Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dnes jsem 1den po ms, pobolívá mě břicho, spíš píchá na jedné straně, zkusila jsem test do proudu moče dr.max a vyšlo tohle. Je to duch nebo už svidrám..nevím..
To jsme na tom stejně
děje se mi totéž…před dvěma dny hned po ms mikro duch na testu, dnes po dvou dnech výrazný duch na testu, tak nevím ![]()
@Sintacel píše:
To jsme na tom stejněděje se mi totéž…před dvěma dny hned po ms mikro duch na testu, dnes po dvou dnech výrazný duch na testu, tak nevím
Je tak tobě gratuluji, když sílí, tak by to mělo být na dobré cestě <3 Já jsem byla v březnu na laparoskopii s mimoděložním těhotenstvím, tak doufám, že to není něco podobného ![]()
@RenatKkKa no, sílí, ale pořád v rámci vysoce slabýho ducha, a hlavně nemůžu rozeznat, jestli to není šedivý jako ryska, nebo jestli je to růžový jako čárka…
@Sintacel píše:
@RenatKkKa no, sílí, ale pořád v rámci vysoce slabýho ducha, a hlavně nemůžu rozeznat, jestli to není šedivý jako ryska, nebo jestli je to růžový jako čárka…
Já jsem si teď večer dělala klasický test proužek a nic tam není tak nevim, zkoušela jsi i ten papírek?? Už jednou mi ten s okýkem ukázal ducha a pak nic. Mám ještě digitální Clear blue, tak zkusím ráno asi ten.. kdyby tam něco bylo, tak ten to snad zachytí.. ![]()
@RenatKkKa Proužek jsem dělala včera, vylezla pěkná čárečka, ale šikmo
Takže to byl spíš vadný test…tak mi přijde divné, že bych měla tři vadné testy v řadě během jednoho týdne ![]()
Příspěvek upraven 18.09.19 v 21:45
@Sintacel píše:
@RenatKkKa Proužek jsem dělala včera, vylezla pěkná čárečka, ale šikmoTakže to byl spíš vadný test…tak mi přijde divné, že bych měla tři vadné testy v řadě během jednoho týdne
Moc ti držím pěsti štěstí, my uz se snažíme dva roky a nic… dej mi vědět jak jsi dopadla, kdy zase budeš testovat?? ![]()
@Janli píše: Švidráš, test je negativní.
Diky, taky si myslím ![]()
@RenatKkKa I ty dej vědět ![]()
Samozřejmě bych RÁDA až v pátek, ale uvidím zítra
Kdy ty?
@Sintacel píše:
@RenatKkKa I ty dej vědět
Samozřejmě bych RÁDA až v pátek, ale uvidím zítraKdy ty?
Jestě si zítra koupím ten co jsem zkoušela ráno s tim okýnkem, akorát to normálně namočím do toho proudu je to blbý, než vyhodim 2stovky za ten clear blue ![]()
@RenatKkKa no právě…že bych to taky raděj zkusila už zítra…je docela jedno, jaká čárka tam bude, ale že tam nějaká bude…a co jsem koukala na jiné fotky 12dpo, tak jí mám docela mornálně, co do tenkosti i viditelnosti…ale nepomyslela bych si, že by se to povedlo provést pár dní před ms ![]()
@RenatKkKa píše:
Já jsem si teď večer dělala klasický test proužek a nic tam není tak nevim, zkoušela jsi i ten papírek?? Už jednou mi ten s okýkem ukázal ducha a pak nic. Mám ještě digitální Clear blue, tak zkusím ráno asi ten.. kdyby tam něco bylo, tak ten to snad zachytí..
Pokud děláš test s citlivosti 10 a nejde poznat zda je tam vůbec duch… clear ti ukáže -… má citlivost 25… mám to odzkoušené ve těch různých těhu… teda 2 skončili špatně ale teď jsem ve 12tt a když na 10 testu byl duch clear ukázal -… když byla na 10 testu čárka tak clear pozitivní
@Denny97 píše:
Pokud děláš test s citlivosti 10 a nejde poznat zda je tam vůbec duch… clear ti ukáže -… má citlivost 25… mám to odzkoušené ve těch různých těhu… teda 2 skončili špatně ale teď jsem ve 12tt a když na 10 testu byl duch clear ukázal -… když byla na 10 testu čárka tak clear pozitivní
Aha, děkuji moc, vyzkouším jiný a clear blue si nechám na později a myslím, že až na jiný cyklus, tohle by byla až moc velká vzácnost.
Dnes jsem 1den po ms, pobolívá mě břicho, spíš píchá na jedné straně, zkusila jsem test do proudu moče dr.max a vyšlo tohle. Je to duch nebo už svidrám..nevím..