Je tu někdo, kdo rozumí notebookům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
484
14.3.16 20:45

Je tu někdo kdo rozumí notebookům

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, prodala jsem starý notebook který fungoval v pohodě a posílala jsem poštou, ale teď mi volal pán, že blbnou klávesnice, že zmáčkne Enter a napíše mu to i atd, zajímalo by mě, jestli to nemohlo změnit špatně zmáčknutá nějaká klávesa, která to nějak přemyklikovala, vůbec se v tom nevyznám, ale párkrát mi na novém počítači malá něco zmáčkla a třeba se mi zmenšili psmenka a tak a to se dalo vyřešit, ale toto nevím, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kamikadze
14.3.16 20:59

To je divne. Ale v kazdem pripade takovehle veci se postou nezasilaji.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
14.3.16 21:01

Cože mu to napíše?

• Citovat
  • Upravit
484
14.3.16 21:03

Měkké i mu to napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.3.16 21:03

Jo, už to chápu. Těžko říct, spíš bych to viděla tak, že bych chtěla vidět důkaz, že to takhle blbne :nevim: Otázka je, jestli náhodou není schopnej ten počítač kvůli tomu nakonec zdemolovat, aby to fakt nefungovalo.

• Citovat
  • Upravit
484
14.3.16 21:04

Chtěl to poslat tak jsem poslala, pořádně jsem to vycpala a poslala jako křehké, tak to by mělo být v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.3.16 21:07

@Tunrida To přítele taky napadlo, že kecá, že aby nám prý nazpátek neposlal na dobírku něco jiného a až doma bych zjistila, že tam není to co tam má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 21:18

@Dana 07 myslím si, že to je jen nějakej mamlas, kterej si něco vymýšlí, jak ti ho vrátit zpátky. Je pravda, že Česká pošta je taková nevyspytatelná, ale pokud to bylo řádně zabaleno, tak by mělo být vše ok. Jestliže má pochybnosti, ať si přeinstaluje SW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.3.16 21:21

@shadowofangels to přeinstalování jsme mu taky doporučili, tak snad to bude dobrý no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 21:22

@Dana 07 navíc jestliže se něco takového kupuje, má si pro to zajít osobně a vyzkoušet si ho. To bude nějakej vychcánek.. Kdy jsi mu ho posílala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.3.16 21:30

@shadowofangels posílala jsem mu ho v pondělí a vyzvedl až dnes a celou dobu ani nekomunikoval, jsem měla strach, že to ani nevyzvedne a dnes mi pošta poslala zprávu, že to převzal no a teď večer mi psal, že to takhle blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
14.3.16 21:41

Já bych tohle dal jen z ruky do ruky. Jinak se takovým problémům nedá zabránit. Někdy může být zamáčklá klávesa, nebo problémek s touchpadem. Ale aby to místo „enter“ psalo „i“ je divné. Dělá to v jaké aplikaci? Dělá to všude? Když dá Caps Lock, dělá to také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.3.16 21:43

@Ivan PPZ to já nevím už se mnou zase nekomunikuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 21:44

@Ivan PPZ ale je divný, aby to bylo touchpadem, když kláveska a touchpad má zvlášť konektor na připojení. To by pak musela být deska. Ale tohle mi přijde stejně jako nesmysl, aby po zmáčknutí enteru mu vyskočilo písmeno. To bude vychcánek, kterej se vymýšlí jen něco, co se třeba nedá dokázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.16 21:46

@Dana 07 ať si trhne nohou. Beztak sám neví co by. Kdyby to něco opravdu dělalo, tak chce problém vyřešit a ne že pak bude mlčet a po čem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák