Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Já to poznala hned. Na první rande přišel se svým starým hluchý psem. Šli jsme na procházku do lesa. Jak se člověk chová ke zvířatům, takový je i ke vztahu k lidem. Milý úsměv a na nic si nehrál. Je to můj druhý manžel. Jsme spolu 7 let. Stále si ho vážím a miluju ho. Intuice mě nezklamala.
Protoze do sebe najednou vse zapadlo…zadne pochyby nebyly. Nelibil se mi, ale kdyz mi prvne napsal, vedela jsem, ze je to nejake jine…to propojeni tam bylo od zacatku. Nikdy pred nim ani po nem, jsem to nezazila…ten pocit, ze vse dava smysl, ze je to tak prirozene a samozrejme…
V posteli- po nějakém tom randění- úplně ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila (měla jsem docela dost zkušeností před tím, ne nijak přehršle, ale tak normálně, co žena do těch 25-ti-30-ti obvykle má). Sex takhle skvělý stále i po dvou dětech (aktuálně čekáme třetí dítě během pěti let). Rozumíme si i jinak, máme si pořád co říct, máme společné plány a zájmy a když se občas pohádáme, pokud nevychladneme hned, tak se vždy se usmíříme v posteli. Strašně mě mrzí, když tu kolikrát čtu, jak to lidem v posteli neklape, jak jsou ženské nespokojené (a neuspokojené)- to já mám orgasmus pokaždé (i víckrát, když je čas).Manžela chválím, i když ne takhle úplně otevřeně, aby mi nezpychnul, ale opravdu jsem hned po našem prvním sexu věděla, že je to ON. Ale samozřejmě by to nešlo postavit jen na tomhle..
@Anonymní píše:
Ahoj,
Já to poznala hned. Na první rande přišel se svým starým hluchý psem. Šli jsme na procházku do lesa. Jak se člověk chová ke zvířatům, takový je i ke vztahu k lidem. Milý úsměv a na nic si nehrál. Je to můj druhý manžel. Jsme spolu 7 let. Stále si ho vážím a miluju ho. Intuice mě nezklamala.
Proč anonymně? Nemyslím, že dobrý vztah ke zvířatům je záruka dobrého vztahu k lidem. Ano, dívat se, jak se chová ke slabším a starším. Ke svým rodičům. Tam už se většinou těžko dokáže přetvařovat.
Hned ze začátku to nebylo, až po 3 letech vztahu a 1 roku spolužití.
Kdy si člověk uvědomí, že je podobně nastaven a dokáže se tomu druhého v některých věcech přizpůsobit, aniž by mu to dělalo větší problémy.
Původně jsem chtěla svého přítele jen jako kamaráda na sex
po první schůzce jsme se obejmuli, já nasala jeho vůni… A najednou to tam bylo. Cítila jsem se plná, jako bych byla „doma“ nebo jak to říct. Prostě jsem byla tam, kde jsem měla být. Pocitově. Od té doby mám ten pocit víc a víc.
Prosím o zachování anonymu.
Jak jste zjistili, že ne to ON?