Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
moc prosím nevíte některá, kde bych v Praze koupila jedlý papír na dort? Našla jsem to sice na netu, ale chtěla bych ho vidět ve skutečnosti a vybrat si. Ráda bych malé udělala dort k narozeninám sama, miluje Noddyho
, tak bych jí tam chtěla dát obrázek.
Moc díky
ahojky ja teda nasla stranky kde vyhotovuji jakykoliv obrazek dle prani tak snad ti to pomuze .. ![]()
Zajdi na kulaťák do cukrárny (ta blízko zastávky tramvají vítězné náměstí), tam jsem ho zhruba před týdnem viděla prodávat, tak to můžeš omrknout. Ale jestli mají Noddyho to fakt netuším a ani cenu nevím.
Ahoj, já si to nechala tisknout v Revoluční, na počkání vytisknou vše dle předlohy do A4. Stojí to, tuším, asi 100K4 za arch. http://www.apetitpraha.cz/…galerie.html
S Prahou nepomůžu - maximálně přihodím stránku: www.ukocicek.cz. Tam mají megamoc krásných - i Noddyho.
Ahoj, jak a na jaký povrch používáte jedlý papír? Poprvé jsem ho dala na suchý dort a snažila se lípnout medem, ale zkroutil se. Na netu jsem našla ifno o tom že na máslový krém jen položit, ale já bych ho chtěla dát na čokopolevu tak nevím jestli nemám změnit plány…
Máte někdo zkušenost, jak dobře nebo špatně jde vystřihovat z jedlého papíru? Chci si objednat nádherné motýly plné detailů, ale vystřihovat musím já, tak nevím, jestli to nebude příliš velká „pakárna“. Nebo jestli by bylo lepší vystříhnout motýla rovnou i s kouskem papíru kolem, teda celé kolečko. Nevypadaly by ty kraje pak divně, když bych tím chtěla zdobit třeba mufiny? Jestli se stříhá lehce, vzala bych si hodně motivů.
@Samy
Zkusenost s vystrihovanim nemam, ale spis me napada otazka, jestli ten jedly papir neni na vystrihovani tvrdy, aby se ti to nepolamalo. Mekne az vlhkem.
Já právě ten jedlý papír nikdy neměla, ani na chuť, ani na omak, tak proto tady sonduju, jestli někdo přidá zkušenost. Mají nádherné vzory za pár kaček, různé motýly, jiné onrázky, květy, ale abych toho nekoupila zbytečně moc a pak mi to tu nezbylo nevystřižené. ![]()
No tak pokud to prodavaji takto v archu, tak by k tomu vystrizeni mel byt prizpusobeny. Nevim. A kde to prodavaji? Vypada to moc hezky
Dám odkaz na výrobce a pak i na ty konkrétní motýlky, má tam fakt pěkné věci:
http://www.ebay.com/sch/m.html?…