Psycho přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
20.1.22 10:09
@Anonymní píše:
Ja byla s podobným 7 let. Začátky byly úžasný, projevovat se začal asi az po 2 letech, když už mě měl totálně obmotanou kolem prstu a já si myslela, že ho šíleně miluju.
Zřejmně mě celou dobu podváděl, což zjištuju až tak postupně.
Uplně mě zničil psychicky a pak došlo i na to, že mě zmlátil, když byly doma moje děti. A to byla poslední kapka, aby šel.
Bohužel jsem byla tak neskutečně blbá, že jsem se s ním pak ještě nějakou dobu scházela, prostě jsem se nemohla od něj odpoutat. Jeho urážky sem ani nemůžu napsat…
Bože, jsem tak ráda že už to mám za sebou, ale bohužel psychický následky si nesu doteď.
Buď rádá, že v tom on neumí očividně chodit, a prozradil se tak brzo.

To není o blbosti, normální člověk, obzvlášť pokud s tím nemá zkušenost např v podobě jednoho z rodičů, je proti tomuhle typu predátora v podstatě bezmocný. A ta zkušenost je bohužel vykoupena následky, přesně jak říkáš. Není to tvoje chyba.

Příspěvek upraven 20.01.22 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
20.1.22 10:23
@Anonymní píše:
Je to možné, že terapie nepomuze… ani medikace myslíš? Asi budou i různe druhy s stupně, třeba jako kolega v praci je tyran manipulátor a ten to dela cílene a zcela vědomě, pravda

Medikace snad jedině oblbováky, které z něj udělají šťastnou bramboru, pak už jen klecové lůžko a lobotomie. :mrgreen:
Ne, vážně. Narcise jsem zažila v bývalé práci, měla jsem ho možnost sledovat i jak se chová k ostatním. Tragédie no, lidi se tam střídali jak na orloji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 11:39
@Liberalissima píše:
To není o blbosti, normální člověk, obzvlášť pokud s tomu nemá zkušenost např v podobě jednoho z rodičů, je proti tomuhle typu predátora v podstatě bezmocný. A ta zkušenost je bohužel vykoupena následky, přesně jak říkáš. Není to tvoje chyba.

Já teď nevěřím žádnýmu chlapovi, všechno zkoumám a přemýšlím hodiny a hodiny co on řekl a neřekl a co já řekla a měla jsem říct jinak. Protože v otm vztahu jsem za všechno mohla já, kdybych já dělala to a tamto nebo něco zas nedělala tak by se mnou mohl vydřžet, ale protože jsem strašná, tak se mnou nikdy nikdo nebude a jen on je tak hodnej, že mi teda ještě dá šanci, atd atd…
No a léčit jsem se měla jít já, on je totiž úplně normální a skvělej a všechno zlo a špatný jsem byla ja…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.22 11:41

Narcis se nemůže nijak léčit, je to porucha osobnosti.
Ani nemůže milovat, oni toho nejsou schopni. Má jen napozorovaný jak se zamilovanej chova a všechno je hra.

• Citovat
  • Upravit
56505
20.1.22 18:11
@Liberalissima píše:
Neeee :,( :( :zed:

Ona je místní socka, která žije v exekucích ale musela si udělat třetí dítě. :zed: Je to sprostá a jednoduchá ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.1.22 19:22
@brisco píše:
Dobře to nemyslí. Oni potřebují emoce, proto neustále vyvolávají konflikty. Ale to nemůžou dělat hned na začátku, to by jim partneři utekli hned, tak se nějakou dobu přetvařují.

Ano, a přesně kvůli tomu možnému útěku partnera je sice 80 % času prožitých s nimi otřesných, ale 20 % času jakžtakž dobrých, to je ta část vztahu, kdy se partnerka neodpoutá, protože jí připadá, že je to „přece snesitelné a všude je něco“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.1.22 19:24
@Da12 píše:
Mě by zase zajímalo, kde holky pořád takové nepoužitelné exempláře berou.

Je jich strašně moc. Léčených jsou asi 4 %, ale to je jen špička ledovce.
Tedy 4 % jen s tou jednou z mnoha poruch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.1.22 19:50
@Anonymní píše:
Jak jste dlouho od sebe? Jeslti je narcis, tak za chvíli nasadí love bombing, aby te získal zpátky. Prosím tě, hlavně se k němu nevracej… Věř mi, že pak by to bylo mnohem horší.
Oni to prostě výborně uměj.
Mě ke konci psal věci typu proč už ji dávno nechcípla atd a druhej den mi v klidu napsal jak jsem se vyspala a dělal že nic. Prostě šílený úplně.

Chvilicku jenom, cekam ze bude dolejzat, coz uz se vice mene deje, kdyz si prisel pro veci a chtel jit dal, ja mu je jen dala a praskla dverma a pak mi zacal vypisovat ze jsem vse spatne pochopila a ze mi nikdy nenadaval atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
20.1.22 20:14

Já to měl takhle v opačném gardu od ženský - vždy musela mít pravdu. Dost impulzivní a podezíravá osoba. Měla špatný vztah s tatíkem, tak se docela mstila pak ve vztahu na mě.
Naštěstí už je to ex, stálo mi těch pár měsíců vztahu dost energie.
Podle mě, tyhle typy lidí maj nějakou poruchu osobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 20:25
@sluneckova píše:
Chvilicku jenom, cekam ze bude dolejzat, coz uz se vice mene deje, kdyz si prisel pro veci a chtel jit dal, ja mu je jen dala a praskla dverma a pak mi zacal vypisovat ze jsem vse spatne pochopila a ze mi nikdy nenadaval atd

Jo, to znam. On to tak nemyslel, ja to spatne pochopila a on se nikdy nechtel DOOPRAVDY rozejit…
Dobre jsi udelala a nedej se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.22 07:47

Psycho partner?

Zdravím..
Je normální když se ve zlém rozjedete, změníte si statusy na nezadana/ nezadany a člověk háže na zeď fotky s vaší minulosti s vámi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky