Je tu nějaká maminka, která pracuje a má doma mimi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LennaZS píše:
@jančamamča bylo, už to beru tak, jak to je. Je to hodně nepříjemné. Jsme hodně aktivní, cestujeme, já pořád za volantem..vsazim na své životní štěstí, že mě to netrefi třeba někde v nějakých zatáčkách..uvidíme. Ono má nějaký smysl, proč mě to postihlo..třeba na to časem dojdu
No mazec! To dám přečíst manželovi aby věděl, že mě z toho může taky trefit. Já když jsem hodně unavená tak zvracím. Navíc mám hodně stresovou práci, ale nervově si myslím, že to nesu dobře - ten můj klouček mě vždycky odpoledne uklidní úsměvem, dcerka se ke mě zase večer přitulí v posteli - to je super
Horší je ta fyzická stránka - cítím se nevyspaná, zničená, strhaná, stará…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jančamamča tak opravdu to nepodcenuj..já jsem taky k. o., ale jinak to neumím..mám sny, za kterými si jdu a ta touha mi povolit nedovolí, i když zdraví je jen jedno, že
davej na sebe pozor.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LennaZS píše:
@jančamamča tak opravdu to nepodcenuj..já jsem taky k. o., ale jinak to neumím..mám sny, za kterými si jdu a ta touha mi povolit nedovolí, i když zdraví je jen jedno, žedavej na sebe pozor..
Děkuji - budu Ti držet pěstičky ať si svoje sny splníš. Já naopak u první dcery měla velké finanční problémy - koliktár jsem jí nemohla koupit ani Brumíka. To už teď nedovolím, budu dřít klidně do roztrhání těla, ale svým dětem dopřeju první poslední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jančamamča píše:
To je to co mě taky někdy vyčerpává a unavuje. Mám pocit, že jsem jen stroj - dti, práce, děti, práce - málo volna. Každou volnou minutku zase trávím s dětma - snažím se jim dohnat vše co nestíhám - koně, bazén, zoo, výlet, ale už nikde není čas na mě…
To souhlasím, a to mám jenom jedno dítě
Zas beru, že tohle vyčerpání je prostě daň za to, že holt s dítětem pracuju. A jednou se těším, až budu mít volno třeba na knížku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LennaZS píše:
@jančamamča ahojkytak já pracuji v AK, kde jsme si čtyři roky zpět založili vlastní RK, ale tak trochu specifickou. Do toho už rok pronajimame na Valašsku chalupu, lidi se točí neustále a tak jsem tam od manazerky po uklizecku, od designerky po pekarku občerstvení
takže vlastně mám dvě různá zaměstnání, kde v jednom nosim lodicky a šaty a ve druhém zasteru a trepky. Obojí funguje výborně a jsme za to moc rádi. Přitom obojí vzniklo tak nevinně. Do toho máma od tří dětí na plný úvazek, manželka náročného muže a uklízečka domu 8+1+4. Letos mi bude třicet a v lednu mě svihlo
to jen takové shrnutí, jak s tím vším valcim a že nejsem až tak úžasná
Ty bláho, s 3 dětma, máš můj maximální obdiv!!!
a s těmi zdravotními problémy, no to je nadělení teda…
Upřímně se ale přiznám, že často už jen taky čekám, kdy mě trefí, páč někdy je to prostě záhul - no to asi znají všechny, co jsou v tomhle tématu
Ale jak se říká, ženská vydrží víc než člověk, protože holt musíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit