Pritahují mě ženy 30+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1607
21.12.14 11:14

@jenika1 Neumí sbalit 18-tku, tak zkouší „lovit“ na serveru starší (30+) matky, které mu samy padnout do postele i náruče. Navíc bez jakýchkoliv závazků, výslovně hledá vdanou. Naivní mládě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misak39
21.12.14 12:39

Děkuji za Vaše odpovědi, tolik reakcí jsem nečekal. Beru i ty negativní, asi tam malá naivita z mé strany je tomu se nebráním.

Neříkám, že hledam pouze vdanou ale treba rozvedenou co je sama a sex ji chybí.
Myslím, že žena co hleda kolouska potřebuje aby se přizpůsobil jí co se týče času kdy si zarandi, v tom nemam sebemenší problém.

Omlouvám se ženám kterém je 30+ a ja je nazval starsimi :mrgreen:, samozřejmě jsem to myslel zkušenostmi a hlavně zdravým rozumem co moje vrstevnice postrádají. Kolikrát i zena v 50 je kočka ale to uz je výjimka~ I. Blanarovičová treba :D

Jak jste se zde bavily o fotce tak veřejně ji zasilat nebudu ale kdo by me napsal sz. tak ji samozřejmě zašlu.

• Citovat
  • Upravit
70
21.12.14 13:06

Tak hlavní na kolik vypadáš, pokud vypadáš starší a ne na 15 tak leckterá by takový vztah uvítala, já osobně sem na starší, ale to jen proto, že vypadaj už jako chlapi, ale mám kamaráda, kterému je 23 a vypadá opavdu už jako chlap a taky toho dostatečně využívá :lol:,taky je na starší. A ne všechny třicítky jsou vdané nebo rozvedené, jsou i svobodné bez závazků s chutí do života, který by takový vztah braly ;) aspoň do doby než by se našel někdo pro budoucnost. A že je nezkušený? ono to může být výhoda, nebude mít zažité špatné návyky a velký ego :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misak39
21.12.14 18:54

Myslím, že vypadám na těch 20-22 a mentálně nejsem taky mimo :D jo kdyby se nějaká rozvedená s chutí to zkusit našla, budu rád. Jen nevím kolik takových žen hledá třeba zde na netu nebo spíše v realu (kavárny, bazen, zábavy a další akce) :)

Teď kolik žen ta nezkušenost a mladé tělo partnera přitahuje…? Můj názor je takový, že pokud je žena dlouho bez sexu tak si ráda užije že holky? :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky