Psycho přítel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Psycho přítel
Zdravím,
Mám takovej dotaz, nebo spíš zamyšlení, samozřejmě si myslim svý, jen
chci znát názor i „zvenčí“.
Je normální podle Vás, že Váš partner odsoudí 80% (možná víc)
vašich názorů a Vašich postojů k řešení krizových situací,
problémů, ale i jen „problémů“, které pro Vás ani nejsou problém,
ale on to vyhrotí a nebo na každém vašem slově najde něco co by mohl
použít proti Vám?
Reakce typu, „nelži prosimtě“, nebo „zase jsi úplně mimo“ „jsi
blázen, ne sorry, ne blázen, jsi slepá“ „sereš si do huby“ „lzi me
nepresvedcej“ „alibisticky se obhajujes“ „nenavidim s tebou
komunikovat“ „nechapes zakladni myslenky“ „takhle uprimna ty nejsi“
atd atd
Docela mě to baví, každopádně už je to ex, no jen mě zajímal názor, co to sakra má být, zda je ten člověk vůbec psychicky v pořádku. Toto trvalo od našich začátků, kdy jsme se poznali 😂 já už se teď jen směju, už nemám ani chuť kvůli takovému člověku brečet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@sluneckova píše:
Zdravím,
Mám takovej dotaz, nebo spíš zamyšlení, samozřejmě si myslim svý, jen chci znát názor i „zvenčí“.![]()
Je normální podle Vás, že Váš partner odsoudí 80% (možná víc) vašich názorů a Vašich postojů k řešení krizových situací, problémů, ale i jen „problémů“, které pro Vás ani nejsou problém, ale on to vyhrotí a nebo na každém vašem slově najde něco co by mohl použít proti Vám?
Docela mě to baví, každopádně už je to ex, no jen mě zajímal názor, co to sakra má být, zda je ten člověk vůbec psychicky v pořádku. Toto trvalo od našich začátků, kdy jsme se poznali 😂 já už se teď jen směju, už nemám ani chuť kvůli takovému člověku brečet.
Reakce typu, „nelži prosimtě“, nebo „zase jsi úplně mimo“ „jsi blázen, ne sorry, ne blázen, jsi slepá“ „sereš si do huby“ „lzi me nepresvedcej“ „alibisticky se obhajujes“ „nenavidim s tebou komunikovat“ „nechapes zakladni myslenky“ „takhle uprimna ty nejsi“ atd atd
Normální to není. Manipulátor a narcis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Buď ráda, že ses ho zbavila. Já už bych nad ním nepřemýšlela a hodila
se do klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@topazio spis mi jen
vrta, proc to ti lidi delaji kdyz zaroven tvrdi jak nas milujou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sluneckova píše:
@topazio spis mi jen vrta, proc to ti lidi delaji kdyz zaroven tvrdi jak nas milujou
Snaha o sražení sebevědomí na nulu. Po čase se už raději rovnou zeptáš, co si máš myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
„sereš si do huby“..
Tohle by mi řekl jednou, chcípák. Spíš mi přijde u takových chudáčku,
že je doma taťka srážel, tak mají potřebu schazovat svojí holku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nelel12 jo, nechapu jak
jsem mu to mohla porad tolerovat. Ted jsem za nim pred par dny prisla s docela
velkym problemem a cekala jsem ze jako muj pritel me podpori psychicky. Misto
toho zase rozjel ty svoje reci. Tak jsem rekla ze uz to nedavam a at si prijede
pro veci a klice od svyho bytu a ciao, nemam fakt potrebu si znicit psychicky
zdravi kvuli nejakymu deb**ovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sluneckova píše:
Zdravím,
Mám takovej dotaz, nebo spíš zamyšlení, samozřejmě si myslim svý, jen chci znát názor i „zvenčí“.![]()
Je normální podle Vás, že Váš partner odsoudí 80% (možná víc) vašich názorů a Vašich postojů k řešení krizových situací, problémů, ale i jen „problémů“, které pro Vás ani nejsou problém, ale on to vyhrotí a nebo na každém vašem slově najde něco co by mohl použít proti Vám?
Reakce typu, „nelži prosimtě“, nebo „zase jsi úplně mimo“ „jsi blázen, ne sorry, ne blázen, jsi slepá“ „sereš si do huby“ „lzi me nepresvedcej“ „alibisticky se obhajujes“ „nenavidim s tebou komunikovat“ „nechapes zakladni myslenky“ „takhle uprimna ty nejsi“ atd atd
Je dobře, že už je to ex. Je to evidentně člověk, který chce druhé ovládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sluneckova píše:
@topazio spis mi jen vrta, proc to ti lidi delaji kdyz zaroven tvrdi jak nas milujou
Oni milují jen sami sebe a druhé potřebují ovládat.
Příspěvek upraven 19.01.22 v 20:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sluneckova píše:
Zdravím,
Chodis s Okamurou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Presne, jak uz nekdo psal výš. Klasicky manipulativní a narcistický člověk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nelel12 píše:
„sereš si do huby“..
Tohle by mi řekl jednou, chcípák. Spíš mi přijde u takových chudáčku, že je doma taťka srážel, tak mají potřebu schazovat svojí holku.
Toto jsem před časem slyšela v obchodě. Takhle mluvila matka na malého
syna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jen tak ze zvědavosti by mě zajimalo jaké měl chlapec dětství. Jinak určitě dobře, že je tvůj ex. Tohle nechceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To si udělala dobře, protože takovej blbeč*ek by tě tak dlouho ponižoval a scházel, že bys tomu začala po čase věřit, že taková jsi. Zbytečně by ses trápila a ještě by ti bylo líto, že vůči němu vlastně jsi taková, že je vše tvá vina..atd, atd. Tihle typy to dokonale umí, ve všem ponížit, přitom věřím, že jsi chytrá a inteligentní holka a to takovej chudák ti nesahá ani po špičku…
Fakt bych věřila, že tenhle usmolenec byl v dětství třeba terčem šikany, nebo si na něm starší sourozenci chladili žáhu, možná i ti rodiče, kámoši…prostě chudák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Těhotenství ,přítel hnisavá angína
- Přítel nepozře léky
- Přítel chodí sám na taneční - latinské tance
- Přítel mi dohodl práci, ale nechci
- Přítel jezdí velmi často sám k rodičům
- Přítel mi vše vyčítá
- Přítel má existenční krizi