Je vôbec možné tehotenstvo?

79
21.2.25 20:35

Je vôbec možné tehotenstvo?

Viem, že už som sem písala ale už som zúfalá. Užívam antikoncepciu, posledný sex bol 16.12.2024 (chránený dvojou ochranou )následne mi prišlo posledné špinenie počas pauzy 29.12.2024. Od vtedy nič. Testy mám negatívne (posledný robený 11.2.2025) Môj jediný príznak je časté močenie a keďže som sa Dočítala, že to je jeden z príznakov tehotenstva som v totálnom strese. Neviem, či mám ísť na krv aby mi zistili či tam nejaké HCG je alebo nie. Mám veriť testom keďže sú negatívne a to časté mocenie je spôsobené niečím iným? Už to trvá mesiac. Je možné mať negatívny test v 8 týždni tehotenstva? Tu menštruáciu počas pauzy nemám možno aj preto lebo vážim len 40 kg pri 160 cm. Prosím bez urážok že nie je šanca aby som bola tehotná bez toho aby som mala pozitívny test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
21.2.25 20:37

Kdybys byla těhotná ze sexu 16.12 tak bys to testem zachytila. Časté močení bude příznak jiné nemoci než těhotenství. Menstruaci možná nemáš právě z důvodu nízké váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
21.2.25 21:16
@Thrisha píše: Více

Viděla bych to naprosto stejně. Že je v tom něco jiného a váha je dost nízká, takže bych to spíše spojila s tím, nebo jiným problémem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
21.2.25 21:31

Jsi ve stresu a podvyživená, těhotenství by bylo na testu jako dálnice do Mariboru ;)
dej se do kupy psychicky a fyzicky, vař si urologický čaj, držím ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.25 21:48

Nemůže to být zánět močového měchýře??
Mě těhotenský test vyšel pozitivní už po 2 týdnech od početí. Pokud po 2 měsících od sexu je test stále negativní tak bych těhotenství asi vyloučila.
Ale pro tvůj klid si zkus zavolat na gynekologii popřípadě se objednej na kontrolu.
Vynechání menstruace bych přisuzovala té váze.

• Citovat
  • Upravit
79
22.2.25 06:18

Všimla som si. Že keď som úplne v pohode tak nepočím ale keď prídem domov a nie som vo svojej koži tak už to ide. Ale asi skúsim zbehnúť na krv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.25 08:19
@Kate680 píše: Více

Na krev nechoď, těhotná nejsi. Chodíš často na záchod kvůli nervům. A menstruaci nemáš taky z nervů + tvoje nízká váha. Tohle řeš a nechoď nesmyslně na krev, když se o těhotenství rozhodně nejedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35938
22.2.25 08:55

Těhotná nejsi. Místo na krev běž k psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
24.2.25 07:36

Testy majú veľmi vysokú spoľahlivosť, takže ak sú negatívne a používaš dvojitú ochranu, je tehotenstvo prakticky vylúčené. Ak máš obavy, určite si nechaj overiť hladinu HCG v krvi a poraď sa s lekárom.

• Citovat
  • Upravit
79
25.2.25 19:24

@ruzzicka ďakujem. Skúsim si ráno urobiť ešte jeden test a uvidím čo ako. Snáď bude negatívny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí