Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím všechny ![]()
Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s jednodenním nachlazením, virózou? ![]()
Během včerejšího dne mě začalo bolet celé tělo, zimnice a večer zvýšená teplota do 37,5.
Předevčírem jsem byla na spravení zubu, na bolest zubu jsem brala nalgesin S a včera večer místo něj paralen. Celou noc jsem se potila a ráno bez teplot a bez bolestí jak celého těla, tak zubů
To se mi snad stalo poprvé
předem děkuji za odpověď ![]()
Měla jsem něco podobného. Minulý týden mi vytrhli zub, dostala jsem atb. První den prášky na bolest. Pak už pohoda. Mělo to být nejhorší 3 den po, už jsem o tom nevěděla. A 5 den jsem se v noci začala šíleně potit, ráno hučení v uších, bolest celého těla a skoro jsem se nemohla zvednout z postele.
Bylo mi na zvracení, průjem a 37.5.
Fakt den jak korálek
no a další ráno úplná pohoda, vše přeslo a jakoby se nestalo ![]()
Pravdou ale je, že jsem měla být v klidu a já ten 3 den šla házet zem lopatou a vozit kolečka. Tak jsem si možná pritopila.
@Virgina123
Ty vado, tak co to mohlo být?
Já jsem si myslela, že se na mě chystá chřipka a dneska, jak rybička
Je tedy pravda, že jsem teď dva dny chodila venku ve svetru a vestě
a to u nás bylo i pár stupňů pod nulou
No frajeřina nezebe
Tak jestli to mohlo být z prochladnutí? ![]()
No já asi musela mít virozu, protože na bakteriální by mi zabrala ta atb, měla jsem sirokospektra.
Já právě taky nalehko, spocena, frajerka s lopatou..
Nicméně, ať to bylo co to bylo, hlavně že je to pryč ![]()
@Virgina123
No tak to rozhodně ![]()
Já jsem si myslela, že mám teplotu od zubu, jak mě bolel, ale to že mě bolelo celé tělo v tom už jsem žádnou souvislost se zubem právě neviděla
Jsem z toho zmatená, ale jsem ráda, že je to OK mám doma 3 měsíčního syna, předevčírem jsme byli na jeho prvním očkování, tak jsem se bála aby nedostal potom reakci v podobě teploty.
Tak jsem to dostala pro jistotu já
Což je na jednu stranu dobře, možná si říkám jestli v tom taky nehraje psychika ![]()
@Hell95 možné je všechno, čert ví.
Ale od zubu to u tebe asi nebylo, u mne max že je to tělo oslabené a já si pritopila při brání atb venku praci, když jsem měla být v klidu.
Mně se něco podobného stalo před měsícem. Ve čtvrtek jsem byla u zubaře má vrtání i s injekcí. Ráno v pátek jsem se probudila a bylo mi divně, říkám si to bude po té injekci..divně myšlení bolest břicha, na zvracení, zvýšená teplota. Odpoledne se přidala ukrutný bolest nohou a rukou. To už si ale začala stěžovat i dcera na to samé. Takže opravdu něco virového. Druhý den ani já ani ona nic, vůbec nic. Prostě úplně zdravé ![]()