Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@vvv.ba píše:
@Barra89 byla to dlouhá štreka, ale povedlo se mi to. Přes jejich centrum nápovědy jsem jim napsala svůj problém, kde jsem uvedla uživatelské jméno a heslo, s tím, že k účtu bylo změněno heslo i email a ať mi nové heslo zašlou na můj email…
Odepsali mi, ať jim pošlu fotku obličeje na které jde vidět kus papíru, na kterém je napsáno moje celé jméno, uživatelské jméno a kód který ti zašlou. No a pak po mě zas chtěli krok po kroku vědět problém, kdy se to stalo, kdy jsem tam byla naposledy…Až se to povede ho získat zpět, určitě si dejte dvoufázové opatření:) Sice se tam musí dát telefonní číslo, které jsem tam dávat nechtěla, ale když se tam někdo bude chtít přihlásit, přijde kód na mobil, kterým se přihlásíte:)
nemohu to nikde najít na tom centru nápovědy… ![]()
@Barra89 píše:
nemohu to nikde najít na tom centru nápovědy…
zkuste tohle https://www.facebook.com/…847499070242?…
já to nechci zkoušet u svého účtu, abych si ho nemusela znovu měnit ![]()
@Barra89 já jela přes svůj email - zkontroluj si hromadné zprávy a spamy apod, jestli tam nemáš zprávu od instagramu, kde je odkaz… Byl to anglicky mail, v předmětu : Resset Your Password, v něm je odkaz…Ten te hodí přímo na změnu hesla a pak si to tam zase všechno změníš zpátky…
Pak mi chodily maily, že se někdo snažil přihlásit z neobvyklého místa nebo zařízení a jestli to nejsem já, tak odkaz k tomu to nahlásit..