Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mamky, jaký je váš názor?
Vidíte na fotce mega pindíka, nebo spíše pupečník?
Mě to přijde, že nevidím pytlík A že na pindíka je to moc velké, ale teda nevidím ani pipinku.
Je to 18tt.
@Gwivenet píše:
Ahoj mamky, jaký je váš názor?
Vidíte na fotce mega pindíka, nebo spíše pupečník?Mě to přijde, že nevidím pytlík A že na pindíka je to moc velké, ale teda nevidím ani pipinku.
Je to 18tt.
co ti řekl doktor
Řekl že si není jistý a že si myslí chlapečka.
Jenže tchýně pracuje u něj a řekla nám že nemáme chtít vědět pohlaví miminka, že nám chtějí udělat oslavu s odhalením.
No já se doktora neptala, on tak nějak sám řekl vypadá to na chlapečka a dal nám fotky.
Jenže mě to přijde hrozně veliké a mezi nožičkama moc ohraničené. Jako že bez pytlíku.
![]()
Varlata ještě nebudou sestouplá, proto nemusí být vidět. Za mě bych se nechala překvapit na té oslavě. Tchýně je fajn, že se do toho chce pustit.
@Gwivenet píše: Řekl že si není jistý a že si myslí chlapečka.
Jenže tchýně pracuje u něj a řekla nám že nemáme chtít vědět pohlaví miminka, že nám chtějí udělat oslavu s odhalením.
No já se doktora neptala, on tak nějak sám řekl vypadá to na chlapečka a dal nám fotky.Jenže mě to přijde hrozně veliké a mezi nožičkama moc ohraničené. Jako že bez pytlíku.![]()
asi bych věřila spíš doktorovi. Ale teda tu tchýni nechápu. Nevím, proč by měli něco takového organizovat. Když chci, tak se zeptám doktora.
@lleennttiillkkaa píše:
Varlata ještě nebudou sestouplá, proto nemusí být vidět. Za mě bych se nechala překvapit na té oslavě. Tchýně je fajn, že se do toho chce pustit.
a já bych nechtěla, mně to připadá divné
Tak varlata ne, ale šourek vidět bývá. Věřila bych spíš doktorovi a tchýni poslala barakudí úsměv, je to vaše dítě, ne její.
Ten tchynin nápad by byl bezva, kdyby byl po oboustranné domluvě. Doufám, že to podle té tvé domněnky nebude, to by od ní bylo silně přes čáru - a od toho lékaře taky, až neetické. Ale když ti sám od sebe bez dotazu řekl, že asi chlapeček, tak tomu tak snad nebude. ![]()
Já tu oslavu taky nechtěla, žiju v Itálii a tady je to zvyk. Nechci jim kazit radost tak ať oslavu udělají když chtějí.
Jen mi ten ultrazvuk vrtá hlavou tak jsem s tím přišla tady za váma holky, jestli třeba něco nevykoukáte, nebo třeba nemáte podobné foto
![]()
@Gwivenet Syn měl na UTZ taky přirození přes půl monitoru. Varlata tam nebyla, jen lehký obrys šourku po stranách. Byla jsem tedy těhotná už o měsíc déle.
Jinak to vypadalo velmi podobně.
@lleennttiillkkaa píše:
Jo? Já bych to viděla co se do toho vrtá, to snad je v první řadě tajemství a překvapení rodičů.