Nové snažilky - 1/2010

3006
11.1.10 09:08

Nové snažilky - 1/2010

Nové snažilky

Ahoj,ahoj, hledám nějaké nové snažilky na popovídání. V ostatních diskusích se holčiny moc znají a já jsem dnes tady nová. Četla jsem už nějaké diskuze a potřebuji poradit, popovídat si :lol:
S přítelem :srdce: se snažíme asi 7 měsíců a nedaří se nám, měla jsem teď zpoždění a už se v duchu radovala a dneska ráno jsem opět byla zklamaná. :cry: Pište prosím nějaké rady a fígle jak na to a taky trochu povzbuzení, díky holčiny.....Tak když se vám bude chtít…díky Martina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
11.1.10 09:28

Marti pojd k nam do nove snazicich se,radi te tam uvidime. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.1.10 10:20

Dano1980 díky za pozvání, už jsem tam, ale zde budu taky pro popovídání s novýni snažilkami :-P , tak holky pište, pápá Martina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
11.1.10 10:34

Ahojky, tak to jsme na tom podobně, jak se snažením, tak se ztrácením se v rozjetých diskuzích. Ale fígle neporadím, taky zkoušíme a nic, ani to zpoždění… I když, alespoň není člověk natěšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.1.10 11:27

Ahojky

tak my se snažíme znovu po ZT v říjnu.Takže uvidíme kdy nám to vyjde.Já jsem celkem neměla problémy otěhotnět.První těhu 4 cyklus,druhé 2 cyklus.Uvidíme co teď jak se tělo dá dokupy po tom potratu.Jinak já i manža berem u snáža vit. E a já do ovu piju kontryhelový čaj.Minulé obě těhu mi vyšly hned první měsíc pití čaje.Teď ho piju 2 měsíc.A jím babyplan a listovku na střídačku.Jsem týden po ovu tak uvidíme,ale moc tomu nedávám.Zatím žádný příznak nemám a minulé těhu jsem na sobě poznala už 5 dní od ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
11.1.10 12:25

jojo vit. E, selen, zinek dlabem taky, já ještě listovku a kontryhelový čaj… nevím jestli to má nějaký efekt, ale zas se tím nic nezkazí, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.1.10 14:24

Ahojky,hezké odpoledne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
11.1.10 20:21

Ahoj Twetty, hádej kdo jsem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
11.1.10 20:27

Ahojky,tak já se taky přidám.Snažíme se s přítelem od září,zatím taky nic a jim taky listovku a piju kontryhel.čaj.A přítel selen a zinek.Ve čtvrtek mám dostat menses,ale krom boléní prsou(které bolí vždy)před menstruaci,žádné příznaky,takže asi opět sklamaní!A to my před týdnem sestra oznamila,že čeka miminko a vyšlo jim to na poprvé po vysazení prašků.To má někdo štestí!

• Citovat
  • Upravit
3006
11.1.10 21:00

BUDULINEK - čusík ségra, ha odhalila jsem tě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.1.10 07:42
twetty píše:
BUDULINEK - čusík ségra, ha odhalila jsem tě :mrgreen:

:wink: Ahoja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
12.1.10 09:25

Ahoj, taky bych se ráda připojila. Jednoho prcka už máme (2,5 r.) a teď se snažíme od října, měřím si BT a MS čekám kolem 22.1. Když si vzpomenu beru listovku a malinovou tinkturu od dědka kořenáře.
Doufala jsem, že se zadaří rychle, protože se mi vůbec nechce do práce.. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.1.10 16:31

Ahojky, já bych se taky ráda připojila, máme doma už jednoho prcka, budou mu pomali 3 roky a rádi bychom začali se snažením asi v létě, možná na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
12.1.10 17:19

ahoj,

čekala jsem, jestli někdo založí snažení 2010 a dočkala jsem se. :-)

Já vysadila HA na začátku prosince, před tím jsem ale brala 2 plata po sobě, protože jsem byla pryč a zrovna bych to tam dostala, tak ten první cyklus byl snad rozhozenej - jen 24 dní, pořád mě bolelo břicho a 1.1. pěkně stylově menstruace. :-(

Beru Calibrum Babyplan, občas piju ten čaj a měřím BT. Myslela jsem, že toho nebudu schopná, ale je to celkem v pohodě.

Holky, kolik vám je?

Všem přeju úspěšný snažení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.1.10 17:26

pripojuji se kvam taky se snazime uz od kvetna ale nic zkusim vase rady pit cajik a taky vitaminky tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí