Hlenovitá stolice a co s tím?

247
22.6.18 12:30

Je tohle hlenovita stolice a co s tim?

Ahoj maly je 2 tydny po vysazeni antibiotik na zapal plic plus tri dny po vysazeni mel teploty 38,6 a pridal se k tomu prujem ted uz je to vic jak tyden a stale ma ridsi stolice a prijde mi ze i hlen co myslite? a je porad takovy zahleneny s tim mame, ale problem od narozeni, jinak stolici jsem donesla vyter negativni, potni test taky negativni, stery z nosu a krku taky negativni.. jedine co mi odmita doktorka vysetrit je ABKM myslite ze by to mohlo byt tohle? Jinak plne kojeny..jo a uz tri dny nejim mlecne vyrobky a zadna zmena, ale asi je moc brzy ze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3477
22.6.18 12:39

shitt a ja zrovna obedvam u emimina… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.6.18 12:41
:nevim: 8o :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 12:41

Já dnes zvládla sežranou ženskou kobrou, tohle je pohodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.6.18 12:42

Podle mě to je hlenovité. Probiotika jste dávala/dáváte? Antibiotika mu už tak střeva dost odrovnají. Test na ABKM nemá smysl, nejsou průkazné do 1-2 let a vysazení mléčného nezabere po 3-4 dnech, často je třeba čekat 2-3 týdny (u někoho to trvá déle) a striktně číst i obaly, abyste nejedla třeba nějaké stopové množství nebo věci, co se v závodech s výrobou mléčného zpracovávájí. Moje malá na to také trpí už 1,5 měsíce (též plně kojená), u nás došlo trochu ke zlepšení až po 14 dnech, kdy jsem kombinovala jídlo bez mléčného a probiotika. Ale i tak je stolice pořád hlenovitá, byť méně, naštěstí už není zelená jak brčál a není tolik průjmová a kysele zapáchající. Prvně jsem dávala biopron junior, po tom se nám to šíleně zhoršilo - hlavně průjem. Pak jsem nasadila Apo-laktík v kombinaci s Infants Dophilus a došlo ke zlepšení. Proojížděla jsem zdejší diskuze ohledně ABKM a léčby a ty mi dost pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073

Jejda… :lol:
Taky zrovna jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14003
@murry píše:
shitt a ja zrovna obedvam u emimina… 8o

Proc to delas?? :lol: :P nectes nadpis 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
22.6.18 12:44

@Emma9697 ano, je hlenovitá. Nemá prcek rýmu? Malá ji takhle měla, když polykala hleny. A to jsem odsávala. Se zbytkem neporadím, ale snad to bude brzy dobré. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
22.6.18 12:45

@Pidulka1991 Přesně. Nechápu, nadpis je jasný. Tak neotvírám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.6.18 12:49
@Pidulka1991 píše:
Proc to delas?? :lol: :P nectes nadpis 8)

ono mi to vzdycky ukazuje takovou ikonku kdyz je v diskuzi obrazek..mobil neukazal nic. Teda jo - tu podelanou plinku :mrgreen:

Mne to ale nevadi.. ja mam tuhy korinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.6.18 13:24

Ano, je to hlenovitá stolice. Miminku nemusí vadit jen kravská bílkovina. Silný alergen je také sója a hovězí maso. Opravdu je nutné číst obaly. Syrovátka je také z kravské bílkoviny. I v rohlících se mléko vyskytuje. Vadit může i lepek. Je toho hrozně moc. Malá tím taky trpěla, ale ve stoličce měla i krev. Byla plně kojená a kojím stále (je jí 11m). Byly jsme i týden v nemocnici. Testy dopadly dobře, takže řekli, že je to mlékem a hotovo. Mléko a vše, kde se nějaká jeho forma vyskytovala jsem striktně vysadila. Zlepšilo se to, ale žádný zázrak to nebyl. Takže jsem 2 dny nejedla vůbec nic, abych zjistila, zda je to skutečně stravou. Bylo. No, takže jsem jako hlavní potraviny zařadila bio rýži a pak přidávala další a vše si poctivě psala (co jsem snědla a jaká byla stolice). Dopadlo to tak, že jsem půl roku jedla suchou rýži s himalájsou solí, banány, sem tam trošku masa (kachní, vepřové) a pila vodu. Malá prospívala a prospívá skvěle. Stolička se úplně zlepšila až s příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.9.22 16:11

Ahojky… ;) Obnovují diskuzi…
Mám 2 měsíčního syna…:-) Dneska kajdil a stolice je taková hlenovita. Brisko ho netrápí kajdi 1× za 2 dny…Je plně na UM.pred 14 dnema jsme byli na vyterech ze zadečku vyžádala. jsem si to pro svůj klid pac začal. prave kajdit 1× za 2 dny..Vše v pořádku vytery dobrý.. ;)
Ve čtvrtek měl stolicí bez hlenu (nebo teda aspoň jsem si ničeho nevšimla) Je Plně na UM na HiPp od narozeni ;) Jsme doma. vsichni nastydly. Malej se zazim drží občas jako psikne ale nic hrozného… ;) Chci se zeptat máte někdo zkušenosti? A po jaké době st esli k lékaři???Malej je úplně v poradku. Brisko ho netrápí nic… ;) Předem děkuji
Fotka.je focení s bleskem tak to možná je trochu výraznější než na normalni pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí