Štve mě partner

Jokerka
20.12.14 16:33

štve mě

Co byste si myslely kdyby vám přítel nedal za cely rok nic? Žádný dárek ani překvapení ani by vás kloudně nikam nevzal zapomněl na narozeniny, svátek apod.? A jak jsem mohla vidět dnes choval by se k vám na veřejnosti otřesně. A já jsem úplný opak k němu akorát teda já ho nikam nevzala já auto nemam. A mam pocit že pro ostatní se muže roztrhnout ale když já chci někam jet tak co předvádí hrůza furt vytočený, řve v autě na mě když neví kam jet jak kdybych chtěla furt někam vozit ale fakt letos jsem chtěla tak maximálně 3 krát někam jet. Má to tak někdo se dvou druhou polovičkou? Ať jde o chlapa nebo o ženu? Jen jsem si potřebovala ulevit a sním se o tomhle nedá mluvit pač at cokoliv řekne, řekne to tak jak kdyby pro mě dělal první poslední ale já citím že pro to abych měla někdy radost nic nedělá spíš dělá vše proto aby mě točil neustále.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
20.12.14 16:37

Zakladni otauka zni, chces to takhle cely zivot? Pokud odpoved zni ne, on se tezko zmeni, empatie, napady, klid, to vsechno jevicemene vrozene. Muze sechvili snazit, pak stejne sklouzne ke staremu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
20.12.14 16:47

@Bibi239 je to těžké, asi není jeho potřeba respektovat mé potřeby nebo jestli si myslí že nic nepotřebuji že prostě není duležité pečovat o vztah, už jsem si několikrát říkala že na to nemám že. Taky přece mužu něco chtít nebo si to nezasloužím? aby mě nějak vyznal lásku? Potřebuju si nějak sjednat respekt ale nevím jak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35777
20.12.14 16:50

My si s muzem taky darky nedavame, ale spis jsme se tak dohodli. Ale muj je hodny, nikdy na mne ani nezvysil hlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.12.14 16:52

A má nějáký dobrý vlastnosti? Nebo čím Tě vlastně původně zaujal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.12.14 16:54

@Jokerka ono je otazka, covsechno je dane typem cloveka, ruzni lide projevuji lasku ruzne, nekteri slovy, jini ciny, darky. Dalsivec, co je dusledek neurvalosti a buranstvi, jestli kdyz zapomnel na narozeniny a znistil to, tak si trochu sypal popel na hlavu, dovalil alespon s/mbolicky drobnost, kytku…
Pokud svou lasku vyjadruje pouze jinym zpusobem, je potreba ten zpusob vnimat a akceptovat. Pokud je buran, je nutno si polozit otazku, zda chci zit s buranem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.12.14 16:58

@Jokerka Působí to na mě tak, že si Tě neváží.

Píšeš o získání respektu, k tomu ovšem potřebuješ sebevědomí, kterým asi zrovna neoplýváš soudě dle Tvých příspěvků,

Já bych ve vztahu, ve kterém bych cítila, že si mě ten druhý neváží, být nemohla.

• Citovat
  • Upravit
1267
20.12.14 17:00

@Jokerka Jak jste spolu dlouho? Mate nejake zavazky? Pokud se v pocatcich chova takhle, budoucnost bych s nim rozhodne neplanovala. Mam doma pozorneho chlapa, ktery se stara o me a ja zase o nej. Na nejake porvavani a excesy nejsme ani jeden zvedavy. Docela by me zajimalo, co Ti na nem imponuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
20.12.14 17:02

@pikola muj je takový asi jak se mu to hodí, ale někdy ikdyž jemu se nedaří prostě to je jak kdyby to byla moje chyba ale mě se to ani vubec netýká.

@jannina1 práve jak jsem víše psala je takový jak se mu to hodí, tak zaujal nevím jak to říci ale hodně jsme si nejdřív psaly bylo to fajn rozuměly jsme si, byl takový že by něco furt podnikal (nepodnikáne téměř nic), hodnej byl takže asi povaha mě zaujala.

• Citovat
  • Upravit
7257
20.12.14 17:08

To je fakt těžký, možná si nesednete :nevim: Zkus si s ním ještě promluvit, žes tímto stavem nejsi spokojená. Uvidíš, jak zareaguje. Pokud se ale nezmění, uvažovala bych o rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
20.12.14 17:09

@katty89 skoro rok a pul, právě ze začátku to takyb bylo vyrovnané ja se starala o něho on o mě, ale poslední dobou se starám já, ale pak se tváří jako že se furt stará on.Tak prakticky si se vším ví rady, poradí ale ted mi to říká tak jako kdybych byla blba že to nevím. Celkem mě to štve někdy to je tak že bych ho nedala, je milý, hodný a někdy bych nejradši šla pryč když mu řeknu že se mi něco nelíbí co mě provádí tak toho nenechá mám chut mu jednu vlepit za to jenže to bere jako srandu takže když mu jednu vlepim tak mě on taky (jako né že mě bije ale tak jakoby ze srandy ale mě to ani moc vtipné nepříjde spíše ponižující ikdyž to není facka jako facka)

• Citovat
  • Upravit
Jokerka
20.12.14 17:12

@jannina1 když já nevím jak, kolikrát jsem o něčem tomu podobném sním chtěla mluvit ale jak jsem začla začal vyšilovat, uplně nepříčetné kecy, ikdyž předtím byla klidná atmosféra, tak ani nevím kdy je vhodná doba.

• Citovat
  • Upravit
Jokerka
20.12.14 17:15

Fakt mám někdy sto chutí mu řict at jde do p*dele nebo at už drží hubu. ale tak prozatim si to říkam tak pro sebe, nebudu na něho přece mluvit sprostě.

• Citovat
  • Upravit
26245
20.12.14 17:17

Dárky a výlety nevyžaduji, ale otřesné chování bych nepřekousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
20.12.14 17:20

@Jokerka Máš to zapotřebí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie