Kam se přestěhoval dětský bazar u Kauflandu ve Svitavech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@evculinda dětský bazárek, já tam byla jednou a ze pár věcí jsem si koupila pro to naše mimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste je jeden bazarek na Vetrne ulici. Jinak ja mam s beruskou velice spatne zkusemosti s prodejem kocarku. Kdy na pani pomohlo jen vyhrozovani predani zalezitosti pravnikovi. Takze tam uz nevkrocim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 jo to je Žabka, tam chodí moje mamka a říkala mi že tam mají pěkné věci, jinak v Berušce jsem byla jednou ale nějak extrémně mě to tam nezaujalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 a na té Větrné ulici mají věci i na větší děti (4-5 let)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zabce maji spousta veci a pekny i na vetesi deti…ja v zabce byla asi 2×. V berusce jsem byla X-krat..Mam i odtamtud kocar, s beruskou jsem spokojena, ale uz jsem tam nebyla dlouho…Jen me mrzi jedna vec ze se me znicil popruh u tasky kterou reklamuji uz pres dva roky, musim se tam zase jit poptat co a jak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kam2 tak se přidávám ke špatným zkušenostem s tímto bazárkem - obchůdkem. Bohužel. Člověk si chce udělat radost novým kočárkem a pak se s nimi dohaduje…
Do Žabky chodíme rádi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to z náměstí pod kostelem dolu, vedle jsou koberce a pak Lidovka.. mezi nima je ten bazárek.. Beruška
- Citovat
- Upravit