Pritahují mě ženy 30+

misak39
21.12.14 00:46

Pritahuji me ženy 30+

Ahoj holky :-)
Nedalo mi to a musel jsem tu založit téma ktere sem nejspíše nehodí ale verim tomu, ze mi některá pomůžete, poradite:)
Ted tedy k věci…

Ve svych 21 letech mam minimální sexualni zkušenosti, ale testosteronu mam mooc a sex mi chybí :-) Pritahuji me starší zeny (30~43). Líbí se mi na nich jejich vyzralost, prijde mi, ze v nich vidím i poradny kus sexapellu narozdil od vrstevnic.
Chtel bych od Vas slyšet jak kluk jako ja ma takovou babu ulovit na kamaradsko-milenecky vztah? Jak postupovat, co treba od takoveho mladocha čeká? Né kazdou maminu láká mlady kluk to je jasny :)Jinak nejsem zadna bluma, pravidelně
sportuji, jsem nekuřák, podle ostatnich i sympaticky.

Obcas jsem cetl na internetu spoustu diskusí, kde si ženy v techto letech stezovaly doma na nedostatek sexu a přemýšlely o milenicich, jenze se boji, ze se to provali.

Tak Vás holky moc prosím jestli mi poradite kde mam takovou rozumnou mamču ulovit a zkusit to na ní? Jak se říká..muz je na vrcholu okolo 20 let a zeny si uzivaji az po 30cce.

Mejte se hezky a diky za odpověď, pripadne soukromou zprávu. :mavam: :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
21.12.14 01:10

Já bych si přála od zajíčka posekat zahradu, dodělat plot, umejt zámkovku a vyvenčit děti. :palec: Myslím že by mě nic neudělalo takovou radost jako tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.12.14 01:15

@misak39

měj se taky hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.12.14 01:21

@misak39 když si takovej samec a hledáš sex, tak proč rovnou nevložíš míry a fotku? Třeba se náká chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.12.14 01:24

Co se od mladocha čeká? Nevim. Asi, ze ma vydrž a energii? Nesoudim podle sebe, nevim na mladší nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.12.14 01:29

A myslim, ze ženy po 30zajicky moc nehledaji, ty 40+ uz možná některé jo- chybí jim ta partnerova energie a taky si pak přijdou mladší s mladsim, chtějí mit pocit, ze jsou jeste žádostive a sexy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.12.14 01:30

@Kamča.dalmatinka
Jsem taky pro foto - obličeje :) i tady jsou občas diskuze o tom jak mají málo sexu, treba se někomu hoch zalibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 02:41

Aaale, mladoch hlada nejaku co ho zaskoli, pretoze on sam moze prispiet akurat tak nadsenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
21.12.14 05:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
21.12.14 05:07

Jinak tam máš podobné téma „přitahují mě zajíčci“, sice rok staré a anonymní, ale třeba sem uživatelka chodí pravidelně. Teď už jí dle informací bude 29, tak jí třeba ten rok, co jí chybí, odpustíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.12.14 06:07

Tak zatímco ve 20 jsem si vztah s mladším představit neuměla, teď umím. Mluvím tedy o tom mileneckém :nevim: A co bych od „zajíčka“ čekala? Asi ten mladický životní elán, energii, že všechno jde když se chce a před překážkou se nezastaví a neotočí. Nápady, ztřeštěnost, aby hezky voněl a hodně se smál, měl pěkný tělo a měl rád to moje nepěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
21.12.14 06:36

@terien :palec: :mrgreen:

A hlavně nečekat od takové ženské (teď mluvím za ty, co mají rodinu), že s tebou bude chtít trávit pátky svátky. Vždycky budou na prvním místě její děti.
Ale na druhou stranu ji k tobě bude táhnout ta chuť ještě něco zažít, mít ten pocit, že není na odpis a že je o ni zájem, touha po dobrodružství a vášnivý sex.

A jak takovou babu ulovit? Hlavně být přirozený, netlačit na pilu a když dojde na věc, tak být jooo dobrej v posteli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 06:46
@Aladinka píše:
@terien :palec: :mrgreen:

A hlavně nečekat od takové ženské (teď mluvím za ty, co mají rodinu), že s tebou bude chtít trávit pátky svátky. Vždycky budou na prvním místě její děti.
Ale na druhou stranu ji k tobě bude táhnout ta chuť ještě něco zažít, mít ten pocit, že není na odpis a že je o ni zájem, touha po dobrodružství a vášnivý sex.

A jak takovou babu ulovit? Hlavně být přirozený, netlačit na pilu a když dojde na věc, tak být jooo dobrej v posteli. :D

Tak ja by som si nebola tak velmi ista tym, ze pre zensku co lovi zajacikov su deti vzdy na prvom mieste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.12.14 07:06
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ja by som si nebola tak velmi ista tym, ze pre zensku co lovi zajacikov su deti vzdy na prvom mieste :think:

8o a když bude mít vztah se starším tak je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
21.12.14 07:16

@misak39 Já bych tedy měla pocit, že jsem spíš učitelka, než milenka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie