Hackuntý Instagram nebo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.6.20 09:44

Hackuntý Instagram nebo?

Dobrý den,

možná se jedná o prkotinu, ale zajímá mě, zda se to někomu taky stalo. Abyste v tom měly (nebo i měli?) jasno… V pátek jsem se přihlásila na Instagram v pořádku (na mobilu si ho neodhlašuji) a v sobotu jsem se chtěla podívat co je nového ale nemohla jsem se přihlásit, jelikož bylo mé heslo změněno.

Číslo jsem tam neměla a email mi tam někdo změnil (není šance, že bych ho tam uvedla já, takový email jsem nikdy neviděla…). Nakonec se mi ho v úterý po několika emailech podařilo získat zpět. Heslo změnila, uvedla nový email a přidala dvoufázové opatření, k čemuž patří i telefonní číslo. Tolik k tomu, že by se tam neměl nikdo dostat.

Ještě poznámka, nové heslo jsem měnila na pracovním PC, na který mám přístup já a pak se odhlásila. (vůbec prvně kdy jsem byla na IG na počítači).

No, ale přišla mi dnes SMS s kódem k přihlášení k účtu. Na účet jsem se znovu nemohla dostat a musela jsem si změnit heslo. Přišel mi i email, že se někdo snažil dostat k mému účtu 3.6. ve 12:15 AM a 3.6. ve 12:18 AM. Z mého města, z mého PC z práce… (ale na účtu v historii přihlašování tyto údaje nejsou).

Stalo se Vám také toto? Že Vás Instagram odhlásil a měnil heslo? Doopravdy si ho nechci měnit pokaždé, když se tam podívám… Klidně bych se ho vzdala, nemám tam žádné citlivé údaje ani fotky dětí (pokud se nepočítají kočičí), ale spíše že jsem skrze něj v kontaktu s lidmi, kteří jinou sociální síť nemají… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
3.6.20 09:52

Mně o víkendu taky někdo změnil heslo a mail na ig, změnila jsem to zpět a dala lepší heslo :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
3.6.20 10:00

Já si takhle kvůli tomu udělala nový IG, neměla jsem tam skoro nic, divím se, že si s tím ty hackeři vůbec dávají tu práci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.20 10:05

@welovefashion já nevím, proč lezou na takové malé účty… Měla jste ho veřejný nebo ne? Napadlo mě, že si to změním, mám ho teď veřejný, ale nevím jestli to pomůže :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.20 10:06

@Jitul.kaaa9 A odhlašování se už neopakuje? Za chvíli začnu dávat náhodná čísla, která si sama nebudu pamatovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
4140
3.6.20 10:13

Taky se mi to stalo. Po nekolika marnych pokusech jsem si zalozila novej.. Jestli nejsi nejaka instagramova hvezda, tak se na to vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
3.6.20 10:14
@Anonymní píše:
@welovefashion já nevím, proč lezou na takové malé účty… Měla jste ho veřejný nebo ne? Napadlo mě, že si to změním, mám ho teď veřejný, ale nevím jestli to pomůže :nevim:

Ne ten původní jsem měla soukromý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.20 10:16

@Pajka89 To fakt nejsem :lol: účet mi rychle vrátili a dali do pořádku, nic se na něm neděje, dokonce mi i nové heslo přišlo na můj email ne cizí, jen mě to zarazilo…

• Citovat
  • Upravit
3198
3.6.20 11:05
@Anonymní píše:
@Jitul.kaaa9 A odhlašování se už neopakuje? Za chvíli začnu dávat náhodná čísla, která si sama nebudu pamatovat :lol:

Ne, stalo se to v sobotu a od té doby nic.
@welovefashion taky nechápu, mám účet se dvěma fotkama a asi 30 followers 🤣 ale on to spis dělá nejakej robot, takže na velikosti účtu asi nesejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
3.6.20 11:07

Stalo.. Snad tři měsíce se mi tam někdo snažil neustále dostat.. Poprvé, když se mi tam dostali, změnili meil, heslo, jméno a začali mi na profilu přejmenovávat videa. Zpátky jsem se dostala přes nějaký odkaz, co jsem našla v emailu.. Ale teda trvalo to, než dali pokoj… Zkoušeli různé časy přes den i v noci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.20 11:09

@Alyss tak tahle teda to až naštěstí nezašlo :zed: měla jsem štěstí že to vyřešili hned jen změnily heslo a email..

• Citovat
  • Upravit
6534
3.6.20 11:14

Příspěvek upraven 15.11.21 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.6.20 11:15

@Tableta to je doba tohleto! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.20 06:25

Poradte mi, mně zmenili email i jeslo na IG, jak ho získat zpět?? muj mail je Barra. j@seznam.cz

budu vděčná za jakoukoliv radu :-) Barča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.6.20 08:23

@Barra89 byla to dlouhá štreka, ale povedlo se mi to. Přes jejich centrum nápovědy jsem jim napsala svůj problém, kde jsem uvedla uživatelské jméno a heslo, s tím, že k účtu bylo změněno heslo i email a ať mi nové heslo zašlou na můj email…
Odepsali mi, ať jim pošlu fotku obličeje na které jde vidět kus papíru, na kterém je napsáno moje celé jméno, uživatelské jméno a kód který ti zašlou. No a pak po mě zas chtěli krok po kroku vědět problém, kdy se to stalo, kdy jsem tam byla naposledy…

Až se to povede ho získat zpět, určitě si dejte dvoufázové opatření:) Sice se tam musí dát telefonní číslo, které jsem tam dávat nechtěla, ale když se tam někdo bude chtít přihlásit, přijde kód na mobil, kterým se přihlásíte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák