Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
12.1.10 18:15

Snad se dám rychle dokupky abychom mohli začít taky už se snažit, sice to plánujeme na léto, ale raději bych už dříve, od toho června. Zatím beru ještě léky takže snažit se nemůžeme a doufám že do léta budu fit.

Příspěvek upraven 23.06.11 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
12.1.10 19:54

Tak mně je nádherných třicet, nikdy jsem se necítila líp 8-) . Doufám, že se diskuze pořádně rozjede!

Mám za sebou jedno neúspěšné těhu, po kterém jsem do roka a do dne bez snažení otěhotněla zase (Matýsek, 2,5 r.).
Tak teď je to pro mě nová situace - snažit se. Doufám, že to nebude trvat dlouho (teď je to 3.cyklus) a podaří se, bo jsem velký stresmen.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.10 19:55

Ahoj holky, my jsme se domluvili na snažení se 10.12.
Takže jsem začátečník amatér. Toto téma jsem vyhlížela, bo než bych přečetla ty stovky stránek jinde, že. A určitě se další přidají. Jinak k věku, v únoru mi bude 35 a miminko žádné. Chvíli jsem tedy přemýšlela založit téma starých prvosnažilek, ale to bych tam taky mohla být sama, že :mrgreen:
Ale jsem to co říká muj nick ( nebo alespoň chci být ) a vlastně už jsem teď podruhé těhotná ( v hlavě, že )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přeju úspěšný rok 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.1.10 19:59

Každej se cítí na mimčo jindy, já říkala první že budu mít ve 30 a vyšlo to, nám se podařilo hnedka s tím jsme nepočítali a po druhé taky ale nedopadlo to dobře, no a uvidíme co přinese budoucnost. Všem přeju ať na testech najdou brzy // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
12.1.10 20:06

Mně bude letos 32, tak jste mě trochu uklidnily, i když děti bych chtěla 2 a bude to asi hoňka, pořídit obě ještě ‚zamlada‘. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.1.10 20:19

Grece to stihneš v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.10 20:19

Já si též nepřipadám ani trochu za zenitem. Podle kartáře ( takovej úlet s kamarádkou ) mám mít děti 3, ale prej ne se současným partnerem. Tak snad se mu splní ta první část věštby, nebyla bych proti. Ta druhá část určitě nepatřila mně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
12.1.10 21:04

grepik: díky, moc doufám, akorát to ‚nemyslete na to‘ mi nejde

Optimistka: poprvé mi kartářka řekla, že budu rodit děti, podruhé ta samá, že tam vidí jen jedno… tak už jí poslouchat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.1.10 21:17

ono je to těžký na to nemyslet. Ale rok 2010 asi bude plodnej už tři moje kámošky zjistily těhu 8-) tak by to mohlo pokračovat takhle krásně všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
12.1.10 21:33

Ahojky holky,koukám,že od včerejška se to tu pěkně rozjelo.Já to už nevydržela a udělala si dnes tt a bohužel nic :-( Tak snad příště.Mě je 26 let.A jak píšete tak každá se cítí na mimčo v jiném věku!Všem nám přeji brzy// :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonym2
12.1.10 21:39

Holky a jak jste na tom s větou:„nemyslet na to“,me to totiz moc nejde,když už sedím u Pc většinou vyhledávám téma těhotenství a podobné.Štvu sama sebe jak na to myslím čím dál víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4162
12.1.10 21:42

No právě, spousta těhotných a na poprvé, jak to dělají? :-)

Já myslim, že na to tak moc nemyslim, ale podle okolí už jen to, že měřím BT, je ' moc mysleni'.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.1.10 21:45

u prvního jsem na to nemyslela, měla jsem plno jinejch starostí, člověk těší a najednou ho posedne nějaké zdr. problémy a mimi se musí odsunout :cry:

Příspěvek upraven 23.06.11 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
12.1.10 21:46

No jak jsem psala včera,sestra vysadila HA a za 14 dní zjistila,že je těhotná!Což je super,vyhla se různému testování,zkoušení různých metod atd.a teplotu měříš denně?Tohle já ještě nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit
Anonym2
12.1.10 21:48

gerepik:To mě moc mrzí,ale uvidíš,že brzy budeš zdravá a zas na snažení vlítnete :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex