Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aki
1280
15.1.10 22:18

teda spíš raději nečekat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.1.10 22:22

Správně teda spíš nečekat. Já jsem vždy relativně v klidu první dva týdny , a pak to začíná. Příznaky vše co existuje. Ale nejde se na to vykašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.1.10 22:44

Clandes taky Tě vítám :wink:

Já testovala 3 den po vynechání bo mamča říkala, že to není normální jak mi bylo blbě. ale test byl negativní, tak jsem druhý z krabky zkusila 5 den a byla tam // sice slaboučká ale byla. Já blbec jela ještě hnedka k doktorovi, samo že nic neviděl UTZ a tak mi vzal krev a hodnoty HCG byly ale hrozně nízký a řekl, že by to mohlo znamenat mimoděložní, po týdnu jsem šla na kontrolu a HCG stouplo závratnou rychlostí a tak mě objednal na ko asi za měsíc a to už bylo mimo vidět, pak jsem šla za 3 týdny na další a už bylo srdíčko. Po této zkušenosti, budu testovat tak 10 dní po vynechání a k dr. se objednám v případě // alespoň tak po měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.1.10 22:47

Já když to vezmu tak 11. su otěhotněla a už 21. mi bylo hrozně zle, motala se mi hlava, druhej den absolutně blbě a zvracela, ale tenkrát mě nenapadlo že bych mohla být těhu, bylo to před velkou akcí a myslela jsem, že mám nervy z té akce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
16.1.10 18:28

Ahoj holky,

já tu včera nebyla, protože byla ovulace. :mrgreen: Nebo si to aspoň myslím, jenom mě teď trochu zarazila ta vaše debata o čárkách na ovu testu. :think:

Včera jsem měla 15. den cyklu, ráno 36.4, ale měřila jsem o hodinu dřív, tak počítám 36.5, když běžně mívám 36.7 a dneska ráno 36.8, takže vyšší než obvykle. FF my tam ale nepíše, že by detekoval ovulaci, nebo to ukazuje až na konci cyklu? Podle hlenu taky nevím, tu vlastnost, co má mít, asi má, ale barvu ne.

Včera jsem si udělala ovulační test a byla tam druhá čárka, ale slabší než kontrolní. Hlavně nevydržím 2 hodiny nepít… Co myslíte, byla to ovulace? :?:

Jinak k tomu ‚nemyšlení‘ jsem teď četla hezkej článek. Myslet na to ano, ale neupínat se, zoufale. Můžeme na to myslet, ale žít jako bychom s těhotenstvím nepočítaly, prostě tomu všechno nepodřizovat. Tak o to se určitě snažím a myslím, že to půjde, ale jak dlouho. Jsem na začátku a to se mi to mluví o tom nebýt zoufalá. Během roku se ale budu stěhovat, to vyloženě doporučujou, tak třeba… :mrgreen:

V listopadu jsem to dostala přesně na můj svátek, v prosinci na Štědrý den a teď mi to vychází na manželovi narozky. To by byl hezký dárek, ale asi néé.

A já si říkala, že 1.1. byla rána osudu! :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
16.1.10 18:54

Grace - tak doufám, že jste se snažili pořádně :oops: , protože to na ovu vypadá. Na FF se ovu ukáže až po 3 dnech vyšších teplot. A ten test - možná je ta čárka slabší právě kvůli tomu pití. Zatím to vše vypadá nadějně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
16.1.10 19:01

Díky moc, Aki! Všechno tomu nasvědčuje, tak snad… Byly to moje první // na testu vůbec, i když jen na ovulačním. :lol: Ale fakt, že vůbec ovuluju, mně taky potěšil. Dobrej začátek. :dance:

Snažili, to se ví. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
16.1.10 19:36

Grace - jestli si fakt včera měla ovulaci, jako že podle teplot bych řekla, že jo, tak ti ovulační test už nemůže ukazovat ty správné //, protože ten reaguje na vzestup LH - luteinizačního hormonu, který je maximální cca 24-36 hodin před ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.1.10 19:45

Grace držíme palečky :wink: aby další // byly na těhu testu. Jééé tak spermijky utíkejte tam kam máte tfuj tfuj tfuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
16.1.10 21:35

Díky za podporu! Jsem ráda, že na to nejsem sama. :wink: Znáte to, všichni, kdo neprochází tím samým si myslí, že to moc řešim…

Teď zase budu sledovat, jestli mi ta teplota moc neklesá, bude to pořád dokola… Ale úplně to neřešit, to bych nevydržela. :nevim:
j.a.n.i1 píše:
Grace - jestli si fakt včera měla ovulaci, jako že podle teplot bych řekla, že jo, tak ti ovulační test už nemůže ukazovat ty správné //, protože ten reaguje na vzestup LH - luteinizačního hormonu, který je maximální cca 24-36 hodin před ovulací.

Aha, tak to jsem nevěděla, díky za objasnění! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.1.10 22:09

c

Příspěvek upraven 29.11.10 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.1.10 22:17

Ab

Příspěvek upraven 29.11.10 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlada.maminka
17.1.10 13:44

Nová mezi vámi...

Dobré nedělní poledne, chtěla jsem se zeptat, zda můžu mezi vás…
Je mi 23 let a pokoušíme se o druhé dítě…
Momentálně jsem ve fázi čekání, 21.ledna čekám-nečekám MS…
Je tady někdo, kdo je na tom s termínem MS podobně???? Markéta

• Citovat
  • Upravit
26295
17.1.10 14:08

Ahoj. Jsem tu také nová… Snad se budu moci také přidat, je to jedna z mála diskusí, ve které se člověk ještě neztrácí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
17.1.10 14:20

Teda, já už se ztrácím, ale klidně se přidejte :-) já se případně opakovaně zeptám kdo je kdo :oops: Takže vás vítám mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí