Jednorázové požití alkoholu v těhotenství

Anonymní
26.9.12 12:50

Jednorazovy alkohol

Dobrý den,

chtěla bych se vas vsech tady zeptat, jak vliv ma na plod jednorazove poziti alkoholu v rozmezi mezi 8.-10. tydnem tehotenstvi…Pred tim, ani potom jsem nepila (vlastne vubec), ale v tomto obdobi jsme s kamaradkou byli na svarenem vinu - vypila jsem asi 4 dcl…Ted sjem ve 14tt a mam hrozny strach a spatne svedomi:( :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
26.9.12 12:53

Tak bud v pohodě to mu určitě neublížilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
26.9.12 12:54

Strach mít nemusíš,4 dcl. vína miminku neublížilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
26.9.12 12:55
@Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych se vas vsech tady zeptat, jak vliv ma na plod jednorazove poziti alkoholu v rozmezi mezi 8.-10. tydnem tehotenstvi…Pred tim, ani potom jsem nepila (vlastne vubec), ale v tomto obdobi jsme s kamaradkou byli na svarenem vinu - vypila jsem asi 4 dcl…Ted sjem ve 14tt a mam hrozny strach a spatne svedomi:( :pocitac:

Nejsem odborník, ale myslím, že jednorázové požití ani né půl litru vína (ještě svařeného - teplem část alkoholu vyprchá) by neměla mít žádný vliv. Kamarádka zjistila, že je těhotná až ve druhém měsíci. Do té doby brala antikoncepci a pařila ostošet téměř obden, né jen víno ale i tvrdý a né málo a k tomu kouřila. Přestala až když zjistila, že je těhotná a má krásného zdravého a čilého dvou a půl letého chlapečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
26.9.12 12:56

Když to byl jenom svařák a v tomhle množství, tak se nemusíš vůbec bát :kytka: Já než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem taky popíjela-byly zrovna čarodějnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikaaaaa

Já zjistila, že jsem těhotná cca 9. tt, bylo to neplánovaně a týden před zjištěním jsem byla na kamarádky svatbě, kde jsme strestali tequilu a spoustu jiného alkoholu.Od té doby co jsem zjistila, že jsem těhu jsem nepila vůbec a mám zdravýho syna, takže bud v klidu :palec:

• Citovat
  • Upravit
3429
@Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych se vas vsech tady zeptat, jak vliv ma na plod jednorazove poziti alkoholu v rozmezi mezi 8.-10. tydnem tehotenstvi…Pred tim, ani potom jsem nepila (vlastne vubec), ale v tomto obdobi jsme s kamaradkou byli na svarenem vinu - vypila jsem asi 4 dcl…Ted sjem ve 14tt a mam hrozny strach a spatne svedomi:( :pocitac:

Klid, nic se nestalo. Kor svařák, ten určitě ničemu neublížil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mam strach z toho duvodu, ze to bylo prave v tom nejdulezitejsim, prvnim trimestru:( Zatim dekuji za uklidneni!!

• Citovat
  • Upravit
19071

Tak ja prodelala dve paradni chlastaci akce nez jsem zjistila, ze jsem tehotna :-) takze z tak maleho mnoztsvi si opravdu nic nedelej a nemej strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.9.12 12:58

Tohle je v pohodě, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.9.12 12:58

Buď v klidu, nic mu to neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 12:59

Strasne moc jste me uklidnily, holky, dekuji moc!!! mam strasny vycitky, ale diky vam jsem se ted trochu zklidnila:)

• Citovat
  • Upravit
1450
26.9.12 13:07

Já nevěděla že jsem těhu a do té doby než jsem to zjistila jsem pila jak duha :mrgreen: :mrgreen: bylo to akční období - samá pařba (nééé že bych pila denně, to né..ale výkendové akcičky :roll: ) A malá je v pořádku :palec: :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.9.12 13:11
@Anonymní píše:
Mam strach z toho duvodu, ze to bylo prave v tom nejdulezitejsim, prvnim trimestru:( Zatim dekuji za uklidneni!!

prave v tom nejdulezitejsim prvnim trimestru chlasta kde kdo pac kolikrat vubec nevi ze tehotnej je ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.9.12 13:14

Já vypila 2 flašky vodky :mrgreen: byla jsem na kaši, ale o těhotenství jsem neměla nejmenší zdání…bylo to těsně po otěhotnění…a malý je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí