Je to ovulace?

16.1.10 09:04

je to ovulace???

ahojky vsem,chtela bych se zeptat mam jakoby takovy tahavy vytok jako vajecny bilek ale normalne jsem to nemivala,jsem 3mesice po potratu a strasne bych si miminko prala.je to takovy hlen semtam do ruzova,menstruaci jsem mela asi pred 2tydny a hned po jsme se s pritelem milovali muze se jednat o tehotenstvi??nebo jak to vlastne funguje u te ovulace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
16.1.10 09:52

jo podle toho co popisuješ to může být hlen v období ovulace tak rychle zaútočit ať je mimi tam :-) jinak narůžovělý hlen je taky známkou divočejšího sexíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
16.1.10 13:31

Tak dle meho je to priznak ovulace,tak sup se snazit… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35789
1.7.11 12:50

Holky, potřebuju poradit, je to pozitivní, nebo ne?
Test je ze stejné moči, Od rána jsem nečurala, ani nepila, ale teď nevím, jak si to vyložit, udělala jsem si i ten digitální s tím, že jsem myslela, že tam nic nebude a ejhle :zed:

Je to ovu, nebo ještě ne?

Díky za rady! Dle rad doktorů čekám na správný okamžik, přítel asi brzoo pukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
1.7.11 12:58
pikola píše:
Holky, potřebuju poradit, je to pozitivní, nebo ne?
Test je ze stejné moči, Od rána jsem nečurala, ani nepila, ale teď nevím, jak si to vyložit, udělala jsem si i ten digitální s tím, že jsem myslela, že tam nic nebude a ejhle :zed:

Je to ovu, nebo ještě ne?

Díky za rady! Dle rad doktorů čekám na správný okamžik, přítel asi brzoo pukne :mrgreen:

po pozitivním testu nastává ovulace do 12 až 48h,tak držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
1.7.11 13:54

Ten proužek určitě pozitivní není. Musí být stejně silně zabarvené. S digitálním zkušenosti nemám. Zkus zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
2.7.11 05:40

Ahoj mám obdobný problém. Byla jsem na ultrazvuku 28.6. byl tam folík 14mm. Doktorkami řekla, že nejspíš praskne 1.7., abych si koupila testy. Testovala jsem ráno a byl tam jen slabý proužek. Nedalo mi to a zkusila jsem to odpoledne. Proužek byl zhruba takový jako u tebe. Ale dneska ráno byl opět slabounký. Tak nevím jestli je možné, že ovu proběhlo v noci nebo neproběhlo vůbec :-( . Je možné, že by proběhlo v noci a do rána hladina tak výrazně klesla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
24.1.12 21:11

Je to ovulace podle BT??

Potřebovala bych poradit děvčátka :lol: 9.1 do 14.1 ms a do 21.1 BT 36,6.
22.1-BT36,8 23.1-BT37 a dnes BT 36,8.
Ovolační testy nedělám zatím - protože mě nebaví to hlídat a nechávám to náhodě :lol: :lol: Myslíte že je to začátek ovulace???? nebo spíš konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.9.14 20:09

Ahoj, potřebuji poradit. Vysadila jsem HA a jsem dnes 22 DC. Už skoro 14 dní mě bolel podbříšek. Nejvíc předevčírem. Odpoledne jsem šla na záchod a vyteklo ze mě hromadu bílého řídkého hlenu. Včera byl hlen už tuhý jako tvaroh a dneska je také tuhý a je ho dost, ale zároveň je v něm i bílkový hlen. Je to ovulace nebo co to je? Podbříšek už bolí jen lehounce.
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
4.9.14 20:19

Ahoj, tezko to tady nekdo posoudi. Pri ovulaci jsem mela bilkovy hlen, prave ten plodny. Bily tuhy jako tvaroh plodny rozhodne nebude. Bud zkousej ovu testy nebo mer bazalni teplotu.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
4.9.14 20:21

Klidne to muze byt i nejaky zanet, mykoza, nebo proste se telo vyrovnava s vysazenim ha.

• Citovat
  • Upravit
2282
4.9.14 20:25

U prvního těhu jsem vůbec nic nepozorovala :nevim:
Ovu test nemám a ani se zítra pro něj nikam nedostanu. :(
Tak uvidim co to udělá ;)
Ještě mě napadlo jestli nejsem třeba těhu a je to příznak :nevim:
Ještě jsem furt nafouklá a zdá se mi, že mám citlivé bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
4.9.14 21:16

Tezko rict, takhle brzy ti nikdo nepovi. Skoda, ze nemeris tu bazalku, vedela bys co v tele asi probiha.

• Citovat
  • Upravit
19.10.15 20:55

Ovulace?

Ahoj chci se zeptat myslíte že proběhla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
19.10.15 21:02
@beruska12345 píše:
Ahoj chci se zeptat myslíte že proběhla ovulace?

Zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital