Jednorázové krvácení 5+3

137
30.11.22 07:07

Jednorázové krvácení 5+4

Ahojte mám na vás dotaz. Dnes bych měla být 5+4 včera mě začalo trošku bolet v podbřišku jako při ms dostavilo se hnědé špinění tak jsem jela na gyndu a začala trochu krvácet taková hnědočervená krev. Na utz nebylo nic vidět jenom vysoká sliznice tak mi vzaly krev a mám přijít příští pondělí. Včera už to krvácení přestalo teď už ani nespínim jenom mě občas pořád bolí v podbřišku. Měla jste to tak některá a bylo potom vše v pohodě a nebo to může být i mimoděložní těhotenství? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5932
30.11.22 07:58

Jak víš přesně v kolikátým jsi týdnu když jdeš na kontrolu údajně až 2.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.11.22 08:17

@mamule42 na kontrolu nejdu druhého ale v pondělí 5.teho měla jsem jít druhého ale tím že jsem jsem včera začala špinit jsem šla včera. A nevím to přesně ale řekla mi to doktorka včera podle poslední ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.11.22 09:48

@Albatros2022 Jsi na úplném začátku těhotenství, nikdy si bohužel nemůžeš být jistá. Musis čekat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.11.22 10:46

Začátky jsou bohužel velmi nejisté, no to ani pokročilejší těhotenství není. Měla sem jednorázové zakrvácení kolem 6tt s prvním dítětem, muž mě bral na gyndu a pan Dr posílal hned na krev. Vše bylo v pořádku, už se to neopakovalo. Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
137
30.11.22 11:29

Tak jsem volala a mám HCG jenom 300. Takže to nadějně moc nevidím říkala že mám přijít v pondělí že by to mohlo jít už vidět ale že to nesedí s poslední ms. kdybych náhodou začala hodně krvácet tam do nemocnice. Myslím si že to odejde a nebo je to mimodelozne. Zkusím zítra ještě těhotenský test jestli náhodou čárka nebude slabší. Jinak zatím mám slabé hnědý výtok s maličkými kousky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí