Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aki
1280
15.1.10 15:24

Sarah - alespoň se to rozsekne. Já osobně nesnáším nejistotu :cert: . Držím palce!

Já na psychiku věřím, od doby co se snažíme mám posunutou OVU o 5 dní a teploty se mi nějak nelíbí. Příští měsíc si asi koupím ovu testy a uvidím.

Jinak u nás je to momentálně taky o nemocech. Dopoledne jsme běhali po doktorech. Malý má laryngitidu. Nádrhera. V noci nemohl dýchat, brečel a štěkal jako pes. Měla jsem celkem strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.10 18:12

Sarah to je dobře, že sis k mudrovi došla a o to líp, že měl porozumnění. Budu držet palečky. Jak to, žýe bude mít výsledky až ve středu?? To je doba hejnajs :zed: .
Ale jak píšeš, hlavně zdraví a to ostatní přijde!!!
Mějte se krásně. Já si tu hraju s prckem a čekáme na tátu. Šel nakoupit a pro auto do opravny. Než se zase vykecá, to tu bude tak v devět. Joo chlapa někam poslat :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.10 18:13

Aki, oni se prodávaj ovu testy? Kdy se to měří? A co ta teplota? Jak se to sleduje? Vůbec to nevim :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.1.10 18:31

Sarah držím palečky :wink:

Broskvi jj, jsou to testy podobné jako jsou těhu testy, v balení tuším jsou tři, když se objeví // znamená to ovulaci. Testuje se nějak podle délky cyklu co vím od kámošky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.1.10 18:36

Ahoj! tak jedno balení jsem si koupila. Ale asi zádný moc velký výsledky. musí se testovat vždy ve stejou dobu, moc nepít. Mě se dvakrát objevila někdy odhadem kolem ovulace, ta druhá čárka slabá, tak jsem si myslela jako u těhu testu, že dobrý. Pak jsem se dočetla, že ta druhá musí být hodně červená, jinak nic. Ale když jsem si to dělala těsně před MS, tak jsem čárku neměla žádnou. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
15.1.10 19:07

Já nevím, já ovu testy zkoušela 2 cykly a mám z nich takový smíšený pocit. Ta druhá čárka musí být výraznější než ta kontrolní, což mi občas přišlo jako věštění z koule. A ještě pozitivní test znamená, že ovulace nastane myslím během následujících 2 dnů, to se podle měření BT a kalendáře trefím s podobnou přesností. Možná jako ujištění, že se děje to co má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
15.1.10 20:39

Broskvičko, testy se dají koupit třeba na www.levnetesty.cz nebo v lékárně. Testuje se odpoledne, jak psala Kačka ve stejnou dobou a před testem 2 hod nepít. Pro pozitivní výsledek musí být kontrolní čárka stejná nebo víc barevná než kontrolní. Ovu je pak do 24-48 hod.
Já bych je potřebovala hlavně pro porovnání s grafem. Poslední 2 mi ukazují ovu přerušovanou, ne plnou čárou.

Jo a ta teplota se měří každé ráno po probuzení, v cca stejnou dobu. Hodnotu pak zaznamenáš do grafu, třeba na FF . Pak ti vyhodnotí, kdy byla ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
15.1.10 20:42

Ještě mě napadlo, kolikátý DC děláte TT? Nebo testujete až když máte zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.1.10 20:51

Já budu příští měsíc měřit teplotu, ty testy mi nevyhovují. Ale jak dlouho se ta teplota měří? Četla jsem 5min a kámoška mi říkala 1 min. A s těmi TT jsem taky na štíru. Dnes už jsem nevydržela a test udělala. Jsem asi 6 dní před MS. Ale udělala jsem ten Mama test, jak tady holky doporučují, ale ne ráno, ale během dne a byl samo negat. Ale divně mě bolí břicho už dva dny a normálně až 1-2 dny před MS, vlasy mám jak slámu a na zádech i stehnech akné. To co jiné měsíce nebylo, ale test byl jednoznačně né! A ještě v minulých dvou těhu jsem dělala RAPICLEAR a ten mi vyšel pozi už asi 5 dní před MS. Tak nevím. Jakou máte vy zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
15.1.10 21:36

Já měřím digitálním teploměrem, asi 1 minutu.

Přemýšlím, kdy si udělat ten test. Jsem nedočkavá,ale na druhou stranu si říkám, že pokud vyjde negativně - bylo brzy, pokud pozitivně - mohla by to být třeba cysta.. Takže asi počkám do termínu. Mám taky nějaké příznaky, tak snad nejsou vsugerované.

Byla jsem těhotná už 2×, nějaké změny jsem moc nezaznamenala, spíš jsem jen tušila, že to vyšlo.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
15.1.10 21:37

Kacka - Já bych řekla, že záleží na teploměru, já mám klasický rtuťový a měřím cca 10 minut, teda někdy i 20, když u toho usnu…

Aki - Mě tedy FF ukazuje ovulku vždy přerušovanou čarou, to je myslím ve chvíli, kdy je to určeno jen z jednoho faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.10 21:50

d

Příspěvek upraven 29.11.10 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
15.1.10 22:05

Ahoj Clandes, vítám tě tu :-) .

Rtuťový teploměr jsem používala asi půl roku, když jsem ale několikrát usnula s teploměrem v oněch místech, dostala jsem strach a raději přesedlala na digitál.

Jani - máš vlastně pravdu, prostě teď nad vším moc přemýšlím :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.1.10 22:08

Tak to taky zkusím digitálem, ten dá zvukový signál.Aki vypadá to že máme MS přibližo stejně? Já 21.-22.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
15.1.10 22:14

jj, já taky tak :-)
tak budem čekat spolu, ju? :wink: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek