Jeanine-posunutí MS?

19
16.1.10 12:08

Jeanine-posunutí MS?

Ahoj, jsem tady nová, nevím jestli se sem ten příspěvek úplně hodí, některé příspěvky mi tu přišly podobné,snad mě s tím nevyhodíte.. :)
Začala jsem brát novou antiko-Jeanine.Teď mám dostat menstruaci, a to v úterý. Bohužel mám od včerejšího večera strašné bolesti v podbřišku, křeče, jako by měla přijít ms. Mám to ale v takové intenzitě, s jakou jsem menstruovala naposledy v pubertě, když jsem nebrala antiko.Je možné, že mi ta nová antikoncepce vyvolá MS dřív(mám spíš opačnou zkušenost)?
Ještě je tu jedna věc-když jsem brala to poslední platíčko, udělala jsem chybu v užívání(nevzala jsem myslím 2 prášky obden, ovšem toto se mi stalo už několikrát a nikdy nebyl problém), tak mě napadlo jestli to není nějaká opožděná ovulace, ale to je asi blbost. Uvidím, co se z toho vyvine, zajímal by mě váš názor popř. podobná zkušenost, protože fakt za poslední roky nepamatuju, že bych měla takovéto bolesti.
Díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
16.1.10 12:14

Ahojky, já jsem Jeanine brala a takovou negativní zkušenost nemám. Naopak - menstruaci jsem měla slabší (občas až na úrovni jednodenního špinění) a celkově jsem byla moc spokojená. Ale nestalo se mi, že bych zapomněla nějaký prášek vzít…takže tvé problémy můžou být způsobeny tím. Snad se najde někdo s podobnou zkušeností a poradí :wink:

• Citovat
  • Upravit
101659
16.1.10 14:19

Ahojky, jestli si před braním antikoncepce měla bolestivou MS, tak by to s tím mohlo souviset, jeanine má hodně nízký obsah hormonů, mě při ní taky bývalo špatně, při jiné z vyšším obsahem tolik ne. S tím posunem, no, pokud píšeš, že bys to měla dostat v úterý, tak bych řekla žes poslední piluli brala v pátek, takže jo, může přijít i dřív.
Ten zapomenutý prášek s tím myslím nesouvisí, pokud jich nebylo více za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.1.10 15:13

Je pravda že jsem předtím brala antiko s větším obsahem hormonů.Jinak poslední piluli sem brala ve středu, právě že mám hodně dlouhý interval mezi dobráním platíčka a náběhem MS (skoro týden). Teď jsem začala velmi lehce špinit, takže to vypadá na tu menstruaci, ale tak brzo..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.1.10 21:49

já po jeannine otěhotněla tak bacha na to doktor říkal že jsem byla třetí kdo bral jeannine a otehotnel ale mozná je to náhoda

• Citovat
  • Upravit
19
18.1.10 12:45

Tak u mě se z toho přeci jen vyvinula menstruace, ovšem o 4 dny dřív než sem čekala. Asi je to tím, že jsem snížila dávku hormonů.
To je teda dobrý že jsi otěhotněla po Jeanine, a udělala jsi chybu v užívání nebo ne? Já už několikrát zapomněla užít 2 tabletky po sobě (u různé antiko) a nikdy jsem neotěhotněla, a podle všeho tedy ani teď. Je to zvláštní, kadždý to má fakt jinak nastavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí