Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenika1 Neumí sbalit 18-tku, tak zkouší „lovit“ na serveru starší (30+) matky, které mu samy padnout do postele i náruče. Navíc bez jakýchkoliv závazků, výslovně hledá vdanou. Naivní mládě:D
Děkuji za Vaše odpovědi, tolik reakcí jsem nečekal. Beru i ty negativní, asi tam malá naivita z mé strany je tomu se nebráním.
Neříkám, že hledam pouze vdanou ale treba rozvedenou co je sama a sex ji chybí.
Myslím, že žena co hleda kolouska potřebuje aby se přizpůsobil jí co se týče času kdy si zarandi, v tom nemam sebemenší problém.
Omlouvám se ženám kterém je 30+ a ja je nazval starsimi
, samozřejmě jsem to myslel zkušenostmi a hlavně zdravým rozumem co moje vrstevnice postrádají. Kolikrát i zena v 50 je kočka ale to uz je výjimka~ I. Blanarovičová treba ![]()
Jak jste se zde bavily o fotce tak veřejně ji zasilat nebudu ale kdo by me napsal sz. tak ji samozřejmě zašlu.
Tak hlavní na kolik vypadáš, pokud vypadáš starší a ne na 15 tak leckterá by takový vztah uvítala, já osobně sem na starší, ale to jen proto, že vypadaj už jako chlapi, ale mám kamaráda, kterému je 23 a vypadá opavdu už jako chlap a taky toho dostatečně využívá
,taky je na starší. A ne všechny třicítky jsou vdané nebo rozvedené, jsou i svobodné bez závazků s chutí do života, který by takový vztah braly
aspoň do doby než by se našel někdo pro budoucnost. A že je nezkušený? ono to může být výhoda, nebude mít zažité špatné návyky a velký ego ![]()
Myslím, že vypadám na těch 20-22 a mentálně nejsem taky mimo
jo kdyby se nějaká rozvedená s chutí to zkusit našla, budu rád. Jen nevím kolik takových žen hledá třeba zde na netu nebo spíše v realu (kavárny, bazen, zábavy a další akce) ![]()
Teď kolik žen ta nezkušenost a mladé tělo partnera přitahuje…? Můj názor je takový, že pokud je žena dlouho bez sexu tak si ráda užije že holky?
![]()