Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
. Když jsem našla tenhle web, zjistila jsem, že nás je opravdu spoustu, co chtějí v tuhle dobu snažit se o miminko. Protože jsem čerstvá sanžilka, tak spusta věcí je mi cizí.
Chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil, nebo neměl stejnou zkušenost. Asi před 3 měsíci jsem vysadila HA s tím, že začneme zkoušet miminko. První menstruace byla 35 den, byla jsem zrovna na kontrole a bylo vše v pořádku, akorát mě píchal furt pravý podbříšek.To přeslo. Jenže druhá menstruace už nedorazila zatím je to 46 dní. Testy negativní, píchá mě už dva dny v pravém podbříšku, někdy to je síla a zkoušela jsem tu teplotu, ta je 37.1.
Jste někdo na tom podobně??Díky moc a přeju hezkou neděli ![]()
Příspěvek upraven 10.01.10 v 18:55
Luliku, zajdi si k doktorovi. Jestli mas negativni testy tak to muze byt cysta. Me se to stalo dvakrat. Doktor pichne vyvolavacku.
to tak toho se taky bojím
, že by to mohla být cysta. Tobě zmizela po tý vyvoválečce? Díky
ahoj,já vysadila antiko v říjnu,po 9ti letech braní.První mens.přišla s 5ti denním zpožděním, na druhou jsem čekala 43 dní,to jsem jen jeden den silně krvácela,dva dny špinila, tot vše. Myslím,že tělo se musí srovnat po vysazení, těžko říct.Já jdu zítra na preventivku na gyn.,jsem zvědavá,co mi řekne.Asi jsem ti moc neporadila…
ahojky Veru, já jsem jí brala taky 9 let a je mi jasný, že to nic dobrého není! Jenže tenkrát mi zase pomohla. Právě jsem se toho vysazení dost bála a je to tady. Hlavně ty cysty! Dr. říkal, že se mohou udělat.Tak dej kdyžtak vědět jak jsi dopadla a přeju a ať je vše v pořádku
Já zejtra jdu se svým pejskem na uspání, budou jí trhat zoubky
, tak se pokousím zavolat na gyndu, nejpozději v úterý
Zajdi k dr. a uvidíš. Doma se budeš jen trápit. Po vysazení Ha, teda hlavně když jí má člověk dlouhodobě, chvíli trvá než se ten cyklus upraví. To víš, je to pro tělo změna. Opravdu k tomu dr zajdi ať víš, na čem jsi.
Děkuji šamotko a máš pravdu, že se budu
akorát trápit…Dneska tam zavolám, jou tam od tří