Štve mě partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jokerka
20.12.14 17:24

@neumisa tak já taky jako nějak extra nevyžaduji neumřu když nebudu mít, ale bylo by hezké aspon něco z lásky udělat, nevím já osobně když bych nevědla jak vyznat lásku koupila bych něco kdybych byla chlap tak kytku. Když byl v nemocnici měl svátek přinesla jsem mu plyšáka a i když mě hrozilo že mi nevýjdou ve škole hodiny tak jsem na nim jela. byla to samozřejmost pro mě.

• Citovat
  • Upravit
Jokerka
20.12.14 17:26

@elpiska asi ne, ale není tak lehké sebrat se a vše hodit za hlavu, najde se spousta krásnych chvilek nebo spíše našlo, ted to vede odnikud nikam.

• Citovat
  • Upravit
26246
20.12.14 17:26

@Jokerka
od mého chlapa jsem nikdy kytku nedostala - řezané květiny ze zásady nekupuje. Kdybych se měla spoléhat na něj, vdávala bych se s pugétem kopřiv. Takže když chci kytku, koupím si ji sama. Ale to jsem věděla, už když jsem s ním začínala, takže si nestěžuju. Mnohem víc by mi vadilo chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.12.14 17:29

@neumisa To je trochu OT, ale zajímá mě, proč je nekupuje ze zásady, co to je za zásadu?

• Citovat
  • Upravit
26246
20.12.14 17:30
@Meha píše:
@neumisa To je trochu OT, ale zajímá mě, proč je nekupuje ze zásady, co to je za zásadu?

řezané kytky jsou mrtvé kytky - a on mi nebude přece dávat darem mrtvoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
20.12.14 17:30

@neumisa v přivním cca pul roce byl jak beránek koupil kytku plyšáky bral mě někam a pak jak kdyby (křup) zlom. Nevím ale za tu dobu by mohl vědět že tu taky jsem i já a ne ON sám.

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.12.14 17:31
@neumisa píše: řezané kytky jsou mrtvé kytky - a on mi nebude přece dávat darem mrtvoly :mrgreen:

Aha, jasný :mrgreen:.

A dává Ti květiny v květináči ;)?

• Citovat
  • Upravit
26246
20.12.14 17:31

@Jokerka

možná jsi mu zevšedněla. Ujasni si, co vlastně chceš a přes co jsi ochotná se přenést - a podle toho se rozhodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
20.12.14 17:34
@Meha píše:
Aha, jasný :mrgreen:.A dává Ti květiny v květináči ;)?

to proběhlo snad jednou nebo dvakrát, pak zjistil, že květináče jsou neskladné a není je doma moc kam dávat (a že chlap s květináčem budí v MHD nechtěnou pozornost :lol: ). Tak jsme to tak nějak vypustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.12.14 17:39
  • Citovat
  • Upravit
1267
20.12.14 17:53

@Jokerka Ty ho fackujes a on Ti to z legrace vraci? Asi jsem z jine planety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
20.12.14 17:56

No tak když mě něco provede tak mu jednu menší dám, no je to ponižujicí, nebo jestli to není legrace nevím, i když jsem řekla že to myslím vážně i prostě hlasově vážně nepochopil že to myslím vážně prostě asi haha p*del @katty89

Příspěvek upraven 20.12.14 v 18:09

• Citovat
  • Upravit
9374
20.12.14 17:59

@Jokerka Podle mě by ses na něj měla vyprdnout. Vím, že nejde o to, že nedostáváš veledary, ale celkově jeho ignorantský postoj by semi nelíbil. Kdysi jsem byla s chlapem, který mi za celý rok nic nedal, k svátku a k narozeninám ani nepopřál, natož po něm chtít dárek k Vánocům? 8o :roll: Já za něj utratila tisíce a vyplýtvala hromadu energie, on do mě neinvestoval nikdy nic… Víckrát bych do takového vztahu nešla :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
20.12.14 18:12

@Petule030 tak ještě líp doplatila jsem na to že jsem něco chtěla…jako přímo mi nakazal at snim někam jedu a přespíme tam, nechce se mi. jo umí všechno jenom vyčíst, ale za to co všechno pro něho dělám o tom se vubec nezmíní protože vše dělám špatně asi

• Citovat
  • Upravit
3030
20.12.14 18:57

Otázka : máte to tak někdo? Kdyby ti tady napsalo 100 lidí, že jo, tak se asi nic neděje? To nemáš sama soudnost, co ti vadí, co je únosný a co je přes čáru? Máš hulváta a pokud ti jeho chování vadí, a není možná domluva, tak zbal kufr a jdi. Lepší nebude. A vůbec nejde, zda ti dá květinu, či tě někde vyveze. Máš tak malé sebevědomí, že mu trpíš jeho výlevy? Vždycky mě úplně mrazí, že nakonec tyto ženy napíší, ale on je opravdu někdy hodnej. :zed: :zed: :zed: No hlavně to nechtěj vylepšit dítětem, to je začátek konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí