Chuť na sex? Po porodu žádná, nyní v těhotenství veliká

Anonymní
26.9.12 11:31

chuť na sex? chápete to?

Ahoj holky,
jen by mě zajímalo, jak to teda v těle funguje. Jaký třeba hormon to má na svědomí?

Byla jsem vždy strašně nadržená, v těhotenství také, po porodu jako když utne, po skončení kojení se to malinko zlepšilo, v období menzes jsem měla chuť největší :oops: 8o Ale celkově nic moc, mám nadrženého partnera, tak to bylo docela blbé.
A nyní v 6. t. t. se mi začínají zdát erotické sny a jsem strašně nadržená…Chápete to? Já ne… Umíte mi to nějak vysvětlit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
26.9.12 11:37

Hormony řádí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
26.9.12 11:38

prolaktin atd

Při kojení stoupá produkce Prolaktinu - tudíž pak nemáš chuť na sex. Mimochodem, stejný hormon zaplavuje mužské tělo po ejakulaci.. Jinak kolem ovulace je u ženy také chuť větší. Prostě pak řadu dní třeba chceš a řadu dní nechceš. U mužů to je jiné, tam jde hladina testosteronu nahoru a dolů několikrát během dne.

• Citovat
  • Upravit
10021
26.9.12 11:44

Jj hormony, měla jsem to taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.9.12 11:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jen by mě zajímalo, jak to teda v těle funguje. Jaký třeba hormon to má na svědomí?Byla jsem vždy strašně nadržená, v těhotenství také, po porodu jako když utne, po skončení kojení se to malinko zlepšilo, v období menzes jsem měla chuť největší :oops: 8o Ale celkově nic moc, mám nadrženého partnera, tak to bylo docela blbé.
A nyní v 6. t. t. se mi začínají zdát erotické sny a jsem strašně nadržená…Chápete to? Já ne… Umíte mi to nějak vysvětlit?

Já myslím, že to ovlivňují jak mužské a ženské hormony, tak i třeba momentální psychický stav a fáze vztahu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2852
26.9.12 12:08

Říká se že v těhotenství zvýšenou chuť na sex způsobuje větší prokrvování dělohy. já taky jako těhotná mohla manžela " sežrat", pak ještě po porodu a pak to odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
26.9.12 13:50

Hormony :-D já to měla celý těhu takhle, ale já jsem měla sex zakázanej :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí