Je tu nějaká letuška?

3736
20.10.12 16:04

Je tu nejaka letuska?

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli je tu nejaka letuska nebo jestli s timhle povolanim mate nekaje zkusenosti. Ja bych se ji stala rada v budoucnu, zatim jsem v Anglii a pracuju na sve anglictine a zacinam se ucit spanelsky. Budu rada za jekekoliv informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
20.10.12 16:13

Pro přijetí k ČSA potřebuje angličtinu na vynikající úrovni a ještě jeden jazyk v úrovni středně pokročilý. mají i fyzické limity BMI nesmí přesáhnout tuším 21, pro přijetí musíš absolvovat písemný test a pokud projdeš tak je ústní pohovor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
20.10.12 16:19

@paola white dekuju. A nevis, jak probiha ten ustni pohovor? A musi se absolvovat jeste nejaky kurz nebo skoleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.10.12 16:26

Na ústním pohovoru se tě ptají co máš ráda, jak by ses definovala, co jsou tvoje přednosti, jaké negativní vlastnosti máš, co jsou tvoje cíle apod. a vede se pochopitelně v angličtině.

pokud tě přijmou ta musíš absolvovat školení bezpečnosti a první pomoci to trvá 4-6 týdnů podle letecké společnosti. u některých firem je po tomhle školení ještě nějaký test a pokud ho neabsolvuješ musíš ten kurz uhradit. vím že tohle dělal Ryanair a ten kurz stál 15 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.10.12 16:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
20.10.12 16:47

Dekuju moc holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
20.10.12 17:13

Není to z mojí vlastní zkušenosti, ale vím, že Ryanair mají trošku nižší požadavky, i co se třeba vzhledu týče a tak… Kamarádka s nimi lítala a docela se tam za krátkou dobu vypracovala. Tak přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.10.12 17:27

Moje kamarádka je letuška u čsa…

• Citovat
  • Upravit
8594
20.10.12 17:40

Já jsme absolvovala i část školení Ryanair asi pře 4 lety, konkurz jsem udělala už v Irsku a pak jsem se v Brně účastnila šásti školení, na závěr do Londýna jsem už ale nejela, rozmyslela jsem si to :oops: :nevim: nelíbilo se mi, že by měl někdo mít u sebe můj pas, ale třeba je to ted jinak. A museli jsme si vzít u banky půjčku na školení, tomi taky vadilo. Já jsem tehdy anglicky uměla dobře, ale uplně geniálně taky ne a stačilo to. Na základně jsme měla být ve Skotsku, bydlení sem si musela zajistit sama a peníze nebyly nijak královské. Hodně holek to dělá tak, že se zapracuje u RY a pak jde jinam, za lepšími penězi i podmínkami. A musela jsem se v AJ naučit všechno..co se dělá, kdy, jak, jak co probíhá a pod…nebylo to nesplnitelné, ale taky ne jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
20.10.12 17:50

@Kalla1412 To si vic lidi stezovala na Ryanair. Me laka nejvic Emirates, ale moc si na to zatim neverim :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.10.12 18:02
@Manhattan píše:
@Kalla1412 To si vic lidi stezovala na Ryanair. Me laka nejvic Emirates, ale moc si na to zatim neverim :( :oops:

Brácha u nich chce rovnou dělat pilota :mrgreen:
Pár stewardů od ČSA se k nim dostalo (takové ukecané meterosexuální typy ;) + jeden gay), takže nesplnitelné to určitě není :) Emirates dělávali snad jednou ročně konkurz i tady v Praze, podrobnosti ale bohužel nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
20.10.12 18:12

@Enie Tak treba budu jednou litat s tvym brachou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.10.12 18:31

@Manhattan
Tak jo, já mu řeknu, aby si tě vyžádal do své Crew :mrgreen: Akorát ještě ani neodmaturoval, letos, tak by se to bohužel týkalo až trochu vzdálenější budoucnosti, no :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
20.10.12 18:39

@Enie Tak at se poradne uci, ja v kvetnu maturovala ze statni a byla to docela fuska…udelaly jsme to jen 2 holky ze tridy…z 25 holek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
20.10.12 18:53

Ryanair je startovačka pro někoho, kdo neumí dokonale anglicky a neovládá druhou řeč, pro někoho, kdo má ambice, ale nemá vdělání a znalosti :nevim: já mám textilku, žádná jazykovka, anglicky mě učil život a přesto mě bez problémů vzali, ale konkurz každý taky neudělal…Emirates, BA nebo ČSA, to je hezké, ale jsou to docela velká sousta. Pokud jsi ovšem fluent Aj a ještě jeden jazyk a vypadáš a chováš se jako finalistka Miss, proč ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat