Je tu někdo věřící?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
28.3.17 11:42

@Enmamma třeba má propustku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
28.3.17 11:47

Víra je pro slabochy, kteří potřebuji v životě berlicku. Mit na co shodit neúspěchy a u tragédii se chlacholit vyšší moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 12:00

@Šárka91 jsem židovka a mám podobné pocity jako ty :nevim: máme odlišné svátky i tradice, moje děti jsou vychovávané jinak a jsou tam rozdíly i v oblékání. Lidi okolo mají buď řeči jako uživatelka výše, jsou se vším rychle hotoví, nebo mají poznámky, že by se děti neměly vést k víře, aby si pak svobodně vybraly (ale když je budu vést k ateismu, to už jako nesvobodu neberou). Dost lidí má předsudky nebo mají pocit, že ve slušné společnosti se o tom nemluví :nevim: Kolikrát mlžím, jak nejvíc to jde, a pak jsem za to na sebe naštvaná. Mám snad právo žít jak uznám az vhodné.

• Citovat
  • Upravit
5708
28.3.17 14:03
@Alkata píše:
Víra je pro slabochy, kteří potřebuji v životě berlicku. Mit na co shodit neúspěchy a u tragédii se chlacholit vyšší moci.

Tvůj názor je dědictví komunismu v postkomunistických zemích. Okolní svět je převážně věřící. My materialistickému vymytí mozku bohužel sloužíme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.3.17 14:06
@Anonymní píše:
@Šárka91 jsem židovka a mám podobné pocity jako ty :nevim: máme odlišné svátky i tradice, moje děti jsou vychovávané jinak a jsou tam rozdíly i v oblékání. Lidi okolo mají buď řeči jako uživatelka výše, jsou se vším rychle hotoví, nebo mají poznámky, že by se děti neměly vést k víře, aby si pak svobodně vybraly (ale když je budu vést k ateismu, to už jako nesvobodu neberou). Dost lidí má předsudky nebo mají pocit, že ve slušné společnosti se o tom nemluví :nevim: Kolikrát mlžím, jak nejvíc to jde, a pak jsem za to na sebe naštvaná. Mám snad právo žít jak uznám az vhodné.

Buď sama sebou a své kultury se kvůli okolním trumpetám nezbavuj, byl by to začátek tvého konce. Davová ovce nikdy nic nedokáže, následují se ti, kteří si umí stát za svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
28.3.17 15:29
@Enmamma píše:
Tvůj názor je dědictví komunismu v postkomunistických zemích. Okolní svět je převážně věřící. My materialistickému vymytí mozku bohužel sloužíme dál.

To je zase dědictví ze středověku.
Co ma víra v sama sebe společného s materialusmem? Mluvím tu o odkazování na nejaky nesmysl na oblacku. Stejne je to s kartami, vírou v osud a podivné veci pro chlacholenk slabých, kteří neumí věřit sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.3.17 16:32
@Alkata píše:
To je zase dědictví ze středověku.
Co ma víra v sama sebe společného s materialusmem? Mluvím tu o odkazování na nejaky nesmysl na oblacku. Stejne je to s kartami, vírou v osud a podivné veci pro chlacholenk slabých, kteří neumí věřit sobě.

Celý svět je věřící, materialisti jsou v radikální menšině. Pokud chceš oponovat, musíš se dovzdělat. Mluvit o něčem, o čem nemá člověk ani páru, nemá smysl, jsou to jen předsudky a jedna paní povídala. Ráda si popovídám se vzdělaným člověkem v oboru historie, filozofie, sociologie, religionistika, politologie, ale s paní od vedle popovídám jen o tom, kde prodávají lepší bombarďáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.7.17 18:15

cti Bibli

A pouzivej moze a srdce. Ne jenom nejake prozitky a mozek vypnout, tak padnes do nesmyslu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat