Nic mu nechutná a dusí se

Anonymní
8.6.23 03:15

Nechutná dusí se

Ahoj holky jdu si pro rady mám 8 měsíčního chlapečka je plně kojení. Když jsem zavedla jídlo nechce jíst zeleninku vše co mu buď koupím nebo udělám tak mu nejede dá si pár lžic a už se se mu zvedá kýbl, a začíná se jakoby dusit. Stále nemá ani jeden zoubek. Poradíte zda s příkrmy počkat nebo dál se snažit už bych ráda zavedla něco nového. Díky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14717
8.6.23 03:34

A tech par lzic ji s chuti, nebo mu je musis nutit? Rozhodne bych ho do jidla nenutila. Nabizej, ale nenut. Ja jsem si zeleninu navarila a namrazila ve formickach, byly to takove male kosticky, klidne muzes zkusit formicky na led. Pak jsem vzdy ohrala urcity pocet kosticek. Diky tomu jsem zbytecne nevyhazovala vetsi mnozstvi jidla.

Pocet zubu s prikrmy vubec neosuvisi.

Pokud ho do toho ochutnavani musis nutit, tak bych mu klidne dala par tydnu pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.23 04:04

@Janča6 Právě že to jí s chutí chutná mu to dá si pár lžic a už nechce, začne se jakoby dávit určitě zkusím děkuji

• Citovat
  • Upravit
11763
8.6.23 05:46

Tak dávej po troškách.
Jedno dítě mělo zuby až v roce a druhé v patnácti měsících a kousaly všechno i bez zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
8.6.23 05:52

Plně kojený už tedy není a dítě v osmi měsících by opravdu mělo sníst pár lžic a dost, jsou to příkrmy, tedy jídlo přidávané k hlavnímu zdroji výživy, což je v tomto věku mléko.

• Citovat
  • Upravit
53190
8.6.23 09:33

Pokud jí ze začátku s chutí, tak je to super. Dávej mu normálně jen tolik, kolik chce sám, pak dokoj, pokud nesní ani tu malou skleničku. Zaváděj potraviny, rozšiřuj jídelníček. Vůbec nevadí, že si od každého dá jen pár lžiček, ale je potřeba tu pestrost, aby už se setkal s lepkem, pomalu nějaké vajíčko, maso, rybka, i mléčné už můžeš zařazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí