Je to chlapeček?

137
8.7.23 10:02

Je to chlapeček?

Ahoj mamky, jaký je váš názor?
Vidíte na fotce mega pindíka, nebo spíše pupečník?

Mě to přijde, že nevidím pytlík A že na pindíka je to moc velké, ale teda nevidím ani pipinku.

Je to 18tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65258
8.7.23 10:04
@Gwivenet píše:
Ahoj mamky, jaký je váš názor?
Vidíte na fotce mega pindíka, nebo spíše pupečník?

Mě to přijde, že nevidím pytlík A že na pindíka je to moc velké, ale teda nevidím ani pipinku.

Je to 18tt.

co ti řekl doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.7.23 10:14

Řekl že si není jistý a že si myslí chlapečka.
Jenže tchýně pracuje u něj a řekla nám že nemáme chtít vědět pohlaví miminka, že nám chtějí udělat oslavu s odhalením.
No já se doktora neptala, on tak nějak sám řekl vypadá to na chlapečka a dal nám fotky.

Jenže mě to přijde hrozně veliké a mezi nožičkama moc ohraničené. Jako že bez pytlíku.
:lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.7.23 10:18

Varlata ještě nebudou sestouplá, proto nemusí být vidět. Za mě bych se nechala překvapit na té oslavě. Tchýně je fajn, že se do toho chce pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
8.7.23 10:19
@Gwivenet píše: Řekl že si není jistý a že si myslí chlapečka.
Jenže tchýně pracuje u něj a řekla nám že nemáme chtít vědět pohlaví miminka, že nám chtějí udělat oslavu s odhalením.
No já se doktora neptala, on tak nějak sám řekl vypadá to na chlapečka a dal nám fotky.Jenže mě to přijde hrozně veliké a mezi nožičkama moc ohraničené. Jako že bez pytlíku. :lol: :D

asi bych věřila spíš doktorovi. Ale teda tu tchýni nechápu. Nevím, proč by měli něco takového organizovat. Když chci, tak se zeptám doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
8.7.23 10:19
@lleennttiillkkaa píše:
Varlata ještě nebudou sestouplá, proto nemusí být vidět. Za mě bych se nechala překvapit na té oslavě. Tchýně je fajn, že se do toho chce pustit.

a já bych nechtěla, mně to připadá divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
8.7.23 10:22

Tak varlata ne, ale šourek vidět bývá. Věřila bych spíš doktorovi a tchýni poslala barakudí úsměv, je to vaše dítě, ne její.

• Citovat
  • Upravit
8.7.23 10:24

Ten tchynin nápad by byl bezva, kdyby byl po oboustranné domluvě. Doufám, že to podle té tvé domněnky nebude, to by od ní bylo silně přes čáru - a od toho lékaře taky, až neetické. Ale když ti sám od sebe bez dotazu řekl, že asi chlapeček, tak tomu tak snad nebude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.7.23 10:24

Já tu oslavu taky nechtěla, žiju v Itálii a tady je to zvyk. Nechci jim kazit radost tak ať oslavu udělají když chtějí.
Jen mi ten ultrazvuk vrtá hlavou tak jsem s tím přišla tady za váma holky, jestli třeba něco nevykoukáte, nebo třeba nemáte podobné foto :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
8.7.23 10:28

@Gwivenet Syn měl na UTZ taky přirození přes půl monitoru. Varlata tam nebyla, jen lehký obrys šourku po stranách. Byla jsem tedy těhotná už o měsíc déle.
Jinak to vypadalo velmi podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.7.23 10:30

Děkuji za odpovědi holky :*
A přeji krásný víkend všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DanielaWag
8.7.23 15:14

Jakožto zdravotní sestra vidím kluka jako buk 😂

• Citovat
  • Upravit
35915
8.7.23 17:49

Jasnej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.7.23 18:16
@lleennttiillkkaa píše:

Jo? Já bych to viděla co se do toho vrtá, to snad je v první řadě tajemství a překvapení rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí