Jedna blbá opice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
22.12.14 14:26

Určitě to bude dobré, zkuste si promluvit, určitě bych to nehrotila nějakým navštěvováním poraden atd…je to určitě zbytečnost, holt není zvyklý pít a prostě to přehnal a přehouplo se to do hrubosti. Bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.12.14 14:27

Bude potřeba si sednout a ujasnit si, co se stalo. Nastavit pravidla pro případ, že zase něco vypije. Budeš klidnější, pokud budeš vědět, že v případě, že se někde zlíská, budeš před ním v bezpečí. On se totiž časem otrká (i kdyby to mělo být za dalších pět let) a nejspíš se napije zase. Domluvte se například, že v případě hladinky se ty zamykáš do ložnice a on spí na gauči a v případě snahy se na tebe dobouchat, voláš policajty. Myslím, že ho to také hodně mrzí, ale pokud špatně toleruje alkohol a pak dělá věci, které by normálně neudělal, měl by se mu pokud možno vyhýbat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
22.12.14 14:30
@martinka456 píše:
Určitě to bude dobré, zkuste si promluvit, určitě bych to nehrotila nějakým navštěvováním poraden atd…je to určitě zbytečnost, holt není zvyklý pít a prostě to přehnal a přehouplo se to do hrubosti. Bude dobře.

vidím to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 14:32
@martinka456 píše:
Určitě to bude dobré, zkuste si promluvit, určitě bych to nehrotila nějakým navštěvováním poraden atd…je to určitě zbytečnost, holt není zvyklý pít a prostě to přehnal a přehouplo se to do hrubosti. Bude dobře.

tak do poradny se kvůli jednomu incidentu nechystám…jen si to musím tak nějak srovnat v sobě a přejít to

• Citovat
  • Upravit
20518
22.12.14 14:36
@Anonymní píše:
tak do poradny se kvůli jednomu incidentu nechystám…jen si to musím tak nějak srovnat v sobě a přejít to

Proto jsem taky navrhovala odborníka jen v případě, že bys to nedokázala sama a po určitém čase :hug: jak jsem psala, je to čerstvé, to je jasné, že to prostě je ještě hodně zjitřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 14:38

Dej tomu čas. Mně takto nutil kdysi k sexu neopilý přítel a dostávala jsem se z toho roky. Problém byl ten, že jemu to přišlo normální. Tvému partnerovi je to líto a neudělal to záměrně, tak se přes to zkus přenést, nechtěl ti ublížit. Dejte si nějaký čas pokoj se sexem a pak začněte od začátku, nějakou pěknou romantikou. Hlavně netlačit na pilu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
22.12.14 14:50
@Anonymní píše:
Hodně dlouho jsem přemýšlela, zda sem napsat, není to zrovna vhodné téma v tomto předvánočním čase, ale snad někdo poradí…Omlouvám se za anonym, ale pokud dočtete, pochopíte:
Tento víkend jsem vyrazila s kamarády a manželem se trošku pobavit, přátelé u nás potom přespali. Manžel se hodně opil, stává se málokdy, on moc nepije.
Bohužel alkohol měl za následek to, že se po příchodu domů choval hrubě, rozbil pár věcí a pak dostal chut na sex. Já nechtěla, ale byl skutečně neodbytný a protože ve vedlejších mísnostech spali přátelé a já už byla hodně unavená, tak jsem nebránila, jediné co jsem chtěla, bylo aby bylo po všem a já mohla jít spát, vytušila jsem, že jinak by mi nedal pokoj. Ale styk byl hodně ošklivý, byl hrubý, všechno oblečení mi roztrhal a i když jsem mu několikrát řekla, že takhle nechci, že mě to bolí, tak nepřestal. Až když jsem začala nahlas brečet a křičet, tak toh nechal…Bylo mi hrozně, neusnula jsem už. Druhý den se mi omlouval, dodneška kolem mě chodí po špičkách, evidentně se bojí na mě sáhnout. Slíbil, že už víckrát se neopije, dokonce jsme zrušili i Silvestra…Tak nějak jsem mu to odpustila, ale nedokážu se zbavit takových špatných pocitů, bojím se příštího sexu s ním. Miluju ho a vím, že on mě, stalo se to jednou, jinak je ke mě milý, pozorný, nemáme žádné větší problémy, ale nedokážu tento zážitek ze sebe dostat, zapomenout a říct si, že se stalo, že půjdem dál…nevím, co dělat

Mne se to stalo nekolikrat, a zadne nasledky na sobe nepozoruji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20518
22.12.14 14:52
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Mne se to stalo nekolikrat, a zadne nasledky na sobe nepozoruji :nevim:

Ty jsi hugo a hugo je… :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

v dobrém, se tu směju, akorát nevím, jestli to pobere i zakladatelka, které může být fakt ouvej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
22.12.14 14:55
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Mne se to stalo nekolikrat, a zadne nasledky na sobe nepozoruji :nevim:

to asi není uplně vhodný komentář :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
22.12.14 14:58
@Blackova.K píše:
to asi není uplně vhodný komentář :?

To jako proc? Podlelil jsem se jen o svou zkusenost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5847
22.12.14 15:03
@Anonymní píše:
Hodně dlouho jsem přemýšlela, zda sem napsat, není to zrovna vhodné téma v tomto předvánočním čase, ale snad někdo poradí…Omlouvám se za anonym, ale pokud dočtete, pochopíte:
Tento víkend jsem vyrazila s kamarády a manželem se trošku pobavit, přátelé u nás potom přespali. Manžel se hodně opil, stává se málokdy, on moc nepije.
Bohužel alkohol měl za následek to, že se po příchodu domů choval hrubě, rozbil pár věcí a pak dostal chut na sex. Já nechtěla, ale byl skutečně neodbytný a protože ve vedlejších mísnostech spali přátelé a já už byla hodně unavená, tak jsem nebránila, jediné co jsem chtěla, bylo aby bylo po všem a já mohla jít spát, vytušila jsem, že jinak by mi nedal pokoj. Ale styk byl hodně ošklivý, byl hrubý, všechno oblečení mi roztrhal a i když jsem mu několikrát řekla, že takhle nechci, že mě to bolí, tak nepřestal. Až když jsem začala nahlas brečet a křičet, tak toh nechal…Bylo mi hrozně, neusnula jsem už. Druhý den se mi omlouval, dodneška kolem mě chodí po špičkách, evidentně se bojí na mě sáhnout. Slíbil, že už víckrát se neopije, dokonce jsme zrušili i Silvestra…Tak nějak jsem mu to odpustila, ale nedokážu se zbavit takových špatných pocitů, bojím se příštího sexu s ním. Miluju ho a vím, že on mě, stalo se to jednou, jinak je ke mě milý, pozorný, nemáme žádné větší problémy, ale nedokážu tento zážitek ze sebe dostat, zapomenout a říct si, že se stalo, že půjdem dál…nevím, co dělat

tak treba by chtel divokej sex s trochu bolesti zene treba ho to vzrusuje a alkoholem si odplavil zabrany? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 17:10

Na hloupé komentáře nereaguji záměrně @Electrolux_EHM_4400 a jinak @aspagi tak v tom případě asi budeme mít problém, protože tohle je to poslední po čem toužím já a myslím, že v těchhle věcech spolu hovoříme otevřeně a nikdy nic takového nezminoval

• Citovat
  • Upravit
5847
22.12.14 17:51
@Anonymní píše:
Na hloupé komentáře nereaguji záměrně @Electrolux_EHM_4400 a jinak @aspagi tak v tom případě asi budeme mít problém, protože tohle je to poslední po čem toužím já a myslím, že v těchhle věcech spolu hovoříme otevřeně a nikdy nic takového nezminoval

tak promin no jen jsem vhtela napsat jestli to tak treba on neciti mi to tak prislo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 17:58
@aspagi píše:
tak promin no jen jsem vhtela napsat jestli to tak treba on neciti mi to tak prislo…

však v pohodě, já doufám, že žádnou takovou skrytou potřebu nemá, protože zažít znovu už to fakt nechci

• Citovat
  • Upravit
4399
22.12.14 17:59
@Anonymní píše:

Já asi nejsem tak citlivá, ale tohle pro mě není znásilnění ani nic co by se mělo řešit více než jedním rozhovorem a usměrněním manžela…Chtěl sex, tys povolila a byl trochu drsnější než jindy. Že tě něco trochu bolelo, to se mohlo stát. Asi se v něm probudil lovec, který na to jde tvrdě :think:

Chápu, že tě to může trápit atd.,ale myslím si, že fakt o nic nejde…Stačí si o tom promluvit a zjistit proč se to stalo-zda vážně nemá nějaké takové choutky, ale nebál se ti o tom říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí