Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
14.1.10 17:47

Uteče to jako voda a nakonec z nás budeš první těhotná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.1.10 18:19

no to ne, já se těším až budete těhulkovat tak šup šup šup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 18:44

Ahoj holky,
taky se přidávám :wink: . Jmenuju se Monika a je mi 33 roků . Dítko už máme a zatím se to snažení necháváme na přírodě.
Víte co mi na tom snažení přijde nejhorší? Ty nervy. Než jsem otěhotněla poprvé, tak to trvalo 7 měsíců a určo to bylo psychikou. Pak jsem si řekla: ježiš, já z toho milování ani nic nemám, jak furt přemýšlím, jestli to tentokrát vyjde. Tak jsem si to zakázala a fakt otěhotněla.
No jenže teď s tím druhým zase šílim. Přijde mrcha nebo nepřijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.1.10 18:48

Ahojky holky,přeju krásný večer :-P :-P
To jste mě moc potěšily,že se dá otěhotnět přirozeně i se špatným spermiogramem,teď příští čtvrtek jdeme na kontrolní po 2měsících,tak se moc bojím,jak to dopadne,doufám,že to bude lepší :-? :-?
Já jsem šťastná,že moje ségruška je těhotná,je starší o 3 roky a otěhotněla po 9.měsících a teď je v 5.měsíci a čeká chlapečka Honzíčka,tak jsem strašně ráda,že aspoň na někoho se štěstíčko usmálo,ale já chci takkyyyyyy :cry: :cry:
Holky,chtěly byste víc holčičku nebo chlapečka?Mně je to jedno,hlavně ať je mimísek zdravej,ale o trošku víc bych chtěla holčičku,už mám pro ní jméno po mně Janička a přítel zas chce kluka,jmenuje se Jarda,tak by chtěl Járu,i když mně se víc líbí jiná jména třeba Michal,Jirka,Pavel a tak,ale určitě se domluvíme,o to se vůbec nebojím a co u vás? :wink:
Gracy Já myslím,že horká voda u holek vůbec nevadí,akorát ti to může urychlit MS,u kluků je to blbý,může to negativně působit na spermije :-(
Holky,já jsem si o ten hormonální profil ani neřekla,ale myslela jsem na to,doktor mi to sám navrhl,když jsem mu řekla,že pořád před MS špiním(a to už ji neberu rok a půl!! 8-o )a k mému překvapení mi řekl,že mám hormony v pořádku a že to vypadá,že mám i normálně ovulaci,takže to špinění asi zase nic hroznýho není,dá se s tím otěhotnět,jen je to dost nepříjemný :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.1.10 18:48

Holky,sory za román,já se nějak rozepsala :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.1.10 18:54

broskvička a dle zkušeností kamarádek vím že to tak bývá, ale je těžké na to nemyslet.

Jenny, mně to bylo jedno co se narodí, my si říct pohlaví nenechali, většinou mi tipovali kluka, jasný příznaky, jako že mám čistou pleť, jak mi to sluší, břicho prej dopředu no nevím, já cítila jako že je to asi holka, ale moc su o tom nepřemýšlela.
A jednou u druhého, mi to bude taky jedno, jako je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, hlavně ať je mimís zdravej a klidně pohodovej jako myška 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 19:06

Ahoh holky, tady to teda přibejvá.
K tomu tématu horké vody či sauny se diskutovalo už tady:
https://www.emimino.cz/…sauna-35129/
Na základě těchto info jsem zase včera odmítla horkou koupel, kterou mi chtěl přítel nachystat. Já také horkou koupel miluju, ale teď jedině po MS do ovu.

Grepíku doufám že budeš mít pravdu s tou plodností toho roku 2010, ale ty tvoje 3 kamarádky to upekli ještě asi loni??

Také se moc těším, kdo nám tady první oznámí tu super zprávičku a pak další a další. A představa, že budu těhulka, jako že prostě budu, mě naplňuje neuvěřitelným štěstím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.1.10 19:09

Ahoj holky! dneska jsem narazila na vaši diskuzi a ráda bych se přidala. Už jsem se někde zařadila,ale tady je to vše od začátku. Tak stručně o mně. Sice už mám 3 kluky, ale to nic nemění na tom, že moc chceme ještě jedno mimi. S klukama jsem vždy otěhotněla první měsíc snažení a po čtrvtý taky. Ale ve 14. týdnu zamlklé těhu. to bylo v prosinci 2008. Pak jsme čekali půl roku, jak nám doktoři řekli. A od května se snažíme a pořád nic. Tak už trochu propadám panice. Teď už snad začnu i měřit teplotu. Doktor na mě kouká, ať neblázním, ať ještě počkám. Tak doufám,že mi to tady lépe uteče to čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 19:20

Ahoj Kačko,
páni 3 princové, to je krása. Že vy se budete snažit dokavaď se nenarodí také princezna??
Tvůj příspěvek začínal pro nás ostatní tak slibně. 3× a 3× na poprvé. A neboj ono se to povede i teď.
Já bohužel nemůžu v ničem radit, bo začínáme a navíc jsem hodně přírodní typ, takže nejím ani umělé vitamíny a vůbec neznám názvy léků co se tu různě probírají na úpravu cyklů atp. Já věřím tomu, že když člověk věří a úplně to už vidí, jako by to už bylo, tak to prostě musí přijít. Tak držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 19:50

Na zlepšení spermiogramu jsem viděla jeden dokument na Z1. Hybnost potvůrek hodně ovlivňuje jídlo. To mě teda dost překvapilo 8-o
Optimistko s tou horkou vanou, já jí taky miluju a dopřávám si. Říkám si, co mi dělá dobře to snad neuškodí ne?
Kačko 3 kluky? No to je krásný. Taky bych brala, ale budem rádi, když finančně vystačíme na 2 děti. Je to štěstíčko, ale tý práce co?
Jenny když Bůh dá i motyka střelí :wink: ,hele třeba zrovna to teď vyjde a některá spermijka trefí, kam má :pankac:
Jo, ještě když jsme zkoušeli poprvý, tak jsem pila sojový mlíko, to prej dělají japonky, když chtěj otěhotnět a otěhotněla jsem, ale jestli to bylo zrovna tím mlíkem, s určitostí říct nemůžu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sofuna
14.1.10 19:51

Taky už mám doma 1 kousek, kluka Matěje, je mu už 11 takže je nejvyšší čas na dalšího prcka.Je mi 33 a byla jsem dlouho sama, takže dřív nebyl taťka na mímo. Ted už jsme komplet, v létě jsem se podruhé vdala, ale snažíme se už rok a půl. Ted nevim kdo tady hlásil muže Jardu, já mám taky Jardu, ale ten muj chce naštěstí holčičku. Ale je fakt, že po takové době snažení je nám úplně jedno pohlaví a ted už bych nezoufala ani nad dvojčátky…

• Citovat
  • Upravit
sofuna
14.1.10 19:54

…já teda o sojovym mléku neslyšela, ale kámošky pili kontryhelový čaj. Pomáhá to upravit ženské problémy a tím pomáhá k lepšímu otěhotnění. Sama jsem to nezkoušela, on je ten čaj prý pěkně ble :-?

• Citovat
  • Upravit
101871
14.1.10 20:01

tak mě ten čaj chutná… ale to je zatím vše, co jsem pozorovala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.1.10 20:05

Já taky tajně sním o holčičce, ale teď si přeji konečně otěhotnět. Přestěhovali jsme se a máme moc prosroru, tak ho musíme zaplnit! samo sranda. Taky jsem koupila kontryhelový čaj, ale já a byliny hrůza. kdyby to bylo v tabletě, tak to spolknu a hotovo. ale ono je to i na nárust děložní sliznice a to po té revizi bylo potřeba. teď čtu o té teplé koupeli to absolvuji denně, tak to asi omezím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
14.1.10 20:20

taky bych o malinko raději holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie