Snažení - zvýšená tělesná teplota a výtok

10.1.10 15:31

Tělesná teplota a výtok

Hezký den,

jsem zde novou snažilkou, která obšas pročítala diskuze a to tak dlouho, až jsem neodolala a zaregistrovala se.

S přítelem se již nějakou dobu snažíme o miminko (není tomu zatím ani rok),přesto však a nebo právě proto každý měsíc očekávám nějaký ten těhotenský příznak. První měsíce jsem byla přesvědčena, že mám snad každý těhotenský příznak - ach, ta sugesce či premenstruační syndrom, který dokáže zamotat hlavu :-). Nyní se snažím o střízlivější pohled, ale znáte to…každé píchnutí by mohlo přeci znamenat - co když nám to tento měsíc vyšlo? :-)
Obracím se na Vás s prosbičkou o pomoc. Jsme pár dní před MS, 27. den cyklu a zhruba 10. - 11. den po ovulaci. Nyní mám zvýšenou tělesnou teplotu 36,9;37,1;37,2 atp. stejně tak mám i zvýšenou bazální teplotu - hodnoty kolem 37 a více.
To, že jsem unavená či mám pocit na zvracení může být pouze mou sugescí nebo PMS. Ovšem posledních pár dnů mě pobolívá v podbříšku. Dnes večer jsem měla pocit jako bych „to“ měla dostat. Občas mě píchne na pravé straně. Musím říct, že např. v noci to vážně nebylo příjemné pobolívání.
A tak se Vás ptám zkušenější snažilky, těhulky či maminky - Co si myslíte o zvýšené tělesné teplotě? Lze ji považovat za případný příznak těhotenství? A ještě jedna věc mě trápí a to je výtok. Jaký by měl být výtok v těhotenství? Někde čtu hustý bílý a jinde bílý vodnatý někdo říká, že výtok nemá být vůbec.
Zatím mám takový slabší bílý výtok. Sice si myslím, že mám jenom PMS, ale i tak mě některé pocity nemohou nechat v klidu :-). Moc děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
10.1.10 15:50

Teri, teplota byva zvysena vzdy po ovu, me nekdy klesla az druhy den po prichodu ms, jindy zacala klesat uz par dni pred. Vytok v tehotenstvi byva ale to ze ho mas nemusi znamenat ze si tehotna. Pockej na ms a kdyz neprijde udelej test. My se snazili 2,5 rok a zarucene priznaky tehu jsem mela skoro kazdy mesic.
Preju at se brzy zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.10 15:59

Já mám ms dostat 21.1. a teď mám bílý výtok a celkem hustý,nikdy jsem ho neměla,ale nemyslím si,že by to byl příznak těhu,na to je ještě dost brzy.
Počkej,zda ms dorazí a udělej si test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
10.1.10 16:54

Ahoj Teri,říká se že když máš BT víc jak 10-15 dní zvýšenou nad 37,že se pravděpodobně jedná o těhu.Ale kde je zaručená jistota to nedokážu říct.Já jsem kombinovala měření BT + ovulační testy a podařilo se hned,ale předtím jsme se snažili víc jak 3/4 roku.Takže na tvém místě bych počkala je ještě moc brzy a když MS nepřijde ani po pěti dnech očekávání udělala bych si testík.Přeji hodně brzké těhulkování. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.10 11:30

Všem moc děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.10 17:20
Tereza.M.T.K. píše:
Všem moc děkuji za odpovědi :-)

Ahojky a jak jsi dopadla???Dorazila ms? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Genni
20.1.10 08:23

Ahoj holky,už je to 15DC a teplota se drží nahoře…dneska mi má přijít MS ale teplota se ještě o stupeň zvedla…tak nevím co si o tom myslet…v ponděli večer mě bolelo břicho,šlo mi to až do zad…jako bych to dostala ale po MS ani památka…
většinou před MS špiním ale teď nic…
Ale naděje si stejně nedělám…pokud MS nedostanu dneska a zítra budu mít ještě vysokou teplotu tak si udělám testik,ale moc se mi do něj nechce…už se snažíme rok a pořád nic…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex