Štve mě partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2342
13.7.15 10:33
@Honza 12 píše:
Tak když o na to o něm píše, tak jsem z toho vycházel. Ale ty asi víš líp než ona, že to skvělej chlap není. Asi máš křišťálovou kouli. A vy doma nebo venku, nešukát*. Vy se jenom romanticky milujete.. ;)

Možná, že u nich doma šu*á akorát máma s tátou, a ona má teď prázdniny a nudí se na netu. Prej pohladil, objal a dal pusu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.7.15 14:37
@Žirafa 69 píše:
Já moc nevěřím na ono „jinak je to skvělej chlap“. A hučet mu může jak chce - u nás je to o tom chování se k ženě, sdělit mi toto :roll: jen jednou = já bych tě ošukal, a furt mě omatlávat, místo aby mě normálně pohladil, objal, dal mi pusu apod, tak by se mi akorát zprotivil ještě víc.

A co je na sdělení „já bych tě ošukal“ tak hrozného? :think: Mě by to docela i navnadilo, určitě víc, než hlazení po tváři a romantická vyznání :D A ohmatávání mi mezi partnery taky přijde celkem v poho :D :think: Ale dobře, každý to může mít jinak.

• Citovat
  • Upravit
39718
13.7.15 14:48

@Sonarka
Mně by to prostě připadalo, jako by se - co se týče toho výrazu, bavil spíš s nějakou štětkou, tohle by mě fakt nenavnadilo.
Jsem ráda, že uznáváte, že každý to máme jinak a proto nereaguji na narážky, Vy ten případ nejste. ;) Proto jsem to objasnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
13.7.15 14:56
@Žirafa 69 píše:
@Sonarka
Mně by to prostě připadalo, jako by se - co se týče toho výrazu, bavil spíš s nějakou štětkou, tohle by mě fakt nenavnadilo.
Jsem ráda, že uznáváte, že každý to máme jinak a proto nereaguji na narážky, Vy ten případ nejste. ;) Proto jsem to objasnila.

A to je přesně ono, někdy chce tu svojí milovanou za štětku, aspoň v posteli.. Někdy..
A jak se říká.. Dokonalá žena = ve společnosti-dáma, v kuchyni-kuchařka, v posteli-děvka. No. Ale každý to má jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.7.15 14:57
@Žirafa 69 píše:
@Sonarka

No jo hold každý si tu na něco hrajeme…On ten život se povětšinou s.re sám. A je jen na nás jak si nep.srat ještě víc. Je hodně chlapů blbců. Ale stejně tak je hodně ženských blbek…Bohužel je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.7.15 16:55
@Žirafa 69 píše:
@Sonarka

Mně přítel v posteli oslovuje i peprnějšími výrazy :P Vzrušuje mě to, ale je jasné, že každý jsme jiná povaha a ne každý by tohle snesl ;) Hlavní je, aby to vyhovovalo oběma účastníkům v posteli :D

• Citovat
  • Upravit
30137
14.7.15 08:42
@Sonarka píše:
Mně přítel v posteli oslovuje i peprnějšími výrazy :P Vzrušuje mě to, ale je jasné, že každý jsme jiná povaha a ne každý by tohle snesl ;) Hlavní je, aby to vyhovovalo oběma účastníkům v posteli :D

Přesně.. A navíc to automaticky neznamená, že když tě chce „ošukat“ že ten chlap musí být buran. Může to pořád být dobrý táta, pozorný partner, i gentleman, co ti pomůže pověsit kabát a přidrží dveře. Prostě má choutky na tvoje tělo. divoký zvířecí sex atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.7.15 09:26

@Honza 12
To mi připomělo ten film „Sestřičky“, vybavila se mi scéna v sanitce :mrgreen:
Pokud to jeden z dotyčných aktérů nepochopí, tak je z toho fopa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.7.15 11:15
@Honza 12 píše:
Přesně.. A navíc to automaticky neznamená, že když tě chce „ošukat“ že ten chlap musí být buran. Může to pořád být dobrý táta, pozorný partner, i gentleman, co ti pomůže pověsit kabát a přidrží dveře. Prostě má choutky na tvoje tělo. divoký zvířecí sex atd..

Jj divoký zvířecí sex.. :P :D Přesně jak píšeš, můj přítel je dobrý táta a pozorný a jemný partner, který za normálních okolností nevypustí z úst sprosté slovo :D Ale v posteli se mění na divoké zvíře a mě to tak plně vyhovuje :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.17 15:06

Já mám trochu jiný problém. S přítelem jsem přes tři roky, nebydlíme spolu, měli jsme i krize, ale momentálně je to pěkné. Minulý týden jsme spolu jeli autem a volal své setře, která žije v zahraničí. On to takhle dělá. Říkal jí, že je spokojený, že má novou firmu, že mu lidi říkají, že vedle mne omládl (to mi lichotí) a ještě další takové věci. Pak jí řekl, že sexuje, jak nikdy v životě. To už mi moc příjemné nebylo. Sex je fajn, je ho sice málo (tak jednou týdně, když spolu trávíme víkend, tak je to víc), ale není mi úplně příjemné, aby po rodině roztruboval takové intimní věci. Řešily byste to s ním? Když se mu něco vyčte, je cholerik, tak kritiku sakra zvažuju. Jeho bývalá ho asi kritiky nešetřila, tak je jak čertík občas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky