Nízká sliznice v děloze

Anonymní
18.9.19 15:05

Nízká sliznice v děloze

Ahoj, všichni :mavam:… Mám dotaz :lol:… S přítelem se snažíme o mimi. Mám nízkou hladinu progesteronu, nízkou sliznici, neovuluji… Už dvakrát se to povedlo, ale před potvrzením to odešlo. Doktor mi teď předepsal clostík(2× denně, 1 tbl.) a zachvíli jdu na injekci (ovitrelle), pokud tam budou nějaké folikuly. Chtěla jsem se zeptat, zda některá z Vás na tom byla podobně, jak to s Vámi doktor řešil, pokud se to povedlo? Byla jste doma a hlídala se a nebo jste mohla chodit do práce? (Myslím to kvůli té sliznici…)
Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5924
18.9.19 17:09

Mě se poprvé nepovedlo. Teď budu zkoušet podruhé. Spíš řeším, aby se už povedlo než to, jestli budu chodit do práce. Pokud mi bude dobře, tak chci v práci vydržet co nejdéle. Kontroly předpokládám budou běžné jako v kterémkoli těhotenství. Nejsme nemocné, „jen neplodné“. Aspoň tak to vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.9.19 15:29

Ahoj, já teda nevim, ale Clostyl a nízká sliznice nejdou dohromady, protože ji ještě snižuje. Mam bohužel tuto zkušenost taky, takže Clostyl už nechci. Nekdo k němu dává Estrofem, ale nevim, jestli to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
20.9.19 18:47

Já mám k tomu pak Gynprodyl. Mě nic jinyho nezbývá než to zkoušet aspoň takhle, bez Clostilbegytu ovulaci nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.19 19:25
@Marcelka146 píše:
Já mám k tomu pak Gynprodyl. Mě nic jinyho nezbývá než to zkoušet aspoň takhle, bez Clostilbegytu ovulaci nemám.

Tak nevím, proč mi doktor nic nenapsal… za týden jsi jdu pro tu injekci tak se ho zeptam… Děkuju holky :)

• Citovat
  • Upravit
5924
20.9.19 21:16

A ty máš sliznici kolik? Já měla 3-4 mm, tak proto ten Gynprodyl. Těžko říct, co s tím ještě udělá Clostilbegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 08:31
@Marcelka146 píše:
A ty máš sliznici kolik? Já měla 3-4 mm, tak proto ten Gynprodyl. Těžko říct, co s tím ještě udělá Clostilbegyt.

Já měla v 10dni cyklu 3mm, říkal mi, že bych ji v tenhle den měla mít okolo 7mm, ale, že mě neroste v děloze takže proto i špatně menstruuji a vlastně ani neovuluji.

• Citovat
  • Upravit
5924
21.9.19 12:22

Mě se jednou podařilo vyšplhat na 6mm před MS. Moje MS je 2-3 denní špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 14:28
@Marcelka146 píše:
Mě se jednou podařilo vyšplhat na 6mm před MS. Moje MS je 2-3 denní špinění.

Tak to já mam MS 6-7dní a poté špinění 3-5dní…

• Citovat
  • Upravit
5924
21.9.19 16:18

Takže asi rozházené hormony, a sliznice bude vyšší, když je krve na tolik dnů, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 18:42
@Marcelka146 píše:
Takže asi rozházené hormony, a sliznice bude vyšší, když je krve na tolik dnů, ne?

Ano, rozházené hormony mám. Mám málo progesteronu… Ale právě, že mi řekl, že sliznice mi neroste v děloze a když menstruji tak ani žádnou sliznici nevylučuji.

• Citovat
  • Upravit
5924
21.9.19 20:12

A na to já teď budu mít tento cyklus na zkoušku Gynprodyl, mám to brát od 16.DC,tak snad to na růst pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 20:17
@Marcelka146 píše:
A na to já teď budu mít tento cyklus na zkoušku Gynprodyl, mám to brát od 16.DC,tak snad to na růst pomůže.

Tak držím palce ať Ti to vyjde :oops: a zadaří se… Na tento přípravek se ho zeptám, děkuju

• Citovat
  • Upravit
5924
21.9.19 20:50

Mám na to 4.cykly, aby se povedlo, tak snad už jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
21.9.19 20:50

Mám na to 4.cykly, aby se povedlo, tak snad už jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí