Štve mě partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jokerka
20.12.14 18:12

@Petule030 tak ještě líp doplatila jsem na to že jsem něco chtěla…jako přímo mi nakazal at snim někam jedu a přespíme tam, nechce se mi. jo umí všechno jenom vyčíst, ale za to co všechno pro něho dělám o tom se vubec nezmíní protože vše dělám špatně asi

• Citovat
  • Upravit
3030
20.12.14 18:57

Otázka : máte to tak někdo? Kdyby ti tady napsalo 100 lidí, že jo, tak se asi nic neděje? To nemáš sama soudnost, co ti vadí, co je únosný a co je přes čáru? Máš hulváta a pokud ti jeho chování vadí, a není možná domluva, tak zbal kufr a jdi. Lepší nebude. A vůbec nejde, zda ti dá květinu, či tě někde vyveze. Máš tak malé sebevědomí, že mu trpíš jeho výlevy? Vždycky mě úplně mrazí, že nakonec tyto ženy napíší, ale on je opravdu někdy hodnej. :zed: :zed: :zed: No hlavně to nechtěj vylepšit dítětem, to je začátek konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
20.12.14 19:03

@Jokerka nevim, teda, pokud by mi měl nosit plyšáky, to ať radši nenosí nic. :mrgreen: Mám ráda kameny. Drahé kameny. :mrgreen: Spíš by mi vadilo to řvaní no. Divnej vztah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.12.14 19:13
@Jokerka píše:
Co byste si myslely kdyby vám přítel nedal za cely rok nic? Žádný dárek ani překvapení ani by vás kloudně nikam nevzal zapomněl na narozeniny, svátek apod.? A jak jsem mohla vidět dnes choval by se k vám na veřejnosti otřesně. A já jsem úplný opak k němu akorát teda já ho nikam nevzala já auto nemam. A mam pocit že pro ostatní se muže roztrhnout ale když já chci někam jet tak co předvádí hrůza furt vytočený, řve v autě na mě když neví kam jet jak kdybych chtěla furt někam vozit ale fakt letos jsem chtěla tak maximálně 3 krát někam jet. Má to tak někdo se dvou druhou polovičkou? Ať jde o chlapa nebo o ženu? Jen jsem si potřebovala ulevit a sním se o tomhle nedá mluvit pač at cokoliv řekne, řekne to tak jak kdyby pro mě dělal první poslední ale já citím že pro to abych měla někdy radost nic nedělá spíš dělá vše proto aby mě točil neustále.

Kolik je vám let? Ty potřebuješ, aby s tebou někdo takhle zacházel? On k tobě nemá cítit respekt, on má k tobě cítit lásku. Respekt máme mít k učitelům, starším lidem atd. to je něco jiného. A s těmi fackami… to už jste úplně mimo. Nechte toho, to co máte mezi sebou láska určitě není.

• Citovat
  • Upravit
7571
20.12.14 19:18
@katty89 píše:
@Jokerka Ty ho fackujes a on … Asi jsem z jine planety…

:mrgreen: A myslí si, že to zachrání tím, že mu koupí plyšáka… :roll: :roll:
Já bych taky dary tomu kdo mě mlátí nedával…

@Jokerka já bych ho nejdřív přestal fackovat, možná ti časem něco koupí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
20.12.14 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.12.14 11:54

Že bych přidal trošku do mlýna. Takže ho biješ a neustále mu vyčítáš, že se k tobě špatně chová?? Vyčítáš mu že tě nikam nebere?? Nediv se když po něm něco vyžaduješ, tak je hned napružený. Možná mám něco podobného doma. Ano je chyba i v něm o tom žádná. Nejdříve je třeba si udělat pořádek na svém písečku. Podívat se zpět na začátek vztahu a zhodnotit v čem jsem se změnila já a v čem on. Jde jen o to že zamilovanost je růžová záclonka a najednou je to pryč a každý z Vás je nějaká osobnost. Píšeš „Štve mě partner“. A co ty??? Není to oboustranné?? Žena která fackuje chlapa nemá autoritu, ale koleduje si o průser. Pak ti jednou jednu ubalí a ty budeš volat policii za domácí násilí. Ovšem provokuješ ty. :pankac: Chlap by chtěl aby jeho žena zůstal taková jakou ji poznal!!! Jenže ona se mění a to většinou v něco co nechceme. Naopak žena chce muže převychovat a změnit a neskutečně jí štve že je stále stejný a nebo ještě horší než to „ONA“ chce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
23.12.14 16:59

@radohanno ale já ho nebiju, jako když mě zadně do mě strkat nebo nějak postuchovat a ani po stém říkaní at toho nechá, toho nenechá, většinou si začíná sám že mě jednu (ze srandy ubalí ) at už na obličej nebo jinde na tělo si myslí že mě to asi nebolí, ale někdy teda bolí. Tak si to snad nenecham libit a oplatím mu to

• Citovat
  • Upravit
3997
23.12.14 17:15
@Jokerka píše:
No tak když mě něco provede tak mu jednu menší dám, no je to ponižujicí, nebo jestli to není legrace nevím, i když jsem řekla že to myslím vážně i prostě hlasově vážně nepochopil že to myslím vážně prostě asi haha p*del
@katty89Příspěvek upraven 20.12.14 v 18:09

Tady to píšeš :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 17:23
@radohanno píše:
Tady to píšeš :nevim: :nevim:

To je marny boj, hysterkam nic nevysvetlis :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2261
23.12.14 19:18

Zdravím, @Jokerka, tak ty se snažíš stále ještě ten svůj problém řešit, tentokrát novou diskusí? :-) Na škodu ti to jistě nebude, ale snad konečně pochopíš, že on se nezmění, když jsi zkusila to všechno, co bylo v té předchozí diskusi. A jak popisuješ ten váš vztah tady, uvědom si, že je to hrozné, to není přece žádný vztah, jak by měl být! A že jsi s ním stále ještě jenom proto, že on býval takový zajímavý a pozorný? Tak snad víš, že chování člověka se v průběhu vztahu mění, souvisí to většinou s tou úvodní zamilovaností, která u vás už opadla. A nastupuje realita, jeho pravé já je takové, jak ho vidíš teď. A on se patrně už nezmění. Takže se zamysli, jestli v takovémto vztahu chceš žít i nadále a vůbec neřeš, co bylo a nedělej si naděje, že se to vrátí. A že nechceš zahodit vztah, když jste spolu už rok a půl? Je mnoho lidí, kteří se rozešli i po mnoha letech vztahu, rok a půl v podstatě není nic. Víc ti už asi poradit nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.15 21:53

Dobrý den všem :) Nevím jak začít. S přítelem se nám narodilo miminko miminko, malý má 5 týdnů, teda teda v úterý už šest. Jde mi o to, že mě strašně přítel štve, ale když se tak vracím zpětně, začalo to už ke konci těhotenství. Nikdy jsme se moc nehádali, spiš jen vždy proběhla výměna názorů. Ale ke konci už se to začalo přiostřovat, přítel pořad mluvil o sexu a jak má na něj chuť. Já ne že bych ji neměla, ale už mě vše bolelo, i při sexu. Partner byl i u porodu byl super a jsem mu vděčná, ale… Od té doby co jsme přišli z porodnice je vše na mě. První 4 týdny po porodu jsem nemohla pořádně ani sedět, ale přijde mi že on to nijak nevnímal. Uklízím, vařím, chodím na nákupy a k tomu všemu lítám kolem prcka. On se mě sice vždy zeptá jestli chci pomoct a když mu řeknu jo udělej to nebo tamto, tak mi řekne počet udělám to za chvíli až mi skončí sport, dohraju hru nebo až to dočtu a tak je to pořad dokola, tak to si to radši udělám sama. No jenže už od doby co jsme doma, přítel pořad naráží na sex. Pořád o tom mluví, jak se na to těší a přitom to popisuje vážně živě. Poslední dobou mi vadí i když na mě jen sáhne, prakticky na mě sahá pořád i když mu řeknu že mi je to nepříjemné, sice na chvíli toho nechá, ale zachvíli dělá jak kdybych to neřekla. Diví se mi že nemám náladu ale já jsem fakt vyčerpaná. Ho ani neprobudi když malý v noci pláče a má hlad. Spí si spokojeně dal a ráno se mi diví že pomalu na oči nevidím. Pořád do mě rýpe a když ho okřiknu, tak mi na to řekne, ježiš však sranda ne. No jenže mi to moc vtipné nepřijde. Prostě mám někdy i pocit že už se ho i šiťiťím. Chodím spát později než on, jelikož se hrozím toho že mě zase bude ošmatlávat. Přítele miluju ale vážně nevím co mám dělat, nejsem vyčerpaná z prcka ten je úžasný a hodný, ale z přítele. Nejvíc v pohodě jsem když je v práci, jakmile přijde z práce je to zas na novo. Pořád doufám že mě pochopí, ale vím že mi zachvíli konci šestinedělí a on je celý natěšený na to až si zas vrzne, pořád o tom mluví a hlavně popisuje co všechno bude dělat. Nechci ho jen kvůli toho opustit, je to skvělý otec a jinak i docela dobry partner ani by mi nevadilo že mi nepomůže doma, spiš mi vadí to s tím sexem. Normálně abych pravdu řekla začínám mít odpor k sexu, mám z toho strach. Už nevím jak si sním o tomhle promluvit.
Omlouvám se že je to tak nepřehledné a asi i zmatené, ale nevím jak mou situaci co nejlépe a nějak srozumitelně popsat. A asi víc než nějakou radu, jsem se spíš chtěla vypsat, jelikož přítel si šel lehnout a já zase čekám až usne :zed:

• Citovat
  • Upravit
4666
11.7.15 22:03

No ja bych mu popravdě rázně řekla že má schladnout. Ze šestinedělí není žádná ohraničená doba po níž nastává povinnost roztáhnout nohy na povel a ze té ty sexuální narážky proste momentálně doslova odpuzuji. A ze když řeknes ze něco potřebuješ, tak to potřebuješ hned. Někdy je lepší pojmenovat věci skutečnými jmény a hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
11.7.15 22:30

Taky bych mu na rovinu řekla, že po porodu se musí dát dohromady nejen tělo, ale i hormóny a psychika a že když na tebe bude takhle tlačit, tak to akorát zhorší. A taky bych mu řekla, že místo těch narážek a ošmatlávání by ti mohl víc pomáhat, víc si tě všímat jako člověka, táhnout s tebou za jeden provaz a podpořit tě, pak bys možná měla větší chuť vyjít vstříc i ty jeho potřebám. Prostě si upřímě promluvit o svých pocitech. On nemůže tušit, co se v tobě vaří, on nebyl těhotný a nerodil a je pro něj nejspíš nepochopitelné, proč ta změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.7.15 22:47
@neumisa píše: řezané kytky jsou mrtvé kytky - a on mi nebude přece dávat darem mrtvoly :mrgreen:

To jsme my v podstatě taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria