Je zbytečný to řešit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.6.20 16:52

Je zbytečný to řešit ??

Dobrý den,
Moje dcera (16) má kluka a všichni na ně žárlí.
Někdo si udělal fake účet facebook a me dceři napsal že její kluk ji podvádí… A ona na to napsala : Jára je*e jenom se mnou". A ten kdo má ten fake udělal screenshot a poslal to me, mému bejvalemu manželovi a druhému nejstaršimu synovi. A napsal/a vaše dcera je levná… Tak jsem začala psát sprostě a vyhrožovat policii a že ji/jeho najdeme…
Za chvíli mi psala jeho/její matka z jiného fake omluvu… Fake mela kvůli tomu že se za své dítě styděla nebo co…
Mám to nahlásit na policii ať zjisti IP adresu a najdou toho kdo to psal nebo to mám hodit za hlavu když už ty fejky jsou smazány??? Řešila by to vůbec policie nebo ne??? ( Jako že by to brali za pubertální hadky)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
9.6.20 16:54

Píšeš spíš jak ta dcera než matka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.20 16:56

@pikola tak promiň?? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.20 16:57
@Terezka0912 píše:
@pikola tak promiň?? 🙂
  • Citovat
  • Upravit
35740
9.6.20 16:57
@Terezka0912 píše:
@pikola tak promiň?? 🙂

No vidíš, měla jsem pravdu :mrgreen:

@Anonymní píše:
Dobrý den,
Moje dcera (16) má kluka a všichni na ně žárlí.
Někdo si udělal fake účet facebook a me dceři napsal že její kluk ji podvádí… A ona na to napsala : Jára je*e jenom se mnou". A ten kdo má ten fake udělal screenshot a poslal to me, mému bejvalemu manželovi a druhému nejstaršimu synovi. A napsal/a vaše dcera je levná… Tak jsem začala psát sprostě a vyhrožovat policii a že ji/jeho najdeme…
Za chvíli mi psala jeho/její matka z jiného fake omluvu… Fake mela kvůli tomu že se za své dítě styděla nebo co…
Mám to nahlásit na policii ať zjisti IP adresu a najdou toho kdo to psal nebo to mám hodit za hlavu když už ty fejky jsou smazány??? Řešila by to vůbec policie nebo ne??? ( Jako že by to brali za pubertální hadky)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
9.6.20 16:58

Proc to neignorujes? Nevim proc ma nekdo vubec potrebu resit nejake pomluvy z vymyslenych uctu na fb :nevim: akorat nahravas nejakemu znudenemu blbci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.20 16:59

@pikola nechci nic říkat ale jsem matka 4 dětí…
Co místo toho aby jste se tady hádala. Se mi snažila pomoci???

• Citovat
  • Upravit
33360
9.6.20 17:01

Aco bys na policii řekla? Že si začala být sprostá? Aha, tak na to tam maj určitě čas. Jsi jak malá, normálně to ignoruj ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.20 17:07

@arinecka ale řešili by to že???

• Citovat
  • Upravit
33360
9.6.20 17:10
@Anonymní píše:
@arinecka ale řešili by to že???

Jo, sepíšou to s tebou, pak ti přijde domů dopis, že pachatel neznámý a nic se vlastně nestalo. Zbytečně jim přiděláš práci s kravinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
9.6.20 17:12

Ten kdo to psal se polekal a zahral si na svoji matku…nech to plavat nebo se porad s dcerou, co s tim. Resila bych to, jestli to bude pokracovat nad nejakou unosnou mez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
9.6.20 17:13

Tak ono je dobre donekonecna omilat rizika socialnich siti a nejlepe je vubec nepouzivat.
Jenze kdyz facebook pouzivas jako ty deti, tak jim moc prikladem nejdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.20 17:13

@arinecka ale tak najdou tu IP adresu ne??? Teda pokud půjde najít protože facebook účet že kterého psali je už zrušený…

• Citovat
  • Upravit
33360
9.6.20 17:16
@Anonymní píše:
@arinecka ale tak najdou tu IP adresu ne??? Teda pokud půjde najít protože facebook účet že kterého psali je už zrušený…

To těžko. Nepřeháníš už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.6.20 17:16

Nu, tak v první řadě je třeba si uvědomit, že na druhé straně PC/telefonu je zřejmě dítě, tudíž se neschylovat k nadávkám a agresivním výpadkům. Souhlasím s tím, že si někdo zřejmě „zahrál“ na svoji matku, protože dostal strach.

Nejlepší obrana je v tomto případě ignor. Když se tomu nebudeš věnovat, nikdo nebude mít potřebu dále reagovat, ty reakce jsou živnou půdou pro takové paznehty.

Vysvětli to stejně i dceři a dívejte se na to s nadhledem. Na policii tohle rozhodně není, dokonce bych i řekla, že by ses tím, že tohle vůbec řešíš, docela zesměšnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák