Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky vsem,chtela bych se zeptat mam jakoby takovy tahavy vytok jako vajecny bilek ale normalne jsem to nemivala,jsem 3mesice po potratu a strasne bych si miminko prala.je to takovy hlen semtam do ruzova,menstruaci jsem mela asi pred 2tydny a hned po jsme se s pritelem milovali muze se jednat o tehotenstvi??nebo jak to vlastne funguje u te ovulace???
jo podle toho co popisuješ to může být hlen v období ovulace tak rychle zaútočit ať je mimi tam
jinak narůžovělý hlen je taky známkou divočejšího sexíku ![]()
Holky, potřebuju poradit, je to pozitivní, nebo ne?
Test je ze stejné moči, Od rána jsem nečurala, ani nepila, ale teď nevím, jak si to vyložit, udělala jsem si i ten digitální s tím, že jsem myslela, že tam nic nebude a ejhle ![]()
Je to ovu, nebo ještě ne?
Díky za rady! Dle rad doktorů čekám na správný okamžik, přítel asi brzoo pukne ![]()
pikola píše:
Holky, potřebuju poradit, je to pozitivní, nebo ne?
Test je ze stejné moči, Od rána jsem nečurala, ani nepila, ale teď nevím, jak si to vyložit, udělala jsem si i ten digitální s tím, že jsem myslela, že tam nic nebude a ejhle![]()
Je to ovu, nebo ještě ne?
Díky za rady! Dle rad doktorů čekám na správný okamžik, přítel asi brzoo pukne
po pozitivním testu nastává ovulace do 12 až 48h,tak držím pěstičky
Ten proužek určitě pozitivní není. Musí být stejně silně zabarvené. S digitálním zkušenosti nemám. Zkus zítra.
Ahoj mám obdobný problém. Byla jsem na ultrazvuku 28.6. byl tam folík 14mm. Doktorkami řekla, že nejspíš praskne 1.7., abych si koupila testy. Testovala jsem ráno a byl tam jen slabý proužek. Nedalo mi to a zkusila jsem to odpoledne. Proužek byl zhruba takový jako u tebe. Ale dneska ráno byl opět slabounký. Tak nevím jestli je možné, že ovu proběhlo v noci nebo neproběhlo vůbec
. Je možné, že by proběhlo v noci a do rána hladina tak výrazně klesla?
Potřebovala bych poradit děvčátka
9.1 do 14.1 ms a do 21.1 BT 36,6.
22.1-BT36,8 23.1-BT37 a dnes BT 36,8.
Ovolační testy nedělám zatím - protože mě nebaví to hlídat a nechávám to náhodě
Myslíte že je to začátek ovulace???? nebo spíš konec ![]()
Ahoj, potřebuji poradit. Vysadila jsem HA a jsem dnes 22 DC. Už skoro 14 dní mě bolel podbříšek. Nejvíc předevčírem. Odpoledne jsem šla na záchod a vyteklo ze mě hromadu bílého řídkého hlenu. Včera byl hlen už tuhý jako tvaroh a dneska je také tuhý a je ho dost, ale zároveň je v něm i bílkový hlen. Je to ovulace nebo co to je? Podbříšek už bolí jen lehounce.
Díky za odpověď.
Ahoj, tezko to tady nekdo posoudi. Pri ovulaci jsem mela bilkovy hlen, prave ten plodny. Bily tuhy jako tvaroh plodny rozhodne nebude. Bud zkousej ovu testy nebo mer bazalni teplotu.
Klidne to muze byt i nejaky zanet, mykoza, nebo proste se telo vyrovnava s vysazenim ha.
U prvního těhu jsem vůbec nic nepozorovala ![]()
Ovu test nemám a ani se zítra pro něj nikam nedostanu. ![]()
Tak uvidim co to udělá ![]()
Ještě mě napadlo jestli nejsem třeba těhu a je to příznak ![]()
Ještě jsem furt nafouklá a zdá se mi, že mám citlivé bradavky.
Tezko rict, takhle brzy ti nikdo nepovi. Skoda, ze nemeris tu bazalku, vedela bys co v tele asi probiha.
@beruska12345 píše:
Ahoj chci se zeptat myslíte že proběhla ovulace?
Zatím ne.