepší. Za sebe doporučuji i digitální Clearblue - tam je to jasný :mrgreen: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
9.4.22 17:17

Já teda nevidím vůbec nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jally
10.4.22 10:11

@Shazzou Už jsem musela oživit jinou diskuzi, protože jsem to včera bohužel dostala, ale mám zcela jiný průběh než normálně :think: Toto jsem zkopírovala z té oživené diskuze, tak jen pro info vkládám i sem :? : …O několik dní dřív, což se mi běžně nestává. Neměla jsem vůbec PMS, podle kterého jistě poznám, že se to blíží :think: a krvácení mi přijde taky o trochu slabší, včera to šlo dokonce bez tamponů, ale zase mi přijde silnější, než nidační špinění (to bohužel neznám, usuzuji podle internetu). Dnes už jsem si tampon vzala. Také bolesti mám jiné, normálně mě děsně bolí především záda a nárazově mám velké křeče v podbřišku, teď mě skoro vůbec nebolí záda a křeče v podbřišku také nemám, pouze trvale cítím tlak, jako bych potřebovala na wc :lol: :think: kdyby to krvácení bylo slabší, myslela bych si, že je to nidační, bohužel nepoznám, zda odchází sliznice, nebo ne :nevim:

Tak asi tento měsíc nic, no :kytka: děkuji za všechny rady a kdyby se ještě něco změnilo, dám vědět :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jally
10.4.22 10:12

@chs.jasmin Ten bych ráda zkusila třeba za týden, děkuji :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
4704
10.4.22 13:12

@Jally tak drzim palce, aby to treba ms nebyla a nebo at to dopadne priste ;) Jinak kdyz mi odchazi sliznice, tak to poznam, proste jsou to tmavsi kousky, vypada to jako kousky syrovych jater 😅 zni to hrozne, ale prijde mi, ze to podobou sedi. Tak jen ze tak to kdyztak poznas. Ja mivam ms silnou, tak to mam pokazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jally
10.4.22 14:37

@Shazzou Děkuji moc, vážím si toho :kytka: zkusím se na to zaměřit, tak uvidíme :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex