Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Mám podezření, že dcera 6 měsíců má uvnitř pochvy na jednom pysku ragádu. Pochva není nijak červená, nekrvácí, žádný výtok nemá. Nijak poranit jsem ji nemohla, třeba nehtem, ani ona sama. Prosím mohlo by se skutečně jednat o ragádu popřípadě čím namazat? Vypadá to jako jizvička, trošku hlubší. K pediatrovi jdeme hned v pondělí. Díky.
Jak jako uvnitř pochvy?
snad na vulvě, ne?
Jestli je to na pysku tak to není v pochvě ale na pysku…jako těžko říct..nejspíš škrábnutí..sis ani nemusela všimnout…namaz normálně jakýmkoliv krémem který používáš..svítil, sudocrem, bepanten..cokoliv…ať je to jakákoliv ranka měla by se sama během pár dní zahojit
@Semtex Máte pravdu! Jsem zblblá. Myslíte že mohu prostor mezi malými a velkými pysky máznout infadolanem? ![]()
@Anonymní píše:
@Semtex Máte pravdu! Jsem zblblá. Myslíte že mohu prostor mezi malými a velkými pysky máznout infadolanem?
Já sem ho na ta mista pouzila když jsem se tam kdysi pořezala při holení 🙈 😂 jo bylo to fajn a rychle se zahojilo takže myslím že určitě ano
Mám podezření, že dcera 6 měsíců má uvnitř pochvy na jednom pysku ragádu. Pochva není nijak červená, nekrvácí, žádný výtok nemá. Nijak poranit jsem ji nemohla, třeba nehtem, ani ona sama. Prosím mohlo by se skutečně jednat o ragádu popřípadě čím namazat? Vypadá to jako jizvička, trošku hlubší. K pediatrovi jdeme hned v pondělí. Díky.