Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymni píše:
Lesi, vidím, že už tě Bertík taky hezky vytáčí, že to tu mažeš. Jsem za to ráda. Já už jsem ti psala, že tohle je typ klíštěte, se kterým prostě nenaděláš nic. Chápu, že zakázat jí přístup je dost drsné opatření, ale i za tohle jsem ráda. Nevadí mi, že jsi smazala to naše dohadování a tvoji trpělivost vážně obdivuju, zvlášť jestli pročítáš všechny příspěvky.
Mám jen malou poznámku, byla bych ráda, kdyby se nemazaly jen mé příspěvky, ale i tyto......To taky není k tématu.......
Cenzura mi nevadí, jen mi vadí, že jen jen někdy a jen na někoho......
Když někoho nazvu krávou, pak je můj příspěvek smazán, když mě někdo nazve magorem, krávou a kozou a jinými slovy, tak se nic neděje. A to mě mrzí.....Jak už jsem psala dvojí metr, pro někoho ano, pro někoho ne.....
Ahoj,tak to se i já přidám k tomuto tématu.Já osobně jsem z „kapičky lásky“ otěhotněla třikrát.Jinak i já jsem zde četla několik primitivních otázek,na které bych ani já neodpověděla.Není mi spíš jasné,proč si člověk,pokud má o něco snahu nedokáže o tom přečíst pár knih,nebo článků.Vždyt to není zase tak těžké.Já osobně nejsem typ,abych se na něco ptala jiných lidí,každý řekne stejně něco jiného,já se spíš seberu a jdu si do knihovny půjčit tu odbornou knihu na to,co mě zrovna zajímá.Před rokem jsme začali plánovat třetí miminko a ono to nějak nešlo.Zašla jsem do knihovny a měla doma během dvou měsíců snad 40 knížek.Netýkalo se to jen otěhotnění,ale dočetla jsem se tam spoustu nových skutečností,které jsem do svých 28let vůbec nevěděla.
Jaruno, díky, konečně někdo kdo má mozek a používá ho. Je dobré zjistit si informace než se stupidně ptát na opakující se otázky pořád dokola.
Jsi tady vyjímka, a já jsem ráda, že jsi a že jsi to tak krásně napsala. (lépe bych to fakt nenapsala)
![]()
Gabinko, no vždyť jsem psala, že jo, že možný je všechno…Prostě příroda…
Myslím si, že ale myslet na to, že bych z toho otěhotněla chtěně - teda chtěně z mojí strany, v tomto případě asi né ze strany potenciálního otce, nevidím moc růžově…