Je to nějaký právník? Potřebuju radu :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Záleží na tom, z jaké oblasti potřebuješ radu - já třeba z trestního nebo mezinárodního práva nevím lautr nic, protože naposledy jsem o tom měla něco málo v hlavě před zkouškou… Q.
- Citovat
- Upravit
Prosím není tu nějaký právník/právnička? Potřebuji radu ohledně návratu do zaměstnání a smluv. Někoho, kdo tomu rozumí. Třeba tu někdo takový je, byla bych vděčná
Díky, musím anonymně, chodí mi sem kolegyně, nesmí o tom vědět.
- Citovat
- Upravit
Nevím kam se obrátit jde o to ze.Moje mami před nefavnen umřela a kde pracovala ve firmě jsme byli abychom jsme otevřeli skříňku kde měla svoje osobní věci.Byla jsem domluvená s jejím mistrem že do skříňky nebudou zasahovat dokud nebudu mít klíče od notářky.Ze to musel udelat někdo s osobniho a mistr o ničem nevedel.Přisli jsme do firmy a jdeme do skříňky a skříňka prázdná prestipli zámek který tam vůbec nebyl a ve skříňce nic.A věci prej vyhodili do popelnice.Nevim co mám dělat je to pěkně sprosté.Nevim kam se mám obrátit.
- Citovat
- Upravit
Na policii
. A i tak zrovna tohle je věc u které pochybuji, že nějak dobře dopadne - těžko se bude třeba prokazovat, co v té skříňce bylo/nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pak bych to nechala plavat. Jako pokud tam neměly být diamanty a zlaté zuby po pradědovi. Stejně - i kdyby bylo určeno, že zaměstnavatel překročil svá práva, neprokáže se výše způsobené škody. Prostě to nestojí za ztracený čas a energii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim:-) Je to prosim nejaky pravnik, ktery by mi mohl dat jednoduchou radu??Napsala bych do zprav, o co se jedna…diky:-)