Jednodenní nachlazení, viróza

139
2.3.23 06:14

Jednodenní nachlazení, viróza

Zdravím všechny :lol:
Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s jednodenním nachlazením, virózou? :lol:
Během včerejšího dne mě začalo bolet celé tělo, zimnice a večer zvýšená teplota do 37,5. :think: Předevčírem jsem byla na spravení zubu, na bolest zubu jsem brala nalgesin S a včera večer místo něj paralen. Celou noc jsem se potila a ráno bez teplot a bez bolestí jak celého těla, tak zubů :nevim: To se mi snad stalo poprvé :think: předem děkuji za odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4106
2.3.23 06:22

Měla jsem něco podobného. Minulý týden mi vytrhli zub, dostala jsem atb. První den prášky na bolest. Pak už pohoda. Mělo to být nejhorší 3 den po, už jsem o tom nevěděla. A 5 den jsem se v noci začala šíleně potit, ráno hučení v uších, bolest celého těla a skoro jsem se nemohla zvednout z postele.
Bylo mi na zvracení, průjem a 37.5.
Fakt den jak korálek :zed: no a další ráno úplná pohoda, vše přeslo a jakoby se nestalo :mrgreen:
Pravdou ale je, že jsem měla být v klidu a já ten 3 den šla házet zem lopatou a vozit kolečka. Tak jsem si možná pritopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.3.23 06:28

@Virgina123
Ty vado, tak co to mohlo být? :lol: Já jsem si myslela, že se na mě chystá chřipka a dneska, jak rybička :D :nevim: Je tedy pravda, že jsem teď dva dny chodila venku ve svetru a vestě :palec: :lol: a to u nás bylo i pár stupňů pod nulou :think: No frajeřina nezebe :D Tak jestli to mohlo být z prochladnutí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
2.3.23 06:31

No já asi musela mít virozu, protože na bakteriální by mi zabrala ta atb, měla jsem sirokospektra.
Já právě taky nalehko, spocena, frajerka s lopatou..
Nicméně, ať to bylo co to bylo, hlavně že je to pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.3.23 06:38

@Virgina123
No tak to rozhodně :D
Já jsem si myslela, že mám teplotu od zubu, jak mě bolel, ale to že mě bolelo celé tělo v tom už jsem žádnou souvislost se zubem právě neviděla :mrgreen: Jsem z toho zmatená, ale jsem ráda, že je to OK mám doma 3 měsíčního syna, předevčírem jsme byli na jeho prvním očkování, tak jsem se bála aby nedostal potom reakci v podobě teploty. :nevim: Tak jsem to dostala pro jistotu já :lol: Což je na jednu stranu dobře, možná si říkám jestli v tom taky nehraje psychika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
2.3.23 06:46

@Hell95 možné je všechno, čert ví.
Ale od zubu to u tebe asi nebylo, u mne max že je to tělo oslabené a já si pritopila při brání atb venku praci, když jsem měla být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.3.23 07:08

Mně se něco podobného stalo před měsícem. Ve čtvrtek jsem byla u zubaře má vrtání i s injekcí. Ráno v pátek jsem se probudila a bylo mi divně, říkám si to bude po té injekci..divně myšlení bolest břicha, na zvracení, zvýšená teplota. Odpoledne se přidala ukrutný bolest nohou a rukou. To už si ale začala stěžovat i dcera na to samé. Takže opravdu něco virového. Druhý den ani já ani ona nic, vůbec nic. Prostě úplně zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí