Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych si přála od zajíčka posekat zahradu, dodělat plot, umejt zámkovku a vyvenčit děti.
Myslím že by mě nic neudělalo takovou radost jako tohle ![]()
@misak39 když si takovej samec a hledáš sex, tak proč rovnou nevložíš míry a fotku? Třeba se náká chytne
Co se od mladocha čeká? Nevim. Asi, ze ma vydrž a energii? Nesoudim podle sebe, nevim na mladší nejsem.
A myslim, ze ženy po 30zajicky moc nehledaji, ty 40+ uz možná některé jo- chybí jim ta partnerova energie a taky si pak přijdou mladší s mladsim, chtějí mit pocit, ze jsou jeste žádostive a sexy ![]()
@Kamča.dalmatinka
Jsem taky pro foto - obličeje
i tady jsou občas diskuze o tom jak mají málo sexu, treba se někomu hoch zalibi
Aaale, mladoch hlada nejaku co ho zaskoli, pretoze on sam moze prispiet akurat tak nadsenim.
Jinak tam máš podobné téma „přitahují mě zajíčci“, sice rok staré a anonymní, ale třeba sem uživatelka chodí pravidelně. Teď už jí dle informací bude 29, tak jí třeba ten rok, co jí chybí, odpustíš ![]()
Tak zatímco ve 20 jsem si vztah s mladším představit neuměla, teď umím. Mluvím tedy o tom mileneckém
A co bych od „zajíčka“ čekala? Asi ten mladický životní elán, energii, že všechno jde když se chce a před překážkou se nezastaví a neotočí. Nápady, ztřeštěnost, aby hezky voněl a hodně se smál, měl pěkný tělo a měl rád to moje nepěkný ![]()
A hlavně nečekat od takové ženské (teď mluvím za ty, co mají rodinu), že s tebou bude chtít trávit pátky svátky. Vždycky budou na prvním místě její děti.
Ale na druhou stranu ji k tobě bude táhnout ta chuť ještě něco zažít, mít ten pocit, že není na odpis a že je o ni zájem, touha po dobrodružství a vášnivý sex.
A jak takovou babu ulovit? Hlavně být přirozený, netlačit na pilu a když dojde na věc, tak být jooo dobrej v posteli. ![]()
@Aladinka píše:
@terien![]()
![]()
A hlavně nečekat od takové ženské (teď mluvím za ty, co mají rodinu), že s tebou bude chtít trávit pátky svátky. Vždycky budou na prvním místě její děti.
A jak takovou babu ulovit? Hlavně být přirozený, netlačit na pilu a když dojde na věc, tak být jooo dobrej v posteli.
Ale na druhou stranu ji k tobě bude táhnout ta chuť ještě něco zažít, mít ten pocit, že není na odpis a že je o ni zájem, touha po dobrodružství a vášnivý sex.
Tak ja by som si nebola tak velmi ista tym, ze pre zensku co lovi zajacikov su deti vzdy na prvom mieste ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ja by som si nebola tak velmi ista tym, ze pre zensku co lovi zajacikov su deti vzdy na prvom mieste
a když bude mít vztah se starším tak je to v pořádku?
@misak39 Já bych tedy měla pocit, že jsem spíš učitelka, než milenka ![]()
Ahoj holky
Nedalo mi to a musel jsem tu založit téma ktere sem nejspíše nehodí ale verim tomu, ze mi některá pomůžete, poradite:)
Ted tedy k věci…
Ve svych 21 letech mam minimální sexualni zkušenosti, ale testosteronu mam mooc a sex mi chybí
Pritahuji me starší zeny (30~43). Líbí se mi na nich jejich vyzralost, prijde mi, ze v nich vidím i poradny kus sexapellu narozdil od vrstevnic.
Jinak nejsem zadna bluma, pravidelně
Chtel bych od Vas slyšet jak kluk jako ja ma takovou babu ulovit na kamaradsko-milenecky vztah? Jak postupovat, co treba od takoveho mladocha čeká? Né kazdou maminu láká mlady kluk to je jasny
sportuji, jsem nekuřák, podle ostatnich i sympaticky.
Obcas jsem cetl na internetu spoustu diskusí, kde si ženy v techto letech stezovaly doma na nedostatek sexu a přemýšlely o milenicich, jenze se boji, ze se to provali.
Tak Vás holky moc prosím jestli mi poradite kde mam takovou rozumnou mamču ulovit a zkusit to na ní? Jak se říká..muz je na vrcholu okolo 20 let a zeny si uzivaji az po 30cce.
Mejte se hezky a diky za odpověď, pripadne soukromou zprávu.