Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nové snažilky
Ahoj,ahoj, hledám nějaké nové snažilky na popovídání. V ostatních diskusích se holčiny moc znají a já jsem dnes tady nová. Četla jsem už nějaké diskuze a potřebuji poradit, popovídat si ![]()
S přítelem
se snažíme asi 7 měsíců a nedaří se nám, měla jsem teď zpoždění a už se v duchu radovala a dneska ráno jsem opět byla zklamaná.
Pište prosím nějaké rady a fígle jak na to a taky trochu povzbuzení, díky holčiny.....Tak když se vám bude chtít…díky Martina.
Dano1980 díky za pozvání, už jsem tam, ale zde budu taky pro popovídání s novýni snažilkami
, tak holky pište, pápá Martina.
Ahojky, tak to jsme na tom podobně, jak se snažením, tak se ztrácením se v rozjetých diskuzích. Ale fígle neporadím, taky zkoušíme a nic, ani to zpoždění… I když, alespoň není člověk natěšený.
Ahojky
tak my se snažíme znovu po ZT v říjnu.Takže uvidíme kdy nám to vyjde.Já jsem celkem neměla problémy otěhotnět.První těhu 4 cyklus,druhé 2 cyklus.Uvidíme co teď jak se tělo dá dokupy po tom potratu.Jinak já i manža berem u snáža vit. E a já do ovu piju kontryhelový čaj.Minulé obě těhu mi vyšly hned první měsíc pití čaje.Teď ho piju 2 měsíc.A jím babyplan a listovku na střídačku.Jsem týden po ovu tak uvidíme,ale moc tomu nedávám.Zatím žádný příznak nemám a minulé těhu jsem na sobě poznala už 5 dní od ovu.
jojo vit. E, selen, zinek dlabem taky, já ještě listovku a kontryhelový čaj… nevím jestli to má nějaký efekt, ale zas se tím nic nezkazí, že ![]()
Ahojky,tak já se taky přidám.Snažíme se s přítelem od září,zatím taky nic a jim taky listovku a piju kontryhel.čaj.A přítel selen a zinek.Ve čtvrtek mám dostat menses,ale krom boléní prsou(které bolí vždy)před menstruaci,žádné příznaky,takže asi opět sklamaní!A to my před týdnem sestra oznamila,že čeka miminko a vyšlo jim to na poprvé po vysazení prašků.To má někdo štestí!
twetty píše:
BUDULINEK - čusík ségra, ha odhalila jsem tě
Ahoja
Ahoj, taky bych se ráda připojila. Jednoho prcka už máme (2,5 r.) a teď se snažíme od října, měřím si BT a MS čekám kolem 22.1. Když si vzpomenu beru listovku a malinovou tinkturu od dědka kořenáře.
Doufala jsem, že se zadaří rychle, protože se mi vůbec nechce do práce.. Monika
Ahojky, já bych se taky ráda připojila, máme doma už jednoho prcka, budou mu pomali 3 roky a rádi bychom začali se snažením asi v létě, možná na jaře.
ahoj,
čekala jsem, jestli někdo založí snažení 2010 a dočkala jsem se. ![]()
Já vysadila HA na začátku prosince, před tím jsem ale brala 2 plata po sobě, protože jsem byla pryč a zrovna bych to tam dostala, tak ten první cyklus byl snad rozhozenej - jen 24 dní, pořád mě bolelo břicho a 1.1. pěkně stylově menstruace. ![]()
Beru Calibrum Babyplan, občas piju ten čaj a měřím BT. Myslela jsem, že toho nebudu schopná, ale je to celkem v pohodě.
Holky, kolik vám je?
Všem přeju úspěšný snažení. ![]()
pripojuji se kvam taky se snazime uz od kvetna ale nic zkusim vase rady pit cajik a taky vitaminky tak uvidime ![]()