Jedná se o ragádu?

Anonymní
9.6.23 16:59

Jedná se o ragádu?

Mám podezření, že dcera 6 měsíců má uvnitř pochvy na jednom pysku ragádu. Pochva není nijak červená, nekrvácí, žádný výtok nemá. Nijak poranit jsem ji nemohla, třeba nehtem, ani ona sama. Prosím mohlo by se skutečně jednat o ragádu popřípadě čím namazat? Vypadá to jako jizvička, trošku hlubší. K pediatrovi jdeme hned v pondělí. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14602
9.6.23 17:03
@Anonymní píše:
Mám podezření, že dcera 6 měsíců má uvnitř pochvy na jednom pysku ragádu. Pochva není nijak červená, nekrvácí, žádný výtok nemá. Nijak poranit jsem ji nemohla, třeba nehtem, ani ona sama. Prosím mohlo by se skutečně jednat o ragádu popřípadě čím namazat? Vypadá to jako jizvička, trošku hlubší. K pediatrovi jdeme hned v pondělí. Díky.

Jak jako uvnitř pochvy? 8o snad na vulvě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
9.6.23 17:07

Jestli je to na pysku tak to není v pochvě ale na pysku…jako těžko říct..nejspíš škrábnutí..sis ani nemusela všimnout…namaz normálně jakýmkoliv krémem který používáš..svítil, sudocrem, bepanten..cokoliv…ať je to jakákoliv ranka měla by se sama během pár dní zahojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.23 17:11

@Semtex Máte pravdu! Jsem zblblá. Myslíte že mohu prostor mezi malými a velkými pysky máznout infadolanem? :think:

• Citovat
  • Upravit
11820
9.6.23 17:38
@Anonymní píše:
@Semtex Máte pravdu! Jsem zblblá. Myslíte že mohu prostor mezi malými a velkými pysky máznout infadolanem? :think:

Já sem ho na ta mista pouzila když jsem se tam kdysi pořezala při holení 🙈 😂 jo bylo to fajn a rychle se zahojilo takže myslím že určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí